trololo написав:давай так. якщо завтра перестануть мобілізовувати людей - скільки протримається фронт? і які будуть наслідки, коли він посипеться?
Я десь писав що потрібно перестати мобілізовувати людей? Навіщо ти ці питання задаєш мені? Ці питання потрібно задавати вищому керівництву України, які привели нас у сьогоднішню ситуацію. Я ж ще 2 роки тому писав що потрібно закінчувати війну. Тоді це було дуже-дуже не популярно, за таке банили. Сьогодні це вже розуміють фактично усі. Нажаль вище керівництво України не прораховує ситуацію наперед, а думає як "день продержаться и ночь простоять".
не ти один писав. а як її закінчити, коли ворог не хоче закінчувати? які чарівні рецепти є?
_hunter написав:Снова дешёвые манипуляции... Я даже больше скажу: прямо этой ночью в Киеве 13 человек погибло Что никак не преуменьшает 50 только озвученных из тцк
але чомусь дурак, вистрибуючий із бусіка вам дорожчий (звідки вже їх 50 штук намалювали?), ніж вони.
trololo написав:а кому ви писали про те, що потрібно закінчувати? всі хочуть закінчення, і військові, і цивільні, і вата. і зеленський я впевнений хоче закінчення, і навіть трамп.
Ні, це не правда. Ось пропозиція Трампа, на яку Зеленський не погодився: viewtopic.php?p=5848833#p5848833 Зеленський не хотів закінчувати війну на цих(по-моєму прекрасних) умовах.
в нас ще не було перемовин, щоб погоджуватися. а обговорити цю пропозицію ми вже скільки намагаємось - а Раша щось ніяк не хоче...
detroytred написав:Отже бачу: - ти спочатку прямо брешеш, що "ти (тобто Детройт) постійно заперечуєш що капітал створюють ЛЮДИ своєю працею" - потім на питання моє: "Якщо ти отак прибрехав, що я "постійно заперечуєш що капітал створюють ЛЮДИ своєю працею", то давай тоді вкажи, хто за моєю думку, по-твоєму, створює капітал? Інопланетяни? З повітря виникає? Чи кенгуру капітал народжують?" - зливаєшся, вигадавши, що "навіть тебе можна змусити признати очевидні речі".
Мене влаштовує що ти ПРИЗНАВ що капітал створюється ПРАЦЕЮ І так як ПРАЦЮВАТИ можуть всі - значить всі можуть цей капітал створювати Тому твої сентенції що тільки можновладці-можуть створити умови по яким в людей виникне власний капітал йдуть коту під хвіст Томумені достатньо що ти зрозумів Тепер переходимо до кроку ДВА то якщо люди МОЖУТЬ створювати капітал самостійно і якщо при створенні вони не забирають чуєе а створюють своє - то що людям і тобі ЗАВАЖАЛО цих 30 років присвятити спробам створенню ВЛАСНОГО капіталу, який би ВАС робив БАГАТШИМИ і покращував ВААШЕ життя.
Я розумію , є алканавти яким налили і їм капітал не треба(вони все одно більше не випють) але ж ти себе як алканавт не позиціонуєш Тому Де ті твої натовпи людей які були класними підприємцями на базарах і зникли за 30 років капіталізму? То може в тому що ти люмпен -винуватий не Лікуань чи Бальцерович з Порошенком і Зеленським - а просто ТИ ПРОСРАВ все що міг?
Почему дороже? -- просто есть 120я Статья - которая "почему-то" игнорируется. И вот это игнорирование Закона меня очень беспокоит.
а вбиті в Бучі чи Маріуполі ні, не непокоять? які там закони, просто вбили й все...
Это все любой украинский следователь/судья могут решить? 🤔 А вот наказать виновных по 120й - могут и без проблем. Поэтому и обсуждают то, на что можно повлиять.
trololo написав:........ в харкові і сумах бувають схожі удари, але там значно менше, бо там і військові цілі є поряд, і відстань більше і ответку зловить можна. в херсоні це їм зручно робити, бо річка захищає екіпажі дронів, які використовують херсон як симулятор, і шансів ответку зловить менше (бо всі наші толкові анти дронщики на більш гарячих ділянках)
1. В Херсоне нет "військових цілей поряд"? 2. В Херсоне "ответку зловить" нельзя? Почему? 2. "анти дронщики" это, насколько понимаю, практически те же самые дронщики. Российские дронщики не заняты "на більш гарячих ділянках"?
професійні звісно на інших ділянках фронту. але щоб вполювати цивільного, не треба великого майстерства...
ворог набагато ближче до Херсона, ніж до Харкова...