|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:40
Shaman написав:............ ЛАД, це ж він для вас пише, щоб було зрозуміло  а то дійсно здається, ви не зажди розумієте, про що я пишу - схоже інколи треба дублювати російською 
Ваши мысли, каким языком не пиши, всё равно вылазит инструктор райкома партии по идеологии. И ничего больше.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:41
ЛАД написав: trololo написав: ЛАД написав:Был бы я помоложе, сам после таких угроз пошёл бы защищать Харьковпрайд.
так ви і захищаєте. тих, хто вас вбиває. рускіх п'дорів
Не порите чушь. И какое отношение Харьковпрайд имеет к "рускім п'дорам"? Или вас уже клинит?
а кого не заклініт, коли бачиш як патріот харкова та інтелектуал методично ставить під сумнів російські злочини. поїзд дружби це була російська іпсоха. вам хочеться долі криму для харкова?
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:42
ЛАД написав: Shaman написав:............ ЛАД, це ж він для вас пише, щоб було зрозуміло  а то дійсно здається, ви не зажди розумієте, про що я пишу - схоже інколи треба дублювати російською 
Ваши мысли, каким языком не пиши, всё равно вылазит инструктор райкома партии по идеологии. И ничего больше.
То да, этой твой уровень парторга, кем ты и являешься И выше, ты просто не способен понять Поэтому и занимаешься навешиванием ярлыков ) говоришь лозунгами и мыслишь шаблонно
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:43
ЛАД написав: Faceless написав:............ Діти повторюють те що чують взагалі. Не обовʼязково від дорослих і якщо і дорослих, не обовʼязково від батьків. Уявіть собі, підлітки вміють матюкатися, булити, принижувати, ображати, чіпляти за живе й болюче. В усі часи. Незалежно від того, війна чи ні, така ситуація цілком могла статися і 20 років тому і 10 років тому і ще буде в майбутньому. Чи це добре? Ні. Чи правильно? Ні. Чи є тут вина організаторів і батьків? Звісно, частково є. Що батьки могли висловити невдоволення, подумавши що зі зростом 185 то не підліток - реакція очікувана. Ви виділили "двоє дорослих чоловіків", але не виділили, що вони були пʼяні. Дитяче змагання за підтримки бухих батьків це вже цікава суміш. І так, не драматизуйте. Дурні були є і будуть
Дети повторяют то, что слышат от взрослых, которые, в любом случае, чьи-то родители (сейчас, правда, ещё и из инета). И задача родителей бороться с таким. Но если буллинг, унижение и пр. это вопрос индивидуальных отношений (тоже плохо, но всё же), то такие вещи раскалывают общество. Мы тут с tumos"ом обсуждали лозунг "Великий Израиль" и говорили о том, что карта за спиной Смотрича вызвала возмущение у арабов вплоть до официальных протестов. Вполне справедливое возмущение. Но когда я напомнил о старых выступлениях Тягнибока и лозунгах "Правого сектора" и спросил, не должно ли было это вызывать возмущение у россиян и, хуже того, у русскоязычных украинцев, он сказал, что "это другое" и я "перевожу тему". Это я ещё не упоминал о регулярных высерах Фарион. И всё это не встречало официальных опровержений. Как вы думаете будут эти мальчишки-футболисты относиться к "западенцам"? С большой теплотой и доверием? А такие вещи запоминаются хорошо. Так что, "не треба драматизувати"? В том же ролике перед сюжетом о футболистах говорится о Харьковпрайд. Вы знаете моё отношение к ЛГБТ, я не их сторонник. Но какого хрена угрозы: "планують прибути представники ультраправих організацій із Києва"? Те же "поезда на Крым"? Вы же знаете старый клич:"Наших бьют!". После жтого уже не разбираются, кто прав, кто виноват. Есть "наши" и есть "чужаки". У киевлян мало своих проблем? Был бы я помоложе, сам после таких угроз пошёл бы защищать Харьковпрайд.
Про емоційність футбольних вболівальників думаю не мені вам розказувати. Ще раз - я не бачу нічого хорошого в цій історії, але нажаль ця історія цілком могла мати місце і 5 і 10 років тому і скоріше за все і через 5 років можливі подібні ситуації, бо діти є діти, а якщо поряд інфантильні і п'яні дорослі то це неминуче. І про прайд - не визріло в нашому суспільстві ще достатньо толерантного прошарку. І в Києві на прайди приходять невдоволені, а Харків в цьому плані трохи більше консервативний. Чого правда аж з Києва поперли я я сам не розумію, в Харкові своїх консерваторів традиціоналістів вистачає. Скільки подібні паради в Україні проводять - приблизно щоразу одне й те саме. Якщо ви хочете сказати, що це от зараз щось змінилося і люди стали нетолерантні - то ні. Не зараз. Саме тому я й кажу не драматизувати, нічого нового не сталося.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8238 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:44
trololo написав:поїзд дружби це була російська іпсоха
То чому 2 іпсошника - Корчинський та Мосійчук не притягнуті до відповідальності ні правохоронними органами, ні своїми "побратимами"?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:45
ЛАД написав: Faceless написав:ЛАД написав:[quote="5885658:Faceless"] ........... А при вдалій інформполітиці це має отримати вайб ще й ганебного й принизливого
Остальное верно, но с последним категорически не согласен. И вы правы, с таким усердием да с матом боролись бы.
Не здивований вашій реакції  Але думаю і ви то очікували від мене
Это да. Но вы никак не хотите понять, что вы работаете на раскол общества. В 2014 это закончилось плохо. Чисто большевистский подход: "Железной рукой приведём человечество к счастью!"[/quote]Якщо вам стане легше, звинувативши мене в розколі суспільства - хай так і буде
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8238 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:48
trololo написав: pesikot написав:Ничего не жмёт ? Или ... это другое ? )
в маріуполі після захоплення першим ділом, ще трупи не охололи, кинулись палити всі українські книжки.
Будем брать пример с российских агрессоров? Действовать так же? Так зачем и за что тогда воевать? P.s. А пример уже и так берём. Книги на русском языке из библиотек массово изымаются. Не знаю, палят ли их, но вряд ли бережно хранят на каких-то складах. В магазинах литература на русском тоже уже практически исчезла, кое-где есть ещё в ничтожных количествах нераспроданные остатки.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:50
fox767676 написав: trololo написав:поїзд дружби це була російська іпсоха
То чому 2 іпсошника - Корчинський та Мосійчук не притягнуті до відповідальності ні правохоронними органами, ні своїми "побратимами"?
Лахтинский ... россияне, до сих пор, рассказывают, что такой поезд был и даже были свидетели, которые этот поезд останавливали Как и был автобус под Корсунь-Шевченковским, который сожгли "националисты" Продолжай, у меня много поп-корна ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:52
jump написав:https://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_vbyly_vidomogo_gromadskopolitychnogo_diyacha_179285.html Парубія застрелили зрання 
Чому він не на фронті?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 30 сер, 2025 15:58
ЛАД написав: trololo написав: pesikot написав:Ничего не жмёт ? Или ... это другое ? )
в маріуполі після захоплення першим ділом, ще трупи не охололи, кинулись палити всі українські книжки.
Будем брать пример с российских агрессоров? Действовать так же? Так зачем и за что тогда воевать?
Я ждал, когда ты это напишешь, прямо слово в слово ) Какой же ты лицемер, настоящий парторг. Совесть, мораль отсутствуют - как понятие Жечь украинские книги - ну нормально, с кем не бывает, никакого осуждения от тебя нет При этом, сжигание книг, как делали нацисты и рашисты, и изъятие книг - ты уравниваешь А вот российский язык - надо вернуть и книги надо вернуть Чтобы россияне гарантировано пришли защищать российский язык PS. ЛАД, ты пишешь российским языком на этом форуме и тебе за это ничего не прилетает. О каком притиснении российского языка ты трындишь ? Спробуй, українською мовою писати на якомусь російському форумі. Про результати - доклад в трьох екземплярах )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 30 сер, 2025 16:00, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2