pesikot написав:ЛАД А "російські злочини" я під сумнів не ставлю.
І написав це в лапках, тим самим поставив під сумнів
а я спочатку й не звернув увагу, що ЛАД тупо стьобається. які це російські злочини? й у Бучі напевне постанова, чи не так ЛАД?
Тупость прогрессирует? Стремитесь превзойти пса вместе с котом? Кавычки ставятся, в частности, для выделения цитаты. Если не обратили внимание, я это часто делаю.
в першу чергу лапками позначають те, що насправді ставлять під сумнів - звідки фраза в лапках. так, може особисто ви й виділяєте цитати, але "російські злочини" на цитату не тягнуть. я теж лапками позначаю російську мову інколи.
будемо вважати, що ви невдало виділити цитату, хоча трохи недолуго...
Shaman написав:а давно атеїст взагалі знає про існування Символу віри?
Так кожен парторг, кожен комуніст, після 24.08.1991 року став віруючим, одразу
Ось така "магія" )))
Але ЛАД, написавши отой допис про символ віри, просто визнав, що УПЦ МП - є таким же засобом пропаганди російського миру, як і інши прояви та методи російскої пропаганди
В оригіналі Maybe they have to fight a little longer. Перекладача нахєр би звільнити за такі "синоніми"
Так це і є прояви РаССейського мІрА Ми ж не маємо представництв за кордоном, а отримуємо інформацію ласкаво переведену для нас кимось типу раша-тудей... от і міняється слова замість ПОБОРОТИСЬ на ПОСВАРИТИСЬ
ПС для радєтєлей руССкАгА... Черкащина, Звенигородка , дві могили одна 1975 року, друга 1979 року Дочка ховала своїх Батьків , живе у Львові з 1957 , одружена за українцем, дівоче прізвище мами -Заховайко , тато -Карлов (прізвище чи то з німців, чи то з шведів , але вся рідня в селі під Одесою... Ніби нічого такого... от тільки написи - російською.... а тепер на хвильку-це зробила МОЯ мама і поховані МІЙ дідусь і Бабуся... ЛАД - можеш пояснити , як людина, україна по національності в кількох колінах , проживаюча у Львові, одружена з галичанином який був на всіх мітингах за Незалежність, в ЦЕНТРІ УКРАЇНИ робить напис російською на могилі своїх батьків?
І спробуй тепер мене переконати - що педераційники це не сволота як по мові так і по справам.
ПС мама померла 2 роки тому , тато ще в 1991... написи на ЇХ могилі - УКРАЇНСЬКОЮ.
ППС я довго пробував пояснити молодшому -як так сталось що написи на могилі його прабабусі і прадідуся - російською і це найукраїніша Україна , центр , козаки.......
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 30 сер, 2025 19:42, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Тупость прогрессирует? Стремитесь превзойти пса вместе с котом? Кавычки ставятся, в частности, для выделения цитаты. Если не обратили внимание, я это часто делаю.
в першу чергу лапками позначають те, що насправді ставлять під сумнів - звідки фраза в лапках. так, може особисто ви й виділяєте цитати, але "російські злочини" на цитату не тягнуть. я теж лапками позначаю російську мову інколи.
Ох "граматей"...
Когда ставятся кавычки Выделение прямой речи и цитат
Если прямая речь или цитата не начинается с нового абзаца, она заключается в кавычки: Он сказал: «Я приду завтра». В статье отмечалось: «Экономический рост замедлился». Если прямая речь начинается с нового абзаца, перед ней ставится тире, а не кавычки. Внутренние монологи (мысли, не произнесенные вслух) также заключаются в кавычки, если передаются как прямая речь.
ЛАД написав:Интересно, с какой радости по мнению "глави Офісу міграційної політики Василя Воскобойника" "талановиті люди з-за кордону" поедут в Украину и в каком количестве, если из Украины может выехать "до двох мільйонів осіб"? И вопрос к турбопатриотам - вы уверены, что "іноземні робітники" будут разговаривать на чистом украинском языке, в т.ч. и между собой? Сколько новых неизвестных слов появится в рідній мові? С этими словами вы будете бороться так же истово, как с русизмами? А если это будут мигранты из стран с высокой рождаемостью? Не боитесь, что по итогам войны через десяток-другой лет украинцы могут стать меньшинством? Це буде перемога? Что скажет экономист шаман?
Я не економіст, але з минулого досвіду роботи з людьми з усього світу, у т.ч. була одна філіпінка, простіше розмовлять англійською на якомусь середньому рівні. Чому? Тому-що багато країн вчать англійську, звісно у кожного свій акцент, таж філіпінка не вимовляла букву Ш, замість Ш була буква S. Французи дикий французський акцент. Якщо хтось здуру повернеться, куди у Вівчанськ? Харків ще здивують нові українці, які вже зараз є, мовою "Мая твая нипанима, атайди ат маего жены". Звикайте. Це вам не 3 студенти з Нігерії, які непогано розмовляли російською і не тільки розмовляли, а й матюкались. Де їх навчили, в універі? В універі викладання англійською було. За кордоном у мене тільки одна знайома-викладачка, яка розмовляє українською, інші мабуть усі російськомовні, діти звісно у школах вивчали українську, не знаю чи продовжують онлайн. Меншість українців може буть, якщо завезти мільйони громадян Бангладешу, Еритреї, Сомалі, Філіпін. Досвід срср завезених працівників з В`єтнаму шо показав? Вони спершу кучкувались, потім вивчили російську і українську мови, деякі у 90-ті додому чкурнули, але деякі залишились, одружившись з нашими. Тому так.
PS: Стосовно зарплат, вакансія у структурі МВС, без броні, сісадмін, прифронтове місто, 18 тисяч гривень, не доларів чи ойро, саме гривень. Хто піде на ту вакансію, може Федоров спробує разом з Гетьманцевим?
ліхко, приймає шалений принтер сересеровський закон про боротьбу з туніядством, і вуаля, черга бажаючих на таку синєкуру
ЛАД написав:Тупость прогрессирует? Стремитесь превзойти пса вместе с котом? Кавычки ставятся, в частности, для выделения цитаты. Если не обратили внимание, я это часто делаю.
Ох "граматей"...
Когда ставятся кавычки Выделение прямой речи и цитат
Если прямая речь или цитата не начинается с нового абзаца, она заключается в кавычки: Он сказал: «Я приду завтра». В статье отмечалось: «Экономический рост замедлился». Если прямая речь начинается с нового абзаца, перед ней ставится тире, а не кавычки. Внутренние монологи (мысли, не произнесенные вслух) также заключаются в кавычки, если передаются как прямая речь.
Из-за подобных тонкостей для корректной расстановки кавычек требуется не только знание правил, но и развитое чувство стиля и понимание контекста.
-- с последним у "некоторых" - проблемы
ох ти ж який тупий. щось скопіювати можеш, зрозуміти вже ні. як там - вгадав всі букви, не зміг назвати слово
тепер йди в допис ЛАДа та порівняй свій приклад
Если прямая речь или цитата не начинается с нового абзаца, она заключается в кавычки: Он сказал: «Я приду завтра». В статье отмечалось: «Экономический рост замедлился».
з тим, що він написав. й знайди відмінності (якщо зможеш звісно )
а розділ "как правильно там заметили" ти забув дописати, що це для ЛАДа