|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 08 вер, 2025 17:40
Не правда: зараз час працівника. За минулий місяць середня біла зарплатня на руки у моїх була вдвічі вища за середню по країні. Працювати нема кому. До війни толковий працівник був штучним товаром. Зараз взагалі про них лише легенди ходять. Вже готовий навчати з ноля. Нікого нема. По всіх галузях. Співпрацюю додатково з волонтерами, що опікуються впо - ні жінок, ні чоловіків на роботу нема. Плюс до цього з відділом в ОВА, що займаються ветеранами та тіми, хто був у полоні. Хоч би хто сказав що не достатня з/п, графік, умови. Просто тиша. Фронт не близько. ЗП біла, соцпакет
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 08 вер, 2025 17:55
thenewepic написав: andrijk777 написав:Але це нічого. Час покаже що я правий
ахаха, добре, почекаємо. Можеш написати в одному повідомленні всі свої тези, щоб не шукати потім. Пройде час - звіримо.
А що ми будемо звіряти, якщо ти нічого не прогнозуєш? Ти просто як папуга повторюєш - "треба воювати далі" чи в іншому варіанті + обзиваєш інших. Я інтерпретую твою позицію(і інших турбопатріотів) як: "воюємо далі і переможемо(або звільнимо територію)". Я це заперечую.Якщо ні - то озвуч свою позицію(прогноз) щоб коректно її заперечив(або не заперечив). Я дійсно не розумію яка ціль опору. По-моєму 3,5 років опору цілком достатньо. Далі буде тільки гірше(вже 2,5 років - тільки гірше).
-
andrijk777
-
-
- Заблокований
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 17:58
budivelnik написав: andrijk777 написав:Влада вже віддала їх в розход, як їх можна віддати в розход ще раз?
Що таке влада? Якщо четверо пяних вурдалаків гвалтують твою дівчину а ти нічого не можеш зробити то це чия вина? Вурдалаків? Твоя? Чи влади ? Ти ж в курсі що влада складається з таких як ти в тому числі....
Ні, я не влада, не фантазуй. По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу. Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура). У нас уже диктатура чи ні?
-
andrijk777
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:20
fox767676 ти хотів показати інтелект, а показав лише своє хамство. Боюсь, якщо далі будеш продовжувати в такому стилі, "інтєлєктуально ізувєчіш" тільки себе (якщо ще не зробив цього). andrijk777 написав:"воюємо далі і переможемо(або звільнимо територію)". Я це заперечую
ти заперечуєш, що можна досягти іншого результату, ніж капітуляції? Що раша така сильна і завжди перемагає? andrijk777 написав:то озвуч свою позицію
моя позиція - досягти такого результату війни, щоб Україна не була окупована (в тому числі через маріонетковий уряд) і у раші не було бажання вторгатися ще раз. andrijk777 написав:вже 2,5 років - тільки гірше
як саме 2.5 роки тому могла закінчитися війна, що зараз гірше?
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:21
Shaman написав:andrijk777 все, що ми можемо - це триматися проти країни, яка володіє значно більшими ресурсами. й з цим Україна впоралася - бо Раша вже поклала мільйон людей, але не захопила навіть Донбас.
Президент це визначив чітко та однозначно (нещодавно наштовхнувся в інтерв'ю, кажись, італійці). Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога. Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо. Але... Навіщо і чому Буданов оте навів? Ви вказуєте на рфія поклала мільйон людей, так і на це Буданов чітко навів -- за необхідності рфія проведе мобілізацію. І так по всім пунктам, які повинні привести до покращення перемовних позицій, Перемоги. Навіть коли ведучий закинув про чорних лебедів й то накрутив.. Ви от форумчанам ("зрадофілам") закидаєте. На хфорумі нехай з сотнею учасників. А тут отака посадова особа й отаке... По суті сказав а-ля "в самурая нема цілі, а є тільки шлях". Імхо. Або це було ІПСО для ворога, партнерів. Або ситуація дійсно безвихідна. Або хз, може підштовхнути владу до якихось? дій хотів. Хз.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 08 вер, 2025 18:23, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:23
andrijk777 написав:Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура)
владу у нас критикують всі, кому не лінь. Але критикувати владу - не те саме, що схиляти до капітуляції.
-
thenewepic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:33
thenewepic написав: andrijk777 написав:то озвуч свою позицію
моя позиція - досягти такого результату війни, щоб Україна не була окупована (в тому числі через маріонетковий уряд) і у раші не було бажання вторгатися ще раз. Це не позиція, це бажання. У мене таке ж саме бажання. Мені здається наше бажання трішки дуже сильно нездійсненне. До твого відома деякі території України окуповані вже 11,5 років. Бажання звільнити ці території звичайно круто але час йде, а бажання залишаються тільки бажаннями. Я бачу тільки один "спосіб" здійснення наших бажань - смерть путіна. Але а)путін ще досить живчик, б)зараз навіть смерть путіна не гарантує звільнення України(а про звільнення Криму вже можна забути). Крим вони не віддадуть. А у них є ЯЗ. *Хоча, можливо ти дійсно в це віриш. Тоді озвуч коли це відбудеться. Може доживу. 
-
andrijk777
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:42
detroytred написав:Президент це визначив чітко та однозначно (нещодавно наштовхнувся в інтерв'ю, кажись, італійці). Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога. Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо.
Мені також це сильно різануло. Видно що справи дуже фігові, раз Зе назвав поточну ситуацію "Перемогою".
-
andrijk777
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:43
andrijk777 написав:До твого відома деякі території України окуповані вже 11,5 років. Бажання звільнити ці території звичайно круто але час йде, а бажання залишаються тільки бажаннями
таке враження, що ти читаєш не очима. Я не кажу про звільнення вже окупованих територій. На жаль, на даному етапі їх звільнити ми не можемо. Я кажу про незахоплення нових територій. Якщо погодитися на умови, які зараз висуває пуйло, ми втратимо ще багато територій, може й всю Україну (якщо нам навʼяжуть маріонетковий уряд). Мова зараз не про Крим чи Донбас. Ставка у цій війні набагато більша. andrijk777 написав:не гарантує звільнення України(а про звільнення Криму вже можна забути)
мені здалося, чи ти не вважаєш Крим Україною?
-
thenewepic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 вер, 2025 18:59
thenewepic написав:мені здалося, чи ти не вважаєш Крим Україною?
типичный провокатор косящий под де***
-
fox767676
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-