Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1505715058150591506015061 ... 15080>
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 19:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога.
Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо

пермаментна перемога з 5000 шахедо-пакетами на тиждень точно не потрібна :)
потрібно щось менш динамічне
fox767676

Подякував: 399 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 19:11

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу.
Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура).

Критика - це коли
а -вказуєш негаразди
б - пропонуєш варіанти вирішення

Хорошая попытка, но нет :lol: -- в стране, если я ничего не пропустил - _представительская_ демократия. Т.е. я слуге народа проблему озвучил - а как ее решать - это уже его проблема. Не знает как решать? -- тоже не проблема: "я устал, я ухожук" -- за забором очередь желающих.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 19:17

Banderlog написав:
  thenewepic написав:. Якщо погодитися на умови, які зараз висуває пуйло, ми втратимо ще багато територій, може й всю Україну (якщо нам навʼяжуть маріонетковий уряд).
що таке маріонетковий уряд? По твоєму уряд реформаторів Порошенка був не маріонеточним? Напомни де зараз всі ті західні реформатори? )

Уряд Януковича, на якого ти молишься, був маріонетковий ... деякі були громадянами РФ

Нагадай, де вони всі ? )

А ще про Деркача нагадай, який став сенатором в РФ )
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 19:21

Бачу що деякі переплутали БАРДАК і ДЕМОКРАТІЮ...
Якщо кожен пяний матрос вискочивши на броньовик починає вимагати зміни влади -це не демократія.. це БАРДАК.

Демократія це коли той хто побачив помилки влади - робить наступні дії
а - аргументовано показує ці помилки
б - показує як їх треба виправити
в - на підставі пункту б - збирає партію(більшість) і в результаті виборів перемагаючи - проводить пункт б в життя....

А заклики комуно-теоретиків - всі погані, несіть нових вони також будуть погані, але ми також будемо невдоволені - це БАРДАК і тому цим шляхом НОРМАЛЬНІ не йдуть.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 19:27

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Президент це визначив чітко та однозначно (нещодавно наштовхнувся в інтерв'ю, кажись, італійці).
Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога.
Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо.

Мені також це сильно різануло.
Видно що справи дуже фігові, раз Зе назвав поточну ситуацію "Перемогою".

Юрій Касьянов
https://blogs.pravda.com.ua/authors/kas ... ebb0baa78/
Але у мене питання: як так вийшло, що в 2022 році був виданий президентський указ про заборону будь-яких переговорів з ворогом, а сьогодні верховний сам хоче зустрічатися з путіним?...
Як так сталося, що в 2022-му ми всі були налаштовані на перемогу, в 2023-му нам обіцяли Новий рік у Криму, в 2024-му проводилися якісь "форуми миру" і підписувалися беззмістовні "договори про безпеку", а тепер все пропало, і залишилося тільки одне – вижити за будь-яку ціну?...
Як так вийшло?... Хто у нас приймає стратегічні рішення?... Хто планує це все, в результаті чого не залишилося вже нічого, крім вижити за будь-яку ціну?...
Хто винен?... Що робити?...
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:05

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  thenewepic написав:. Якщо погодитися на умови, які зараз висуває пуйло, ми втратимо ще багато територій, може й всю Україну (якщо нам навʼяжуть маріонетковий уряд).
що таке маріонетковий уряд? По твоєму уряд реформаторів Порошенка був не маріонеточним? Напомни де зараз всі ті західні реформатори? )

Уряд Януковича, на якого ти молишься, був маріонетковий ... деякі були громадянами РФ

Нагадай, де вони всі ? )

а я хіба сперечаюсь?
а порошенковий? А зєлі? Всі вони маріонетки. І даж не маріонетки а як хрюши і стєпаши :wink: :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:08

Існуючі проблеми бізнесу які невідомо як вирішувати

Проблеми від найбільшої до найменшої
1 Найголовніша проблема це профкваліфікація і власне бажання.... - але суть в тому що 90% самі собі не хочуть в цьому признатись
Стикнувся до 20 років, років 10 пішло на вирішення
2 Відсутність власного капіталу, що вкупі з інфляцією яка здорожчує кредитний капітал - приводить до проблеми низького старту(деякі бізнеси можна починати виключно після досягнення якоїсь певної величини власного(або кредитного ) капіталу.
Для мене - без 1млн грн на робоче місце - сунутись не варто ( і якщо робочих місць менше 6- то прийдеться паралельно працювати самому)
Стикнувся при початку бізнес-практики , частково вирішив відразу(продаж житла) частково вирішую до сьогодні
3 Податкова система яка найвищими ставками обклала ЗАРОБІТНУ плату, при чому в ТРЬОХ рівнях
Загальна з ПДВ -65% оподаткування Зарплати____________________6 млн осіб
Загальна без ПДВ- 45% оподаткування зарплати__________________3 млн осіб
Єдиний 3 група - приблизно 6-45% оподаткування зарплати_______1 млн осіб
Єдиний 2 група - 3600 грн/місяць оподаткування зарплати_______1 млн осіб
Халявщики________0,00 грн/місяць______________________________6 млн осіб
Стикаюсь постійно
4 Корупція(щоб кум міг все вирішити) або
Для своїх - все, для чужих - Закон
З цією проблемою я стикався може 10 разів за життя

Ці Чотири проблеми становили 95% ВСІХ моїх проблем при веденні бізнесу...
Далі роздуми про вирішення..
Вирішення проблеми 1 - максимальне донесення до кожного що ВІН себе створює самостійно... а держава існує тільки для того щоб йому не заважали інші себе створювати , при чому жодних зобовязань по допомозі Держава на себе - НЕ БЕРЕ і жодної допомоги при попаданні в халепу-Держава не гарантує , але рекомендує скористатись для свого захисту страховими організаціями
Вирішення проблеми 2 - частково існує, є власне житло під яке можна отримати кредит, є відкриті кордони куди можна поїхати попрацювати з метою ЗАРОБИТИ капітал(працювати по їхньому-витрачати на себе по нашому)
Вирішення проблеми3 - практично не існує , бо замінити оподаткування доходів можна тільки збільшенням оподаткування споживання... а от тут собака зарита
Нерухомість, земля, автомобілі,паливо,алкоголь/тютюн,надра, частоти і так далі - вже оподатковані
А знайти інші ,обєми яких дозволять перекрити втрати від оподаткування зарплат - проблематично
Єдине що можна зробити зараз це ОДНОЧАСНО вирівняти ВСІ чотири системи оподаткування зарплати , в яких перша опуститься на 5% інші піднімуться до рівня першої
Вирішення проблеми 4 - це тільки час і коли виявиться що не треба шукати лазівку в Законі бо є пряма магістральна дорога..
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:19

Час, тобто етап первинного накопичення капіталу, коли "аби держава не заважала" минув ще наприкінці 90-х.
З того часу для подальшого розвитку ринок вимагає ДОДАТКОВИХ мір-заходів. З боку регуляторів ринку.

Саме отак і відбувається подальший розвиток ринку в усіх країнах.
Коли ресурси росту ринку лише за рахунок "невидимої руки ринку" вичерпуються етапом первинного накопичення капіталу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:37

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:

Нагадай, де вони всі ? )

а я хіба сперечаюсь?
а порошенковий? А зєлі? Всі вони маріонетки. І даж не маріонетки а як хрюши і стєпаши :wink: :lol:

Але згадав ти чомусь, Порошенко, який тобі поперек горла )

Banderlog, про хрюшу і степашку ... не палився б ти так, совок )
чого б я не палився? Я достатньо старий щоб їх всіх помнити. Даж шоколадного в медведчуківській партії сдпу о.)
Я іще гімн ссср в школі встиг вивчити) і про хлопченя з розумними очима із чолом високим )))
всі вони однакові. )
де твоя яреська? А яйценюк? А баба протівна, рєформатор медицини?
Де ті грузіни, шо нову поліцію робили?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:54

Banderlog написав: Я іще гімн ссср в школі встиг вивчити) і про хлопченя з розумними очима із чолом високим )))
всі вони однакові. )
де твоя яреська? А яйценюк? А баба протівна, рєформатор медицини?
Де ті грузіни, шо нову поліцію робили?

Як все запущене, вся російська пропаганда в асортименті )

Все ж ти 15-річний капітан - це діагноз, навіть отримання майору, під сраку років - нічого не змінює )

Яреська - викладає
Яценюк (не яйценюк, хамло московське) - політик

А твої регіонали всі в Росії. Їх витягують в інформаційний простір, по свистку спец.служб
От Яника нещодавно витягнули )

Що ти там казав про Хрюшу та Степашку ? )

Деркач - сенатор, який публікував "плівки" Порошенка.
Від тих плівок ти кип"ятком сцявся )

PS. Мабуть, ти у Онуфрія свої зірочки замочив )
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1505715058150591506015061 ... 15080>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему