Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15121151221512315124>
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:08

ЛАД написав:
  fler написав:
  ЛАД написав:При авиакатастрофе сомнений в причинах смерти нет.

Да что вы говорите! :shock:

Если вы считаете, что вы способны выжить при ударе самолёта о землю на скорости 250-300 км/час, то я вам завидую.

в житті трапляються різні випадки. але ви відкидаєте або перекручуєте те, що не вписується у ваші припущення. вам прямим текстом кажуть про випадки, коли людина загинула ДО самої катастрофи - чи ви це виключаєте? а взагалі
«Все сталося дуже швидко». Чоловік, який вижив в авіакатастрофі в Індії, розповів, як йому вдалося вибратися з літака
Сам Вішваш пояснив журналістам, що йому вдалося вибратися з-під уламків через отвір у фюзеляжі, пише BBC.

«Мені вдалося розстебнути ремінь безпеки, проштовхнутися ногою крізь той отвір і виповзти», — розповів чоловік.

Стюардеса, що вижила після падіння з висоти 10 км, померла у віці 66 років
Весна Вулович - володарка світового рекорду висоти для тих, хто вижив під час вільного падіння без парашута за версією Книги рекордів Гіннесса. Літак McDonnell Douglas DC-9-32 (рейс JAT 367) вибухнув на висоті 10 тис. 160 м. Весна Вулович виявилася єдиною, хто вижив із 28 пасажирів і членів екіпажу після падіння уламків на землю. На момент катастрофи стюардесі було 23 роки.
Shaman

Подякував: 780 раз.
Подякували: 1649 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:15

ЛАД написав:
  tumos написав:
  ЛАД написав:Если "рештки розкидані", то нужны ещё уточнения насчёт "разрыва печени" или ещё чего-нибудь?
Для чего в данном случае устанавливать причины смерти? Осмотр тел ещё, может быть, нужен для установления фактов взрыва или пожара. Хотя всё это можно установить и по остаткам самолёта.

Шаман же доходчиво объяснил, что среди останков могут быть, к примеру, с огнестрелом. Другой вариант - на борт погружены мертвые тела.
Ну-ну.
Сколько на форуме людей с богатой фантазией.

фантазія в чому? що терористи при захопленні літака можуть когось вбити? дуже фантастичне припущення... й для виключення, підтвердження цього факту дослідження й проводять. напевне - спитайте в профільних спеціалістів, яка процедура. й ще є такий момент в авіакатастрофах - це ідентифікація. далеко не завжди так легко ідентифікувати хто є хто...

може той випадок, що ЛАД треба визнати - кудись вас не туди занесло? чи таки звернутися до профі 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:24

Можете надеяться на такой случай. :wink:

Shaman написав:......
фантазія в чому? що терористи при захопленні літака можуть когось вбити?
......
В данном случае было "захопленні літака терористами"?
"може той випадок, що треба визнати - кудись вас не туди занесло?"
чи таки звернутися до профі 8)
Профи составили отчёт об аварии. Может, вам стоит обратиться к отчёту, а не придумывать теории?
ЛАД
2

Подякував: 5352 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:28

ЛАД написав:Не знаю, есть ли отдельная формулировка "в результате теракта" или всё это классифицируется как несчастный случай.

Формулировки в документе - Список кодів МКХ-10.
  ЛАД написав:Ну-ну.

Если бы только на этом форуме. ) Вспоминаю одну из версий в связи со сбитием южнокорейского боинга времен СССР. На борт были загружены
в качестве пассажиров мертвые тела.
  ЛАД написав:Не понял, в каком случае?

Вы утверждаете, что суд. мед экспертиза не нужна только в случае под Смоленском или это ваш общий подход к летательным средствам ?
суд. мед экспертиза останков была проведена РФ. И только потом польская сторона подняла вопрос об эксгумации.

https://www.pap.pl/aktualnosci/sledczy- ... katastrofy
Востаннє редагувалось tumos в Суб 13 вер, 2025 22:34, всього редагувалось 1 раз.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:33

ЛАД написав:
Можете надеяться на такой случай. :wink:
  Shaman написав:......
фантазія в чому? що терористи при захопленні літака можуть когось вбити?
......

В данном случае было "захопленні літака терористами"?
"може той випадок, що треба визнати - кудись вас не туди занесло?"
чи таки звернутися до профі 8)
Профи составили отчёт об аварии.

руські профі такі руські. вони здається свого часу також склали звіт, хто розстріляв поляків у Катині. куди й летіли...

дивиться, коли впав літак, ніхто не знає чому - тому ми розмовляємо про процедуру, яка має виконуватися.

й ви пропустили головне - вина Раші значна - питання - це звичайний руський по.уїзм чи свідоме введення в оману польського екіпажу.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:43

tumos написав:
  ЛАД написав:Не знаю, есть ли отдельная формулировка "в результате теракта" или всё это классифицируется как несчастный случай.
Формулировки в документе - Список кодів МКХ-10.
Спасибо, но мне это не настолько интересно и нужно.

ЛАД написав:Ну-ну.
Если бы только на этом форуме. ) Вспоминаю одну из версий в связи со сбитием южнокорейского боинга времен СССР. На борт были загружены
в качестве пассажиров мертвые тела.
Согласен, фантазёров в мире хватает.

ЛАД написав:Не понял, в каком случае?

Вы утверждаете, что суд. мед экспертиза не нужна только в случае по Смоленском или это ваш общий подход к летальным средствам ?
суд. мед экспертиза останков была проведена РФ. И только потом польская сторона подняла вопрос об эксгумации.

https://www.pap.pl/aktualnosci/sledczy- ... katastrofy
Спасибо за информацию.
Буду знать, что экспертиза таки проводилась. Не знал, что при авиакатастрофах она проводится. Вы меня убедили.
Поляки 15 лет думали? Интересно.

Но что вы хотите доказать, я так и не понял.
Обязательность проведения экспертизы? Сказали бы сразу, я бы вам поверил. Или вам хотелось поспорить?

Доказать, что верна версия Солонина (и не только его)?
Простите, но всё это не доказательства. Будут заключения специалистов, соглашусь.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 22:47

Shaman написав:...........
дивиться, коли впав літак, ніхто не знає чому - тому ми розмовляємо про процедуру, яка має виконуватися.
О процедуре вы не знаете ничего.
Так же, как и я.

й ви пропустили головне - вина Раші значна - питання - це звичайний руський по.уїзм чи свідоме введення в оману польського екіпажу.
Поговорите на эту тем с Hotab"ом. Если он захочет тратить время на эту бессмысленную беседу.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 23:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:...........
О процедуре вы не знаете ничего.
Так же, как и я.

Поговорите на эту тем с Hotab"ом. Если он захочет тратить время на эту бессмысленную беседу.

тобто з руськими профі, які підпишуть все, що їм скажуть - ви вже погодилися? останній випадок азербайджанський лайнер. але там - диво, частина людей теж вижила через професіоналізм пілотів - а не так, як планували руські - кінці у воду.

що там кажуть руські профі - зграя птиць?.. а що там руські профі казали про нідерландський Боїнг?..
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 23:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

руські знатні дипломати, завжди зроблять правильні кроки
Росія націлила Іскандер-М в Калінінградській області на Варшаву — осінтери
У рамках російсько-білоруських навчань Захід-2025 Росія розгорнула пускові установки Іскандер-М у Калінінградській області, націливши їх у бік Варшави, повідомив Мілітарний із посиланням на відео каналу Clash Report та осінтерів спільноти Кіберборошно.

Відео з Іскандером опублікував Clash Report, а осінтери спільноти Кіберборошно визначили, що воно було знято на автошляху E28, північніше населеного пункту Кудрявцево Калінінградської області, приблизно за 35 кілометрів від кордону з Польщею.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 вер, 2025 23:33, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 вер, 2025 23:31

ЛАД написав:
  detroytred написав:
  ЛАД написав:А умови...

Умови - це не тільки матеріально-технічне забезпечення, а все, в тому числі і відносини між людьми.

Верес вказав, що йому завжди! щастило з командирами-начальниками.
(Тому завжди! вдавалося відстоювати інтереси своїх людей).
Вдалося б йому захистити інтереси своїх людей, якщо б "не пощастило" з начальником, і що б він при цьому зробив --- залишилося загадкою.

А так: він в як вільний художник... і, як в Матриці , обирав собі (своїм людям) будь-яку зброю для виконання задач...
(Це його слова).

А про загальні проблеми, про загальний вихід-рішення жодного слова..
(Це ні добре, ні пагано. Це констатація).
Добре, що не було а-ля нехай кожен, як я...
відносини між людьми в его части зависят от него как от командира. Он их определяет. Кроме того, у него есть возможность выбора людей. И оружия.
"Вдалося б йому захистити інтереси своїх людей, якщо б "не пощастило" з начальником", - возможно, и нет. Хотя при достаточной твёрдости и мужестве часто удаётся.
Но проблема именно в том, что наличие отдельных отличных частей не обеспечивает отличную армию.
Так же, как Мадяр давно, когда ещё был командиром батальона или даже раньше приводил данные о количестве уничтоженных его подразделением целей в % от всех целей, уничтоженных ЗСУ. Цифры не помню, но достаточно большие. Если бы так работали все, то враг был бы уже разгромлен. Но проблема в том, что все так работать не могут. С одной стороны, не у всех такие возможности по матобеспечению и личному составу. С другой стороны, например, у пехоты не может быть такого количества уничтоженных целей, как у "Птахів Мадяра", а без пехоты, которая держит фронт, работа его подразделения, так же, как и артиллерии, просто невозможна. Враг его легко и быстро уничтожит.

ЛАД далі пропагує тему без варіантів, що маленька радянська армія має воювати проти великої радянської армії
flyman

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 15121151221512315124>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему