|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:35
stm написав:...... офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
Зато у великій с/х державі ракеты на деревьях растут. А БПЛА копают как картошку. Правда, только маленькие, типа fpv. Дальние точно не знаю. Наверно, на полях, как кукуруза.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5354 раз.
- Подякували: 4859 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:39
stm написав: ЛАД написав: stm написав:........ Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим? .....
Я там выше запостил сообщение об обстреле ж/д. Доказательство перемир'я у повітрі. P.s. Я недавно спрашивал, кто отвечает за дальние дроны и, соответственно, обстрелы НПЗ - ГУР или СБС. Так никто и не знает?
Це ж добре коли ніхто не знає хто ті високоточні обломки запускає!!!
Та воно, може, й добре. Просто цікаво, ви ж все це приписуєте Мадяру.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:03
ЛАД написав: stm написав:...... офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
Зато у великій с/х державі ракеты на деревьях растут. А БПЛА копают как картошку. Правда, только маленькие, типа fpv. Дальние точно не знаю. Наверно, на полях, как кукуруза.
У маленькій с/г державі, при достатньо величезній корупції все ж таки запускають Сапсан, хоча б 1, і, декілька Фламінгов. Вам ще пенсію підіймають, до виборів готуються якось активно. Навіть занадто.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:08
stm Вам ще пенсію підіймають
Ти не на тих пенсіонерів ставиш 😅 Мені он разом з прожитковим автоматом на 3 кгрн підніметься пенсія. На 2 походи в Чорноморку .
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:10
stm написав: ЛАД написав: stm написав:...... офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
У маленькій с/г державі, при достатньо величезній корупції все ж таки запускають Сапсан, хоча б 1, і, декілька Фламінгов. Вам ще пенсію підіймають, до виборів готуються якось активно. Навіть занадто.
пенсію підіймають. Но цены растут быстрее. Причём постоянно. А пенсию поднимают раз в год. В этом году, правда, получится 2 раза - скоро 75, добавят ещё 156 грн. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:12
"Ой, а кто это сделал ?!?" (с) Зато теперь понятно - чего тот экс-азовец так заволновался...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:14
ЛАД написав: stm написав:...... офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
це стара суперечка без кінця - що краще, мати нормальну їжу, може й без ракет в країні, чи отримувати рис пайками та дупу лопухом підтерти, але мати великі ракети. дехто з срср вважає, що лопух краще - корисніше для здоров'я 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 781 раз.
- Подякували: 1650 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:18
_hunter написав:"Ой, а кто это сделал ?!?" (с) Зато теперь понятно - чего тот экс-азовец так заволновался...
ти де цього експерта знайшов? чи сам знявся? а ЛАД каже, що в Харкові роботи немає... й чи бачив хоч одного індуса-робочого? я особисто ще не стикався, щоб на виробництві десь працювали іноземці, яких спеціально привезли. й війна їх теж не лякає, щоб за 500 дол їхати працювати?.. я так зрозумів, що якийсь заявки є, але щоб казати про системність - так враження, хтось один гадаю навіть не завіз, а легалізував іноземців, й всі тепер з цим носяться.  про клікбейтний заголовок взагалі мовчу
-
Shaman
-
-
- Подякував: 781 раз.
- Подякували: 1650 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:35
Shaman написав: ЛАД написав: stm написав:...... офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
це стара суперечка без кінця - що краще, мати нормальну їжу, може й без ракет в країні, чи отримувати рис пайками та дупу лопухом підтерти, але мати великі ракети. дехто з срср вважає, що лопух краще - корисніше для здоров'я 
Сегодня у вас ещё сомнения есть? а ЛАД каже, що в Харкові роботи немає
Такого я не казав. Платят только сосем не по 800 долларов. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 вер, 2025 18:39
ЛАД Платят только сосем не по 800 долларов. 
Гарна обмовка вийшла От що Долярек робить з нами
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-