andrijk777 написав:Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.
Shaman написав:цікаве питання - бо дійсно ніякі діди Бандерлога до руської церкви не ходили.
Точно знаєш на якій мові була служба?) І історію буковинської церкви? Чогось мені здається що ти в тім дуб дубом.
Буковинської церкви ніколи не існувало, знавець історії ) Була Буковинська митрополія
У березні 1944 року Північну Буковину було остаточно зайнято Червоною Армією і на її землях утворено Чернівецьку область УРСР. Відновлено Чернівецьку єпархію РПЦ. У червні 1944 року Священним Синодом РПЦ у Чернівецьку єпархію був направлений протоієрей Євфимій (Ковернинський), який став єпархіальним благочинним і настоятелем кафедрального собору в Чернівцях. На початку 1945 року він прийняв чернечий постриг з ім'ям Феодосій і був призначений єпископом Чернівецьким і Буковинським. Протягом 1944-1945 р.р. духівництво єпархії перейшло під юрисдикцію Московського патріархату. Юридичні питання було вирішено в результаті переговорів між керівництвом Радянського Союзу та СРР.
Кажешь, діди ходили в церкву ? )
PS. "дуб дубом" - чудовий буковинській вислів. Який ... от як дивно, частіше зустрічається у московитській літературі - "Стоит дуб — дубом, ничего не отвечает."
andrijk777 написав:Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.
Я десь писав що вибух ядерний?
Писав. Бо який вибух може статись на атомній станції ?
Shaman написав:цікаве питання - бо дійсно ніякі діди Бандерлога до руської церкви не ходили.
Точно знаєш на якій мові була служба?) І історію буковинської церкви? Чогось мені здається що ти в тім дуб дубом.
Буковинської церкви ніколи не існувало, знавець історії ) Була Буковинська митрополія
У березні 1944 року Північну Буковину було остаточно зайнято Червоною Армією і на її землях утворено Чернівецьку область УРСР. Відновлено Чернівецьку єпархію РПЦ. У червні 1944 року Священним Синодом РПЦ у Чернівецьку єпархію був направлений протоієрей Євфимій (Ковернинський), який став єпархіальним благочинним і настоятелем кафедрального собору в Чернівцях. На початку 1945 року він прийняв чернечий постриг з ім'ям Феодосій і був призначений єпископом Чернівецьким і Буковинським. Протягом 1944-1945 р.р. духівництво єпархії перейшло під юрисдикцію Московського патріархату. Юридичні питання було вирішено в результаті переговорів між керівництвом Радянського Союзу та СРР.
слово відновлено тебе не смущає? Митрополія кажеш? Це щось такого ж рівня як томосівська церква?
Banderlog написав:Точно знаєш на якій мові була служба?) І історію буковинської церкви? Чогось мені здається що ти в тім дуб дубом.
слово відновлено тебе не смущає? Митрополія кажеш? Це щось такого ж рівня як томосівська церква?
так розповіси нам - а то лише задавати питання багато розуму не треба
так, "відновлено" після "утворено Чернівецьку єпархію РПЦ" в 1940. є відповідна стаття. почитай, я ніякої руської мови не знайшов...
й ще питання - особисто тобі ніхто не забороняє молитися кому хоч - хоча маєш поминати Кіріла. але чому ти відмовляєш іншим ходити до ПЦУ? ти в нас великий богослов? чи в твоїй церкві думати не дозволяється, лише виконувати накази?
ЛАД написав: "тут же всі такі спеціалісти ". Вы знаете, при каких условиях "може статися вибух"? Я нет.
випускник фізфаку не має уявлення, які процеси відбуваються при ядерній реакції? я розумію, що це було давно, але... таблицю множення пам'ятаєте? інтеграли з похідними?
"які процеси відбуваються при ядерній реакції" я ещё помню. А вот что означает "заглушенный ядерный реактор" и как это делается, просто не знаю. И вы тоже. Видимо, "заглушенный ядерный реактор" чем-то всё же отличается от заглушенного мотора автомобиля, если для него почему-то критически важно наличие охлаждения и электропитания. Если так рассуждать, то и "викид радіоактивних речовин" невозможен.
можете почитати - є доступні статті. як саме технічно глушать реактор - це вчать на фізтеху. може ті самі графітові стержні по максимуму вводять. але сенс в тому, що навіть в заглушеному реакторі реакція повільно, але йде далі. тому з точку зору працюючого реактору це невеликий відсоток, а з точку зору обсягу - щось типу металургійної пічки. й якщо її не охолоджувати - то реактор просто розплавиться - з відповідними наслідками. такі ситуації до речу передбачені - є навіть спеціальні місця при витоку палива. й ця реакція ще йде кілька років. але вибуху не буде
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 19 вер, 2025 18:31, всього редагувалось 1 раз.
Я десь писав що вибух ядерний?
що таке контекст ти звісно не розумієш? тобто фраза про порушення пунктів безпеки та про вибух на станції не пов'язані. тоді згоден, доки ця стація в руках у руських мавп - можливо все - спробувати підірвати вони можуть - але це далеко не факт. бо тоді руські раптово згадають, що німці не завжди були такими няшками, років 85 тому була інша картина. та й французи можуть згадати досвід пожеж двохсотрічної давнини. руські зараз роблять все, щоб Європа таки повірила в реальність загрози й щось з цим зробила...