Спасибо . Посмотрел первые 2 вопроса. Будет время, посмотрю дальше. Но пока ничего нового не услышал. О Чернобыле он по сути ничего не сказал. Говорит о вине персонала и то, что я написал о более низком уровне тех физиков, которых направляли для эксплуатации АЭС.
комент:"Не можна збивати російські військові літаки над Європою, бо буже ескалація. Не можна вбивати російських солдат, котрі йдуть по Європі, бо буде ескалація... "
У Данії масовий наліт дронів: невідомі БПЛА долетіли до бази F-16 та паралізували аеропорт https://focus.ua/uk/voennye-novosti/725 ... odnochasno "Занадто рано говорити про мету дронів і хто стоїть за ними", – сказав представник поліції.
Спасибо . Посмотрел первые 2 вопроса. Будет время, посмотрю дальше. Но пока ничего нового не услышал. О Чернобыле он по сути ничего не сказал. Говорит о вине персонала и то, что я написал о более низком уровне тех физиков, которых направляли для эксплуатации АЭС.
Плюс особливості конструкції та багаторазове "входить-виходить" стержень чи що там. Я би сказав не було захисту "від дурнів". А один із законів Мерфі каже, що можна зробити захист від дурнів, але не від винахідливих (кмітливих) дурнів.
flyman написав:Плюс особливості конструкції та багаторазове "входить-виходить" стержень чи що там. Я би сказав не було захисту "від дурнів". А один із законів Мерфі каже, що можна зробити захист від дурнів, але не від винахідливих (кмітливих) дурнів.