detroytred написав:Тому тут потрібно думати не тільки про КАБи тут треба ставити питання до наших місцевих громад і центральної влади, що ми зможемо зробити, якщо дрони, наприклад, будуть мати дальність по 60-70 кілометрів робити кіл зону, і тоді це питання не тільки Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Херсон безсумнівно, Суми, Чернігів.
Кінчайте тату торгувати, бо здачу нема чим давати.
Влада свідомо завалила мобілізацію та обнулила престиж ЗСУ. Все що зараз відбувається я писав з весни 2024. Модератор підтвердить, так як видаляв мої повідомлення з тверезим поглядом на ситуацію, коли більшість ковбасило від контрнаступів на Урал.
Ну як же нема системи? - є. Оте, що є, оте і є системою.
Розумна ж жінка, але навіщо сама себе обманює? Без отієї оцифровки й так оточення чудово знає про всі ТТХ, айкю тощо що підлеглих, що начальників.
Оцифровка, да будь-що інше - це лише інструменти. Відображення інформації. Ну буде ще краще видно і що?
Самі принципи міняти треба. Самі принципи у владі.. Виникне потреба у влади в цих нових принципах, то що з оцифровкою, що без неї будуть призначати на відповідні посади здебільшого відповідних даним посадам людей.
А так система....призначають тих, кого треба(( Знімають лише в крайньому випадку - коли накосячать поза межами меж. От і вся система. Якої начебто нема.
Питання по справі. Я вже не раз натикався на тцк, патрулі. Чому вони до мене не чіпляються? Це може бути пов'язано, що в мене шия як у пітбуля і вдягнений нормально? Типу вибирають жертву простіше. Чи просто везе поки?