detroytred написав:Імхо. За двох умов: 1. Захід не кине Україну (як ото в Афганістані, В'єтнамі) 2. Рфія не застосує ядрьонку. Україна гарантовано переможе.
"одна мова - одна область" рахується як перемога? у рівнянні нерозкрите питання мобресурсу та сзч, особливо для забезпечення переможних перемог ближче до 2040-го року
detroytred написав:До речі, процитую Чаплигу: "Трамп протролив Україну" (стосовно кордонів 91-го). В нього таке. І співпадає дослівно з вашим. Тобто у вас з ним таке. Ну і нехай.
1ша зустріч в овальному кабінеті, кожен наполягає на своєму, скандал на межі розриву 2га зустріч - Зеленський пішов іншим шляхом , на словах погоджуючись в усьому з Трампом, на ділі тримаючи кукіш в кишені 3тя зустріч - Трамп просто відзеркалив поведінку Зеленського, дуже тонко та майстерно
Шлюбні ігри:
Коли жінка каже "так", це означає "не знаю", Коли жінка каже "не знаю", означає "ні", Коли жінка каже "ні", означає "так".
detroytred написав:До речі, процитую Чаплигу: "Трамп протролив Україну" (стосовно кордонів 91-го). В нього таке. І співпадає дослівно з вашим. Тобто у вас з ним таке. Ну і нехай.
1ша зустріч в овальному кабінеті, кожен наполягає на своєму, скандал на межі розриву 2га зустріч - Зеленський пішов іншим шляхом , на словах погоджуючись в усьому з Трампом, на ділі тримаючи кукіш в кишені 3тя зустріч - Трамп просто відзеркалив поведінку Зеленського, дуже тонко та майстерно
Шлюбні ігри:
Коли жінка каже "так", це означає "не знаю", Коли жінка каже "не знаю", означає "ні", Коли жінка каже "ні", означає "так".
Мені це моменти з Tom and Jerry нагадує кли пес чи кіт після якогось часу здогадуються про своє справжнє становище ("jackass")
Свідчення звільнених військовополонених показують, що 89,4% з них зазнали певної форми жорстокого поводження, зокрема 63,8% – фізичного насильства, 55,2% – психологічного насильства та 42,9% – сексуального насильства. Це поширене явище в місцях тримання під вартою та виправних колоніях по всій Росії та на тимчасово окупованих територіях України. Місія робить висновок, що катування та жорстоке поводження з українськими військовополоненими є поширеними та систематичними і не обмежуються ізольованими місцями.
але деяка мразота дозволяє собі розповідати, що ви таке кажете, немає цього. але вона не помиляється, вона свідомо бреше. треба їй побажати, щоб вона так само "не потрапила" під тортурами - а інакше це не лікується...