|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:40
Сибарит написав: ЛАД написав:"Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
Понятие комфортной жизни у каждого свое. Поэтому, лукавит ли она, знает только она. А Вам это показалось много или мало?
50 к это еда и коммуналка. Комфорт это немного другое. 60 тысяч получают в Киеве обычные работницы НАЗК, которые весь день ржут как лошади и из языков у них только суржик В1
-
Бетон
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:41
*Граждане... ))) Если Вы не поняли... ВСЕ просто умыли руки и дали властям и нашим и русским полный картбланш... Не более того... Но... это ВСЕХ удовлетворило. Третьим палубам постучали снизу... Ибо при таких раскладах ВСЕ очевидно... особенно будущее... И там и там... Теперь ОЧЕНЬ уважайте Инквизиции там и тех и вторых. Особенно на второй палубе... и на первой... И Титаник... согласно Перфокарты... и Айсберг расколется... АМИНЬ.* (С)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:42
stm написав: d44 написав: whois2010 написав:Бобри, фламінго, паляниця, довгий нептун, короткий нептун, вільха, мілліард дерев...
Cумщина (і вже Чернігівщина) хочуть запитати у редакції кіножурналу, як там справа з антишахедними ініциативами. В нас кожен день так спокійно, планомірно,з коректировками та трансляціями з неба в прямому етері проходить "деінфраструктуризація". Про це вже навіть в новинах не згадують. Фламінго та Тамагавкі зараз в тренді 
Норм, бачите навіть Бетон на останню атаку сказав що нічка як нічка. Я навіть у коридор не виходила. Там теж є зміни на краще.
Нічка як нічка. Все прилетіло по цілях. Сам бачив
-
Бетон
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:43
ЛАД написав:budivelnik1. Вы уверены, что я заработал меньше вас? Правда, я начинал ближе к 45 и закончил в 60
У тебя психология комуняки-нахлебника, что ты там зарабатывал ? Может на потоках где-то немного посидел зиц-председателем
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:44
Бетон написав: stm написав:Норм, бачите навіть Бетон на останню атаку сказав що нічка як нічка. Я навіть у коридор не виходила. Там теж є зміни на краще.
Таун-хаузи теж були цілями ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:44
budivelnik написав: ЛАД написав:budivelnik Человеку, например, нравится археология. И он хочет заниматься именно этим. И занимается. Человек хочет заниматься наукой. Физикой, химией, математикой, биологией, не важно чем. И занимается. Много денег он не заработает, богатым точно не будет. Но будет заниматься любимым делом и будет счастлив.
А ви точно читаєте все що я пишу? чи тільки вибірково? Людина може бути щасливою живучи в бочці -це доведено Діогеном Людина може бути багатою - витрачаючи менше ніж заробляючи -це моя теза проти якої ви виступали...але саме ця теза показує що в неї влазять науковці архітектори і так далі.... бо займатичь наукою чи чим вони там займаються в кредит в них не вийде, отже вони ЩАСЛИВІ бо ЗБАЛАНСУВАЛИ своє матеріальне життя і високо підняли задоволення від віртуальних досягнень... А тепер глянемо на воєнпенса? ця людина всім задоволена? чи в неї до всіх претензії То вона НА МІСЦІ ?
Вони задоволені. Но не своим материальным состоянием. И точно не богатые. Поэтому многие уезжают за границу. Особенно молодёжь.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5359 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:46
Бетон написав: Сибарит написав: ЛАД написав:"Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
Понятие комфортной жизни у каждого свое. Поэтому, лукавит ли она, знает только она. А Вам это показалось много или мало?
50 к это еда и коммуналка. Комфорт это немного другое. 60 тысяч получают в Киеве обычные работницы НАЗК, которые весь день ржут как лошади и из языков у них только суржик В1
Два різних міліонера.... *Отже по порядку 1 Я не хожу по магазинам, не переживаю за відсутність чогось ( бо в мене є все що мені треба ( крім здоровья але й на це не жаліюсь), не буваю голодний, не дістаю оточуючих по питанню що мені від них щось треба ... тобто не обмежую себе ні в чому з того що мені потрібно. Так, в мене відсутня яхта.. але вона мені без потреби , я й без неї нормально себе почуваю Не ношу ролекс.. бо й на телефоні час можна взнати з такою ж точністю Не пишу паркером - бо набір з чотирьох різнокольорових ручок- закриває мені все що треба при писанні Не заморочуюсь з чистим одягом/білизною - бо відкрив шафку а там все є. Шматок сала не поміняю на фуагра чи рибу фугу... То чим цей комунізм відрізняється від того що обіцяли совкам комуністи? 2 Тепер по питанню -живу так само як пересічний.... На сімю з двох працюючих дорослих і одної студентки на поточні розходи йде 40000 грн/місяць.. Так два електромобіля при пробізі в 2000 км/місяць - зїдають якихось 1500 грн за електрику Так сильно утеплена квартира дозволяє на рік використати на опалення/гаряча вода/приготування їжі - 1800-2000м3 газу, а так як це не кооператив то інших трат крім вивезення сміття- немає* (с) 40к на трьох...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:47
flyman написав: Сибарит написав: ЛАД написав:"Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві?" Янина отвечает, что "десь тисяч 50". С учётом 2 детей и 11 тыс., кот. она платит за дом. + гуртки, харчування и т.д. Лукавит или действительно так? Киевляне, что скажете?
Для комфортного, може і буде, а для "нормального" в два рази менше.
Ответ неоднозначный и может трактоваться по-разному. Уточните, пожалуйста.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:50
Бетон написав: stm написав: d44 написав:Cумщина (і вже Чернігівщина) хочуть запитати у редакції кіножурналу, як там справа з антишахедними ініциативами. В нас кожен день так спокійно, планомірно,з коректировками та трансляціями з неба в прямому етері проходить "деінфраструктуризація". Про це вже навіть в новинах не згадують. Фламінго та Тамагавкі зараз в тренді 
Норм, бачите навіть Бетон на останню атаку сказав що нічка як нічка. Я навіть у коридор не виходила. Там теж є зміни на краще.
>>> навіть Бетон на останню атаку сказав що нічка як нічка Там, разве, не в кавычках было? -- учитывая, что в том же посте П. Борщага упоминалась...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 30 вер, 2025 17:56
detroytred написав:......... 2 Тепер по питанню -живу так само як пересічний.... На сімю з двох працюючих дорослих і одної студентки на поточні розходи йде 40000 грн/місяць.. Так два електромобіля при пробізі в 2000 км/місяць - зїдають якихось 1500 грн за електрику Так сильно утеплена квартира дозволяє на рік використати на опалення/гаряча вода/приготування їжі - 1800-2000м3 газу, а так як це не кооператив то інших трат крім вивезення сміття- немає* (с) 40к на трьох...
1-й вариант - мой подход. Во втором надо уточнить понятие "поточні розходи". Они включают только еду и какие-то хоз. мелочи? Одежда, обувь, развлечения, отдых, образование, ... сюда входят или нет?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-