Флайман давно хотів відмовитись від БДСМ, але він звʼязаний ним по рукам і ногам
|
|
![]()
Ти, як завжди, перекручуєш. В мене не "реформи це легко" і "нагнуть населення", а - реформи це не так важко і неможливо, як ти намагаєшся довести-показати, навіть порівнюючи ринкові реформи з реформами типу селян в колгоспи. Що є предметом обговорення: моя пенсія, мої хотєлки стосовно моєї пенсії чи питання розвитку ринку-економіки країни? То до чого ти тулиш мої хочу, пенсію тощо??? Ти знов підмінюєш предмети. Ти не в стані допетрити, що свідомість змінюється через змін умов, в яких знаходиться населення. Реформатори змінюють умови і через вплив цих нових умов з часом змінюється і свідомість. За газ по кратно вищій ціні вже ніхто й не париться... За медпослуги платять й не париться... І т.д. Загугли теорію розбитих вікон... Це і є отой вплив умов на свідомість. І мер Ньо-йорку "застрелив вікна", а не чекав, коли "кожен сам" дозріє застрелити в себе, еволюціонує(( Тобто розвиток через реформи, зміна свідомості населення через вплив від рішень-дій влади це практика визнана і використовується. А от від тебе чути тільки пісню --- якщо кожен змінить свідомість (інструментом --- підійде до дзеркала...). Це фантазія. Бо розглядається реал --- ситуація, коли населення не бажає підходити до дзеркала, не бажає змінювати свою свідомість. То про яку хфантастику ти співаєш? А-ля "якщо люди всій Землі взятися за руки ...". _________________ І гвіздок: твої пісні населення не чує, твого впливу МІЗЕР. А дії-рішення можновладців-управлінців-регуляторів у вигляді реформ все населення відчує, вони впливатимуть на суспільство і принесуть зміни. Як принесли в іспаніях, ірландіях, польщах і т.д. Без оцих реформ від можновладців-управлінців-регуляторів ці суспільства еволюційно ще, як ти кажеш, років 100-150 рухались до рівня ..., якого досягли за 20-50 з реформами. За цей час розвинуті втекли б ще далі від лазерів без реформ. І відкинь з таблиці Бруней, Катар і Ко. Які досягли стрибка!!! збагачення завдяки нафті-газу... Відсталі нересурсні країни наближаються до розвинутих шляхом РЕФОРМ. Да і багато країн вирішують кризис в подальшому розвитку через реформи. Про еволюційний шлях та кожен до дзеркала --- то пісні ні а чьом. ______________ *Тому він по відношенню до себе - мазохіст по відношенню до лада - садист* Ти сплутав😁😁😁 і вчергове вийшов сам на себе. Це "калорії від манки ..." мільйонеру та родиною на 1\2 від трьох мінімалок роками, а також 40 тис. поточних на трьох дорослих, серед яких ще й студентка, в наш час -- це тоді теж садо-мазо. Нахиляєш сам себе та рідних...
![]() Порція оптимізму((
*Кремль проиграл все. В шахматы... КНР - это ловушка куда как в том анекдоте загнали... А Иран - крышка... которую РФ сама подписала... А Индия - просто будущий гегемон... и битва будет между КНР и Индией... за право вращаться вокруг США с Британией. А Украина стала приманкой ((( на которую Кремль как собака Павлова прыгнул... и обратно уже пути нет... И Козак это знал... как знают и Патрушев и мой любимый Методолог в МО... и другие... Как знают на ЮК, который под Бритами... Как знают все. АМИНЬ. И да свершится Перфокарта.* (С) _______________________ Не схотіли еліти рфії та Неньки!!! своєчасно!!! йти під свої центри тяжіння (Китай та Захід) добровільно-м'яко і в положеній для них формі!!!, то підуть вимушено ... ще й через отакий батіг, як війна. І у формі іншій. І це не змова рептилоїдів, а наслідок об'єктивних факторів. Найкращий партнер це той партнер, який залежить від тебе (тобто якому ти можеш висувати свої умови). От і роль можновладців.
|
|