flyman
Когда вы успеваете смотреть все видео, которые выкладываете?
И это же, наверное, не всё, что вы смотрите.
|
|
![]() Щоб троєщинський дід не скучав там самЛАД
На оцю перенести Вивалити туди сотню сторінок , хай читає сидить ![]() Акурт каже що Флайман насправді безробітний ![]() Может, и туда. Не смотрел ту ветку, не знаю. Да если даже безработный. Я тоже не работаю, но пересмотреть всё это не успеваю, хотя смотрю на скорости не ниже 1,5, бывает, и 2. ![]() Фрагмент интервью с Комаровским. К теме ветки можно отнести примерно первую половину.
Всё интервью - ![]() стосовно розбомбленого індустріального парку Sparrow:
виявляється є відео 6-7 денної давності де місцева влада піариться на території парку, і під відео купа обуреного народу пише а-ля "ви що дебіли наводку даєте", "ну все, тепер лиш чекати шахеди", "таваріщ майор вам подякує" і т.д. P.S. 10 секунд потрачених в гуглі і бачимо інтернет-магазин FPV дронів та комплектуючих що має аналогічну назву. Тобто після "реклами" від Садового, кацапи так само могли загуглити і скласти 2+2 за півхвилини facepalm:( ![]() В гілку "споров до опупения" ЛАДа з Продиджи по історії та з Шаманом по совку. Що? Весело вам стало, що місіонер відчепився від вас, поради даєте. Ну-ну. Наявне: якщо не лізе в мій бік місіонер, я не відповідаю. Це дааавно по суті і не спор з мого боку, а відштовхування його чіплянь. Чел учора нарешті прямо визнав: Мені апріорі нема про що з ним спорити. А його варіанти з дзеркалом та на 10% кожний мені вже даааавно не цікаві. Предмету спору нема. Є тільки місія на підгрунті чіпляння, де він лізе в мій бік зі своїми варіантами та переходом на особистості, постійно мої твердження. Щоб переконувати міфічних читачів в своїх отих варіантах. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:51, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я это, в общем-то, понял. Не очень понятна была связь с моим ответом stm. Видео вы добавили чуть позже, но рассуждения Славка меня не вдохновляют. Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 06 жов, 2025 11:06, всього редагувалось 1 раз.
![]() Масштабування пропозиції Славка - вся Україна окуповується і швидко висмоктує з рфії всі соки. Рфія крахкається. Перемога. Рфія приречена на поразку за будь-яких сценаріїв. Це ще в 2014 зрозумів волгар в отій своїй заяві про більше, ніж злочин, помилку. Стосовно анексії Криму. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Согласен и признаю свои ошибки. Но обратите внимание, продиджи я уже давно перестал отвечать с подробным разбором, так, могу огрызнуться. Да и он то ли слегка успокоился, то ли надоело. Повторять шаману одно и тоже надоело уже мне, но он, к сожалению, бывает, выдаёт что-то новое, приходится отвечать. На старые его высказывания уже реагировать перестал. Но, признаЮ, виноват, исправлюсь. ![]() Если продолжит сильно доставать, поставлю в чс, как песикота. Шаман, кстати, в чс был тоже довольно долго. Потом он стал, казалось, более конструктивен, и я его из чс убрал. А "місіонер" от меня не совсем відчепився. Почти в каждом посте в ваш адрес он вспоминает и меня. ![]() Но вот на его выпады я уж точно перестал реагировать. За столько-то лет...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|