|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 07 жов, 2025 21:37
unicdima написав: ЛАД написав:Тут вопрос двойной - почему "небезпечні саме в місті" и почему "поняття радіогоризонт тут не працює". Если объяснение второго в оптоволокне, то причём тут "саме в місті". Если вопрос "саме в місті", то причем тут "радіогоризонт".
Бо будинки гасять сигнал, а на оптиці сигнал не гаситься.
Именно - радиогоризонт в городе меньше, чем в поле. И нечего его было и приплетать. Но в городе и оптоволокно должно путаться в домах, если дрон опускается низко.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5360 раз.
- Подякували: 4862 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 07 жов, 2025 21:41
ЛАД написав: _hunter написав:Потому, что "на оптоволоконі"
Тут вопрос двойной - почему "небезпечні саме в місті" и почему "поняття радіогоризонт тут не працює". Если объяснение второго в оптоволокне, то причём тут "саме в місті". Если вопрос "саме в місті", то причем тут "радіогоризонт".
ЛАД, ты столько рассказывал ... какой ты спец в промышленности и ты ни разу не парторг ... ты инженерную часть понимаешь ... И такой факап от тебя ... PS. Действительно, я бы у тебя не учился бы.
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 07 жов, 2025 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 07 жов, 2025 21:47
ЛАД написав: unicdima написав: ЛАД написав:Тут вопрос двойной - почему "небезпечні саме в місті" и почему "поняття радіогоризонт тут не працює". Если объяснение второго в оптоволокне, то причём тут "саме в місті". Если вопрос "саме в місті", то причем тут "радіогоризонт".
Бо будинки гасять сигнал, а на оптиці сигнал не гаситься.
Именно - радиогоризонт в городе меньше, чем в поле. И нечего его было и приплетать. Но в городе и оптоволокно должно путаться в домах, если дрон опускается низко.
Катушка з волокном на дроні, тому воно не путається.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:32
stm написав: Hotab написав:Я і сам Детройта трохи недолюблюю 😅😅
У саме серденько вдарив...
Не в серденько влучив, а перевів стрєлкі це називається. Ви теж не неочікувано зрефлексували і на суть, і на слово "недолюблюю". Ще й мімо, як завжди. Бо на пряме питання чому Успіх таке саме не закидає мені, він вже двічі відповідав. Тобто ніхто нікуди Успіха не вдарив. Трешак: з'явитися лише, щоб вистрибнути стосовно переходу на особистості в бік Детройта.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:36
detroytred написав: stm написав: Hotab написав:Я і сам Детройта трохи недолюблюю 😅😅
У саме серденько вдарив...
Не в серденько влучив, а перевів стрєлкі це називається. Ви теж не неочікувано зрефлексували і на суть, і на слово "недолюблюю". Ще й мімо, як завжди. Бо на пряме питання чому Успіх таке саме не закидає мені, він вже двічі відповідав. Тобто ніхто нікуди Успіху не влучив. Трешак: з'явитися лише, щоб вистрибнути стосовно переходу на особистості в бік Детройта.
Добре, у Вас з Хотабом любов. З вашого боку, а з його я невірно зрозуміла теж любов )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:40
stm написав:Добре, у Вас з Хотабом любов. З вашого боку, а з його я невірно зрозуміла теж любов )))
Теж мімо знов. Мова була про вашу рефлексію суто на слово "недолюблюю". Про любов-нелюбов тим паче когось, тим паче у мене з Хотабом, то ви вже чисто зі стелі намагаєтеся припхнути. Бо схотілося. Вигадати дурницю. Ги-ги...блондинко. Будете ще продовжувати вигадувати дурниці?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:42
detroytred Бо на пряме питання чому Успіх таке саме не закидає мені,
Взагалі то він пише всім пожежникам - воєнпенсам і звертається «ви»)) Чи ви вирішили пересидіти з покер-фейсом в доміку «а мене Долярек чухає за вушком!» 😅😅 Тим більше я в російсько-українській війні научавствовався, так якраз мені це все мимо 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 394 раз.
- Подякували: 2505 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:55
Hotab написав:detroytred Бо на пряме питання чому Успіх таке саме не закидає мені,
Взагалі то він пише всім пожежникам - воєнпенсам і звертається «ви»)) Чи ви вирішили пересидіти в доміку «а мене Долярек чухає за вушком!» 😅😅 Тим більше я в російсько-українській війні на учавствовався, так якраз мені це все мимо 😅
Я вже відповідав вам двічі на даний закид (стосовно пересідіти ваші штовхання з Успіхом). Другий раз був сенс (може забули), а третій вже не бачу. Він пише конкретно вам. Коли мені тоннами накидував Василь і Ко не по участі, а по іншим в/питанням, я жодного разу не перевів стрєлкі. Стосовно вашого наприймався участі, то це Успіху пояснюйте-відповідайте-підкреслюйте і розбирайтеся мімо він чи ні, а не мені. З мого боку ніколи й натяку не було. І визначиться, бо у вас то всі тут тролять - не сприймате серйозно; то якісь вимоги висуваєте на оці ваші вистави з х... тощо.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 07 жов, 2025 22:59, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 жов, 2025 22:59
detroytred Він пише конкретно вам
А професійні/спеціально треновані(за податки пересічних) "пожежники" з не тим ВОСом вже майже 4роки грають в тилу в карти і доміно,
Долярек канєш класів мало закінчив, але закінчення однини і множини він прослухав у школі 😅 Чи це ви не вмієте в закінчення слів і не розбираєтесь це одному чи всім? 😅 Коли будівельник пише вам, він і каже «воєнпенс» вам))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 394 раз.
- Подякували: 2505 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Вів 07 жов, 2025 23:06
Hotab написав:detroytred Він пише конкретно вам
А професійні/спеціально треновані(за податки пересічних) "пожежники" з не тим ВОСом вже майже 4роки грають в тилу в карти і доміно,
Долярек канєш класів мало закінчив, але закінчення однини і множини він прослухав у школі 😅 Чи це ви не вмієте в закінчення слів і не розбираєтесь це одному чи всім? 😅 Коли будівельник пише вам, він і каже «воєнпенс» вам))
В саме серденько української граматики...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|