Понятно.
Серая зона. Дикое поле.
Львов столица.
Бараки.кто обеспечит нормальным жильём сотни тысяч эвакуированных из этих городов?
А настоящие украинцы, которым повезло жить подальше, будут сдавать квартиры по бешеным ценам.
|
|
![]() Понятно. Серая зона. Дикое поле. Львов столица. Бараки. А настоящие украинцы, которым повезло жить подальше, будут сдавать квартиры по бешеным ценам. Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 11 жов, 2025 19:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуяка різниця - як геополітична кон'юктура складеться українців справа маленька, детройта спитай АІ філіпіночка скоро підуть в продаж на алі експресі Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 11 жов, 2025 19:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Але якщо (а я думаю так і буде на підставі інформації про херсонців) самим жителям бамбаса оті розвалини будуть непотрібні, то кому вони будуть потрібні ?? Люди знаходять себе в інших місцях, включно з закордоном. А навіть якщо і зароблять гроші щоб повернутись і купити щось в Україні, то це ж зовсім не обовʼязково буде бамбас. ![]() Те що не хоче розуміти парторг і воєнпенс... За все в житті треба буде відповідати, але вони нічого не робили , тому з відповідальністю не знайомі.... Добре А що пропонує начальник транспортного цеху? Сьогодні здати Львів- щоб Донецьк був менш знищений, і щоб це привело до знищення як Львова так і України в подальшому? Виселемо з хатів Галичини батьків загинувших за свободу України під Донецьком в Донецькі степи , і вселимо тих хто підтримував агресора? Якось не коректно Тому Говориш російською на четвертому році війни = даєш підставу пуйлу вірити що він тебе захищає від мене. Те що його захист це каби... ти вірити не хочеш Раз не хочеш - то він тобі це буде доводити все більше і більше... Я тут при чому? Львів тут при чому? Під час війни ми втратили не менше, а тому ПІСЛЯ війни в першу чергу будемо відновлювати СВОЇ втрати і тільки після цього ПОДУМАЄМО що робити Вислати 800 осіб не здавших екзамен по мові як зробили Прибалти і здавшим допомогти? Чи взагалі ДОЗВОЛИМО тобі відновлювати свою квартиру без нашої допомоги... Ми ж селюки , підприємств не будуємо.. От ти й покажеш свій розмах Тільки тих 2 млн селян яких сталін заморив голодомором щоб тобі підприємство побудувати - вже нема. І у вікні кожної нашої хати вже стирчить кулемет.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|