|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:21
Успіх написав: Banderlog написав:все пишу на хлопський розум, особливого інтересу вникати не маю, особливо зараз.
Що там на марсіанському фронті - настрій марсіан без змін? Усі в лижні, в колії?(як писав Детройт) Про ДЕмобілізацію вже ніхто, навіть, не згадує? Раніше, то хоч про неї балакали/помахували нею, як морквиною перед осликом(ослами?) І якби не писали про великі офіційні цифри сзч на Марсі і шалені НЕофіційні цифри, то я б дивувався - "як так?"😁 Як так - що навіть морквиною(демобілізацією/чіткими термінами/підвищенням грошового забезпечення) не махають перед осликом(ослами) Просто природньо цікаво - на чому саме це все тримається, якщо ентузіазм/патріотизм і. т.п. - ще закінчились в перший-другий рік повномасштабки? 
Тримається все на відданості державі та виконанню своїх війскових обов,язків звичайних солдат та інших війсковослужбовців та всіх хто бажає ПЕРЕМОГИ Україні . Я не думаю що ти зрозумієш......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:33
Успіх написав: Banderlog написав:все пишу на хлопський розум, особливого інтересу вникати не маю, особливо зараз.
Що там на марсіанському фронті - настрій марсіан без змін? Усі в лижні, в колії?(як писав Детройт) Про ДЕмобілізацію вже ніхто, навіть, не згадує? Раніше, то хоч про неї балакали/помахували нею, як морквиною перед осликом(ослами?) І якби не писали про великі офіційні цифри сзч на Марсі і шалені НЕофіційні цифри, то я б дивувався - "як так?"😁 Як так - що навіть морквиною(демобілізацією/чіткими термінами/підвищенням грошового забезпечення) не махають перед осликом(ослами) Просто природньо цікаво - на чому саме це все тримається, якщо ентузіазм/патріотизм і. т.п. - ще закінчились в перший-другий рік повномасштабки? 
Долярчику, не зовсім так , у мене виникає підозра шо ти там насправді не був? товариш мій з першої години у теробороні столиці і потім на передок , госпіталь два рази але добровільно пішов знову , те шо я не там він не дорікає п.с. кожному своє
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 623 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:44
Vadim_ написав:добровільно пішов знову
Титан!👍 Або... Vadim_ написав:те шо я не там він не дорікає
Так і я тобі не дорікаю! Я дорікаю лише тим, які били себе п'яткою в груди, що вони шалені патріоти і якщо б не їх вік(59-60р), то б вони точно пішли на фронт! А так звкон не дозволяє... І от тепер, коли закон дозволяє - вони сидять тихо, як миші і про свої обіцянки/заяви вже не хочуть згадувати! Як так?© Ну і звичайно, дорікаю нетойвосному, на якого потрачено купу грошества/ресурсів!!! А воно ну ніяк не хоче йти на фронт захищати БАТЬКІВЩИНУ!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 296 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:48
Vadim_ написав:у мене виникає підозра шо ти там насправді не був?
І я б хотів, щоб це був просто сон..
-
Успіх
-
-
- Подякував: 296 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:53
Успіх написав: Vadim_ написав:добровільно пішов знову
Титан!👍 Або... Vadim_ написав:те шо я не там він не дорікає
Так і я тобі не дорікаю! Я дорікаю лише тим, які били себе п'яткою в груди, що вони шалені патріоти і якщо б не їх вік(59-60р), то б вони точно пішли на фронт! А так звкон не дозволяє... І от тепер, коли закон дозволяє - вони сидять тихо, як миші і про свої обіцянки/заяви вже не хочуть згадувати! Як так?© Ну і звичайно, дорікаю нетойвосному, на якого потрачено купу грошества/ресурсів!!! А воно ну ніяк не хоче йти на фронт захищати БАТЬКІВЩИНУ!
Розповідай тільки за себе . Ти сїбав ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:55
Успіх Ну і звичайно, дорікаю нетойвосному, на якого потрачено купу грошества/ресурсів!!! А воно ну ніяк не хоче йти на фронт захищати БАТЬКІВЩИНУ!
Детройт ні в чому не винуватий. Він все пояснив 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2511 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 09:58
холява Ти сїбав ...
У нього поважна причина: пишки самі себе не одтарабанять, а більше таких бажаючих естетів нема. .. Більше ні в кого причин нема . А у нього є!
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 10:03
Hotab написав:холява Ти сїбав ...
У нього поважна причина: пишки самі себе не одтарабанять, а більше таких бажаючих естетів нема. .. Більше ні в кого причин нема . А у нього є!
Вітаю тебе ,Хоттабе ! Бажаю гарного дня та всім Здоров,я !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 10:06
Успіх написав: Vadim_ написав:у мене виникає підозра шо ти там насправді не був?
І я б хотів, щоб це був просто сон..
Поверни в касу 3 млн гривень і прокидайся, позєр))
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 10:10
Banderlog написав: ЛАД написав: Попробовал спросить chatgpt. Все сегодняшние старания государств перейти на зелёную энергию объясняются исключительно не экономическими, а экологическими причинами.
сонячна енергетика розбалансовує систему. І почасово і через вищі гармоніки від інверторів якість енергії падає. Особливо якщо сонячна генерація децентралізована. Якщо подача від великих станцій ще може контролюватись зверху то по низу в нас регулювання дуже обмежене) Окрім того сучасне "інвенторне" навантаження теж погіршує якість, "генерує" шуми. система була спроектована під конкретні генерації та навантаження, випадання якихось ланок чи добавляння потребує і перебудови мереж. P/s це все пишу на хлопський розум, особливого інтересу вникати не маю, особливо зараз. Так шо наперед вибачаюсь за некоректний текст. Кому цікаво колупайтесь самі.)
Чем ухудшают 50гц/380В в сети у пересичных проминверторы от больших СЭС на частных домах? Помех много по проводам передаётся вместе с питанием(которые трудно отфильтровпть простыми LC фильтрами)? Эти помехи прмводят к каким то сбоям питаемых "цифровых" потребителей(там где напряжение на потребителя ступеньками регулируется)?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 363 раз.
-
-
Профіль
-
-
|