Успіх написав:Будівельник! Рано, чи пізно війна закінчиться і такі хлопці, як "тернопільські", повернуться з війни запитати тебе - "ти був на фронті?" І сумніваюсь я , що ти встигнеш договорити своє речення про твою надважливість в тилу!
У вас есть точно такой же шанс не успеть доказать, что были. А получить такой вопрос шансов больше в силу более молодого возраста.
UA написав:Ви взагалі в курсі куди мобілізованих везуть? Це все дуже тимчасово. Останній мій родич Учебка де випадково не вбили Іскандером на шикуванні. Далі Донбас... два тижні - пропав без вісті... Шукаю зараз в полоні через надійних людей з тієї сторони. З тієї сторони докуя жуликів які заробляють на "пошуку".
черговий полігон довбанули...
У четвер Росія завдала удару двома балістичними ракетами по території одного з навчальних підрозділів Сухопутних військ, є загиблі й поранені. Розташований у тиловій та відносно спокійній частині нашої країни
Повідомляється, що рішенням головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського за цим фактом Військова служба правопорядку проводить службове розслідування. https://www.pravda.com.ua/news/2025/10/16/8003013/
Еврейство Петра можно поставить под сомнение. Есть не лишённая здравого смысла версия, что он был гражданином Рима.
Можно ставить, но по евангелию он родился в семье простого рыбака Ионы. Первоначальное имя апостола было Симон. Но это имеет принципиальное значение в данном случае?
Я вам більше скажу(так як трохи часу пройшло і тепер можна...) - те що на Марсі 2 зорельоти з моєї команди розбили, то це я писав... І те, що після того розформували мою команду - теж. А от те, що +/- половину команди приєднали до іншої марсіанської батареї, а іншу половину - до третьої штурмової Марсу(в піхоту), то я сам був здивований, коли дізнався про це!
UA написав:Ви взагалі в курсі куди мобілізованих везуть? Це все дуже тимчасово. Останній мій родич Учебка де випадково не вбили Іскандером на шикуванні. Далі Донбас... два тижні - пропав без вісті... Шукаю зараз в полоні через надійних людей з тієї сторони. З тієї сторони докуя жуликів які заробляють на "пошуку".