Та понятно, що народ в масі ще те зборище макак і головою думати не хоче. Но все таки тут на форумі повинні бути люди з критичним мисленням. Я не про песікота, він фсбшний провокатор. Але загалом, можно трохи і задумуватись перед тим як повторювати тези зомбоящика. І так. 1. Що робили обвинувачені військовослужбовці 3ї штурмової в тернополі? 2. Чи знало їх командування, що вони там? Можливо вони були подані як сзч? 3. обвинувачені попросили адвоката 3ї штурмової і їм була надана юридична підтримка 4. Місцева влада в тернополі під контролем во свобода. нагадаю забудькуватим, що виборах 2019р був створений блок націоналістів з де білецький йшов 2м номером після тягнибока... є підстави стверджувати що серед місцевої влади тернополя 3тя штурмова користується підтримкою. Скандал з бусифікацією є продовженням боротьби зелених з місцевою владою. Наступним після мера одеси візьмуться за надала.
1. Воно як склалося. Через зеТЦК весь пиксель в дермі. Тільки добровольчі підрозділи всі в білому. 3 штурмова та Азов найбільш відомі та популярні. 2. Тут і вибори. А раптом 3 штурмова з Азовом дітей Кучми, MI6... прогнати захоче. Це зовсім не те саме, що планово Зе на За замінити.
UA написав:В этом и есть отличие Зеленизма от прошлых режимов. Вседозволенность в обмен на лояльность. Версия дискредитации популярной в народе 3 штурмовой также требует проработки. Если она подтвердится, то это более чем явный признак сворачивания войны.
Скажите спасибо Зеле. Неужто лучше когда по стране будут бегать отаманы с шайками, тому грошей дай, тому справку, тому на фронт иди, а тот просто пристрелит, оргазмируя от крови? Выбирая между жесткой диктатурой и анархией людей с оружием,я выбираю диктатуру. Можно примкнуть если че. Уверен, и у х... и у Гитлера, и у Пол Пота можно было занять какое-то безопасное местечко, попивая утреннее кофе под хруст костей и запах жаренной плоти. Жизнь одна, пусть моралисты идут в бусик. В Европу не хочу,тут лучше.Даже при всех вводных тут я-человек,могу и права покачать, и нихера мне лично не будет (естественно,качая права по масти) а там унтерменш на цирлах с депортацией если пан поляк руку поломает об твою дурную башку
fox767676 написав:Тернопільска різанина бензопилою це чорний піар проти Білецького на патріотичному флангу дуже тісно
чомусь співпало з наїздами на зет патріотів в рф
десь років 10 тому сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути і десь через тижденть-два цього моторолу грохнули якщо відкласти у бік "брєд вєлічія", а по суті - москва може працювати у конструктивному ключі, прибираючи за собою власний кал паралельно в Україні тоді почали потроху гнобити правосеків - історії з мосійчуком-хабарником, закарпатськими викрадачами, але якось слабенько, халтурно москва побачила що Київ неспроможний
fox767676 написав:сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути
Це був єдиний шлях збереження територіальної цілісності України, історичний парадокс укрїнської держави, що вона тримається на махновщині а не на еліті. Еліта постійно зраджує, продається направо і наліво.
Banderlog написав:тернопільська поліція наїхала на 3 штурмову бо ті залізли в чужий город де весь бізнес на ухилянтах вже був поділеним. Даж якщо окремовзяті війсьськовослужбовці і десь порушили закон це діла не поміняє. Буде продовжуватись війна то бригади будуть самі брати участь в мобілізації бо наявна система не дозволяє призвати необхідну кількість, через корупцію на місцях
Не бреши. Брехня - то гріх )
де брехня ? Мож ти розкажеш сам що відбувалось в тернополі? Шо бійці 3ї штурмової просто не на того нарвались , коли намагались бусифікувати місцевого кримінального авторитета на порше . Думай головою перед тим як розганяти брехню https://ternopoliany.te.ua/zhittya/1075 ... oto-video#
"Буковинець", а чому ти використовуєшь всі прийоми московитської пропаганди ?
То якісь розбірки, то приписуєшь мені брехню, коли сам брешешь
fox767676 написав:сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути
Це був єдиний шлях збереження територіальної цілісності України, історичний парадокс укрїнської держави, що вона тримається на махновщині а не на еліті. Еліта постійно зраджує, продається направо і наліво.
Це ти продаєшься за недорого - Онуфрія віником попарив і все, ти московит навіки )