|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 18 жов, 2025 20:35
budivelnik написав:а Ви особисто збільшили в 4 рази свою допомогу фронту за останні 3 роки( три роки а не від початку, бо нуль можна збільшити в 1000 разів і все одно це буде нулем)?
Якщо ви вважаєте шо допомагаєте тільки ви і ніхто більше, то я вас розчарую. Бо якщо ні - то не маєте права ні морального ні якогось іншого -гавкати на руку яка вас годує..
Мене годує хто? Я сам себе годую. До чого тут я і москальщина? Більше нема чого сказать? Закупайте паливо у москалів напряму, чого його через мадярів возить? Жгіть напалмом, не треба ховатись і робить гарну міну коли нафта від москалів, перероблена мадярами, подається нам.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 231 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 жов, 2025 20:38
то він паразитує плагіатом на улюбленій бдсмній польскій темі
-
flyman
-
-
- Подякував: 1617 раз.
- Подякували: 2862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 18 жов, 2025 20:48
flyman написав: Water написав:ПДВ піднімуть 3 1 січня 2026 з 20 до 22%, АЛЕ... в них ПДВ на ліки, продукти харчування, дитячі товари - 10%. В нас скільки? Авто з 1 листопада для юридичних осіб, для фізиков ціна баксів 50. Для чого? Мабуть хочуть шоб власний автопром купляли замість Мерседесів з БМВ. Кому потрібен саме Мерседес, він завезе як фізособа, кому потрібно саме в автосалоні, той додатково заплатить 10 штук, в чому питання, якщо гроші є. Питання в іншому, пів світу торгує з педерацією, у т.ч. країни Балтії, Італія Швейцарія, не кажучи вже за Китай з Індією, Казахстан з Грузією, Узбекистан, та інші Таїланди з В`єтнамом. Питання- якого буя?
там ще ПДФО 13%, ФОПи теж не сильно обтяжені податками і зборами. Але розказувати про "неоплатні борги" будуть персонажі, які цмудять бюджетну цицю
Приходить Флайман в РАГС щоб одружитись , а йому і кажуть: - Наречену треба мати з собою!! - Поясніть мені ще раз, за що я плачу податки??
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2521 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 18 жов, 2025 20:54
fox767676 написав: Banderlog написав: fox767676 написав:сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути
Це був єдиний шлях збереження територіальної цілісності України, історичний парадокс укрїнської держави, що вона тримається на махновщині а не на еліті. Еліта постійно зраджує, продається направо і наліво.
навіть москва так не вважала тому і прибрала екстремистів , розчистивши поле для майже квнщіка пушиліна та сбушніка пасічника. і чекала на зустрічні кроки від Києва
москва їх виростила як дестабілізуючий фактор і потім пустила під ніж. Якби їх перевербувала Україна окупація днр москвою не пройшла б так гладко. В нас в добробатах теж люди різні були, приміром в торнадо. Сепаратисти донбасу і для росії теж не так просто перетравлюються, даж зараз під час війни.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:07
ЛАД написав: flyman написав:Лібанова не така вже незалежна щоб гребти проти марафону
Скорее всего, именно в этом дело. Как-то это интервью очень сильно противоречит более ранним.
як ми заспівали - якщо думка не подобається, то знову переходимо на особистості. тоді більше на Лібанову не посилайтесь 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 786 раз.
- Подякували: 1663 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:29
Banderlog написав:кби їх перевербувала Україна окупація днр москвою не пройшла б так гладко.
спроби були навесні 2014 може навіть влітку болотов їздив у Київ Пашинський, тоді велика шишка, у інтервю казав що у т.з. "лднр-"багато народного стихійного протесту" але у серпні подув "північний вітер" і російсько-окупаційний фактор став домінуючим ну гіві з захарченко\болотовим ще теоретично можно перевербувати а удмурта моторолу з його бурятами ? це точно не рівень українських спецслужб, ну і вимагав б повного передизайну України
-
fox767676
-
-
- Подякував: 422 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:40
ЛАД написав: Shaman написав:... мені цікаво - ЛАД так красиво пише, як треба спілкуватися, як треба відноситися до інших, але коли доходить до мене - то починається ганебна брехня. чи він вважає, що ейджізм дає йому право брехати? чи це радянська школа - брешу, як дишу? ви приписуєте мені речі, які я ніколи не казав, які ви вигадали... якщо ви погано розуміє написане (особливо українською) чи у вас вже в голові думки плутаються, то дуже прошу - не пишіть брехні. а ще краще цитуйте мене - й все стане зрозуміло. але цитат немає - висновок? тепер до суті. ...
1. Большой спич, но напоминает унтер-офицерскую вдову, которая сама себя высекла. Если отбросить словеесную шелуху, то фактически вы подтвердили всё, что я написал. Только сильно запудрили. " перемовини неможливі", т.е. надо только воевать. Других вариантов, вподе, не существует.
перемовини неможливі, бо не хоче Раша. як тільки Раша схоче, точніще коли змусять, - перемовини одразу почнуться. ЛАД, благаю - не перекручуйте, краще цитуйте. хоча якщо цитувати - то не вийде перекрутити? "я ніколи не пов'язував з припиненням поточної гарячої фази війни", - пов'язували и неоднократно. Цитаты искать, простите, не буду.
брехня, я чудово пам'ятаю, що писав. а ви брешете, й відповідно довести нічого не можете, "товарищ соврамши" "вже зараз втрати Раші настільки великі, що будь-яка адекватна влада сама б ініціювала перемовини", это ваше мнение. У них другое. У нас втрати побольше, но мы ж не ініціюємо.
в них дійсно інша думка у влади - я кажу про об'єктивну картину. загальні втрати Раша з урахуванням санкцій - шалені. а здобутків, які могли б це компенсувати - їх немає... "ви досі намагаєтесь уникнути визнання, що поточна влада на Раші чисто тоталітарна", - признаЮ, и что? Хотя "рівень зомбування населення" пока что далёк от "нацистської Німеччини". Но ві из єтого делаете вівод, что "загальні війна - надовго". 2. Я не понимаю, что означает: "гаряча фаза припиниться, а війна продовжиться". Что такое "гаряча фаза" в вашем понимании? И что такое война не в "гарячій фазі"?
а що значить далеко від рівня нацистської Німеччини - за яким критерієм? воювати перестанемо. буде як холодна війна. або між кореями. або між Індією та Пакистаном. поточна ідея влади на Раші - Україна немає права на існування - як можна домовитися? Так что брехня мсключительно ваша. И мысли путаются у вас. На любом языке. А происходит это по элементарнойи причине - когда позиция заведомо слабая, то приходится "брехати" и изворачиваться, чтобы эту позицию как-то замаскировать и сделать "покрасивше". Я бы скорее понял человека, который прямо и честно сказал: "Независимо от сегодняшней ситуации я считаю, что надо воевать. Лучше умереть стоя, чем жить на коленях". Такая позиция понятна и достойна уважения. С ней можно не соглашаться, но она, по крайней мере, честна.
тобто позиція людини, яка пропонує здатися сильніша, ніж пропозиція людини, яка пропонує чинити спротив? оце так підхід - у вашому коханому срср за такий підхід - кілька кроків до стіночки давали. а взагалі у нас з вами напевне аналогія. це коли перед нападом Німеччини німецькомовний поляк каже - треба домовлятися, а можна й здатися, а ідишомовний поляк каже - треба чинити спротив. й диво, німецькомовний поляк не так й постраждав, а євреї - Аушвіц... так й ЛАД - та можна й здатися, що там станеться...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:44
Banderlog написав: Shaman написав:ще один шукає - а чого німці так вирішили, може євреї їх спровокували? як називається оце явище - коли намагаються звинуватити жертву?..
так вирішили не одні німці, майже вся європа вирішила так. Борці за незалежність України також приймали участь. Тепер інше, ти вваажаєш що задаватись питанням чому не можна? Що відповідь має бути, що предки були іраціональними. зійшов з розуму Гітлер і користуючись пропагандою та магією ананербе заставив нарід палити євреїв в кремторіях 
брехня про всю Європу - антисемітизм та знищення євреїв - це чисто німецька тема. навіть поляки вимагають, щоб Аушвіц з ними не асоціювали. німецький табір, не польський. антисемітизм має давні корені. що саме в Німеччині сприяло цьому? може те, що можна було пограбувати - цей стимул був актуальний у всі часи. ти ж сам з тих, що якщо в сусіда можна щось забрати - рука вже тягнеться до ручки та паперу - все як діди 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:46
fox767676 написав: Banderlog написав:кби їх перевербувала Україна окупація днр москвою не пройшла б так гладко.
спроби були навесні 2014 може навіть влітку болотов їздив у Київ Пашинський, тоді велика шишка, у інтервю казав що у т.з. "лднр-"багато народного стихійного протесту" але у серпні подув "північний вітер" і російсько-окупаційний фактор став домінуючим ну гіві з захарченко\болотовим ще теоретично можно перевербувати а удмурта моторолу з його бурятами ? це точно не рівень українських спецслужб, ну і вимагав б повного передизайну України
сирський ж якось інтегрувався в українську систему? Азаров теж був українцем. Чого ж умурта не можно? Та понятно, що всіх не вийшло б. 100 процентного результату в такій справі не добитись. Но погодьтесь що зараз це взагалі... навіть в криму антиукраїнізму менше. Як Україну роблять антиросією так і рф зробила днр антиукраїною.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 18 жов, 2025 21:49
Banderlog написав: сирський ж якось інтегрувався в українську систему? Азаров теж був українцем. Чого ж умурта не можно? Та понятно, що всіх не вийшло б. 100 процентного результату в такій справі не добитись. Но погодьтесь що зараз це взагалі... навіть в криму антиукраїнізму менше. Як Україну роблять антиросією так і рф зробила днр антиукраїною.
не плутай - скільки УПА воювала, 10 років? Донбас після деокупації з українськими прапорами буде вже через рік ходити - дуже різна ментальність...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1