Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1557715578155791558015581 ... 15590>
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:21

fox767676 написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:......
То НІЯКОГО критичного стану для США/Європи - не має, по тій простій причині що США+Австралія на душу населення добувають БІЛЬШЕ рідкоземів ніж це робить китай.

А _перерабатывают_ из добытого -- сколько? :wink:

я уже забыл немного основы и терминологию
но кажется мне что процессоры для датаценторв это немного другая категория товаров чем колбаса с хлебом, чтобы ее на душу населения считать

Этот бред я даже не стал комментировать :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:26

Faceless написав:
_hunter написав:Да. Но тут другой момент начинает работать: привычка -- если человек на одном месте четыре года уже прожил -- срываться с него очень сложно. Особенно под обстрелы срываться. Даже ради большой любви...
Ой та ладно. Спочатку ж зірвався. І вже є досвід переїздів. Навпаки, ймовірність, що знов переїде, вище, правда, як додому так і знову в іншу країну

Начало СВО - это довольно-таки "глазаоткрывательное" событие. А если быт - за 4 года-то - налажен, мелкие местные нэгаразды - стали привычны - с чего срываться-то с насиченого места? Нет, я не спорю - есть незначительная группка бездетных Ж, что все это время по разным странам катаются - но речь-то не про них. Да и их, в принципе, с баланса можно смело списывать.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:30

_hunter написав:
  Faceless написав:
_hunter написав:Да. Но тут другой момент начинает работать: привычка -- если человек на одном месте четыре года уже прожил -- срываться с него очень сложно. Особенно под обстрелы срываться. Даже ради большой любви...
Ой та ладно. Спочатку ж зірвався. І вже є досвід переїздів. Навпаки, ймовірність, що знов переїде, вище, правда, як додому так і знову в іншу країну

Начало СВО - это довольно-таки "глазаоткрывательное" событие.

Що ? СВО ? )

"Никогда ещё Штирлиц не был так близок к провалу" )
pesikot

Подякував: 545 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:
  Faceless написав:

Начало СВО - это довольно-таки "глазаоткрывательное" событие. А если быт - за 4 года-то - налажен, мелкие местные нэгаразды - стали привычны - с чего срываться-то с насиченого места? Нет, я не спорю - есть незначительная группка бездетных Ж, что все это время по разным странам катаются - но речь-то не про них. Да и их, в принципе, с баланса можно смело списывать.
Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав
Яке есвеоу?
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8262 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:38

Faceless написав:Ой та ладно. Спочатку ж зірвався. І вже є досвід переїздів. Навпаки, ймовірність, що знов переїде, вище, правда, як додому так і знову в іншу країну

Коли люди тікають від війни, то це - не переїзд, а вимушена зміна місця проживання. Можливо, цих людей життя в Україні і влаштовувало б, якби не війна. Переїзд заради безпеки та переїзд з інших причин - все ж таки різні речі.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:47

Faceless написав:
_hunter написав:
  Faceless написав:Ой та ладно. Спочатку ж зірвався. І вже є досвід переїздів. Навпаки, ймовірність, що знов переїде, вище, правда, як додому так і знову в іншу країну

Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав
Яке есвеоу?

Ну "кризис в ближнем заевропье". По терминологии ООН "агрессия против ...".
Но что первый что второй варианты слишком длинные для удобного набора.
Или местная пресса какое-то свое короткое название для происходящего придумала? 🤔
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:48

Faceless написав:Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав
Яке есвеоу?

я давно вже натякаю у формі легкого тролінгу що витоки хантер десь у Молдові чи "пмр" (він "хантер" а там "шериф"). А у багатьох вихідців з того регіону є як українсьуі так і російські паспорти, і так ж гібридна свідомість.
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 26 жов, 2025 13:48, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 425 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:48

Гражданє-повертальщики, куди ви повернете сім`ю з Вовчанська та студента з Маріуполя? Є якісь реальні пропозиції?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:51

fox767676 написав:
  Faceless написав:Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав
Яке есвеоу?

я давно вже натякаю у формі легкого тролінгу що витоки хантер десь у Молдові чи "пмр" (він "хантер" а там "шериф"). А у багатьох вихідців з того регіону є як українсьуі так і російські паспорти, і так ж гібридна свідомість.

Не, Молдова - вообще мимо ;)
А "гібридна свідомість" - ну да, я родился в давно исчезнувшей стране :(
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:56

Water написав:.......
2ЛАД, стосовно перукарень там. Спитав знайому перукарку з Вовчанська, вона там працює в якомусь салоні, орендує місце, оформлена як самозайнята особа. Каже для наших зачіска від 40 ойро, для німкень від 60. Чому так- не питав. Перші клієнти були чпрез якісь групи, зараз йдуть сарафанне радіо. Роботи багато, але день розписаний на обмежену кількість клієнтів. За скільки запис- не питав.

Это как раз понятно - учитывают разницу в доходах немцев и наших.
563 евро здесь кажется приличными деньгами, но в действительности для Германии не так уэ много.
Кстати,
Законопроект еще не обнародован, поэтому многие детали пока неизвестны. Только вот что:

Согласно новому закону, украинцы, въехавшие в Германию после 1 апреля 2025 года, в будущем будут получать пособия в соответствии с Законом о пособиях просителям убежища - вместо прежнего пособия гражданина. Для одиноких людей это означает ежемесячную ставку в 441 евро вместо 563 евро по пособию гражданина.

В соответствии с Законом о пособиях просителям убежища также будут ограничены медицинские льготы.
https://migrando.de/ru/news/politik/kein-buergergeld-fuer-neu-ankommende-ukrainer-gesetz-auf-den-weg-gebracht/
Закон пока не опубликован и не вошёл в силу. Там достаточно длинные бюрократичнские процедуры. Для тех, кто уже получает пособия, вроде, ничего не изменится.
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1557715578155791558015581 ... 15590>
Форум:
+ Додати
    тему