|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:40
Лінь читати навіть, це допис з серії "дивись, у нас менше катують" ? порівнювати яких "срочніков" і нашу бусифікацію це сильно. Якщо люди за 4 роки повномаштабної не змогли/ не схотіли цілком легально та безкоштовно (на відміну від...) покинути ТОТ, то ризик звісно є.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:40
_hunter написав: Hotab написав: А тут многие срывались одним днем - буквально под звуки взрывов...
Незрозуміло тільки навіщо з «гібридним сознанаієм» проривати західний кордон, коли майже рідне «сознаніє» само йшло назустріч зі сходу.
Я уже не раз писал, но мне не сложно повторить: я спасался от местных "бурятов" ака "тцк".
Так рвонув би через східний «кордон», там нема ТЦК!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2523 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:41
BIGor написав: ЛАД написав:При медиане 3400 уе о какой пропаганде не знаю чего вы писали? Я там вчера посчитал, что можно было купить за 3 года квартиру в любом городе, кроме Киева при зарплате 2000 уе. При 3600 это уже вполне можно даже в Киеве. А в других городах можно купить уже весьма приличную квартиру. Если вы не сумели, то... не буду комментировать. И если вы рискнёте сказать, что это невысокая зарплата для Украины, то могу только сказать, что вы зажрались.
Так вже за 3 роки, а не два? А податків що вже нема? І оренди нема і витрати на їжу як у Флаймена? А в якихось Сумах наприклад зарплати будуть кратно нижчі навіть ІТ-шні. Так що це гнила пропаганда.
Чому нижчі, якщо це не дрібні локальні контори, то рейти однакові, хоч в Києві, хоч у Львові, хоч у Вінниці чи Сумах
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:42
pesikot написав: M-Audio написав:бо кому спаде на думку переїжджати до України в нинішньому стані?
Ти це теоретично чи спілкувався з тими, хто за кордоном ? З тими, з ким я спілкувався, хто виїхав в 2022 році за кордон единої думки не має 1) Є ті, хто виїхав, але повернулись сюди, як тільки більш-менш стало спокійніше (мова про 2023 рік). Виїзжати поки не планують, навіть в нинішньому стані 2) Є ті, хто виїхав і знаходиться там. 3) Є ті, хто виїхав і дуже хочуть повернутись. Не повертаються, тому що звідси їм пишуть "сидіть там, не рипайтесь" 4) Є ті, хто туди-сюди їздить. Здебільшого це жінки і це якась сезона робота. При чому, до війни вони цього не робили взагалі.
А ви далі одного речення вже не бачите? Всі ваші варіанти -- це ті, кому є куди повернутись. Я ж більший акцент робив на тих, кому немає. Ви знаєте когось, в кого житло зруйноване, і він виїхав за кордон, але потім "повернувся в Україну" (пункт 1)? Якщо так, то де вони оселились? Як планують подальше життя? Чи знаєте таких, хто "хоче повернутись" (пункт 3), і не повертаються тільки тому що "їм звідси пишуть", а от якщо б не писали, то одразу повернулися б, хоча не мають де жити? Або хто з окупованих територій, але "туди-сюди їздить" (пункт 4), маючи на увазі, звісно, підконтрольну територію України. Куди вони тут їздять і навіщо? Ну і, звісно, не розглядаємо тих, хто може з кишені дістати котлету, і придбати собі житло.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 639 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:45
budivelnik написав: fox767676 написав: _hunter написав:А _перерабатывают_ из добытого -- сколько? 
я уже забыл немного основы и терминологию но кажется мне что процессоры для датаценторв это немного другая категория товаров чем колбаса с хлебом, чтобы ее на душу населения считать
1 Все що добувають - все переробляють , бо пенреробка дає більше доданої вартості ніж видобуток, тому підозрювати високотехнологічний Захід що він видобуває для низькотехнологічних країн - як мінімум - не серьозно
Не нужно фантазировать там, в чем вообще никакого понятия не имеешь  Вот прямо сходу гуглится комментарий турецкого портала Yetkin Report:
«Китай контролирует 70 процентов мировой добычи редкоземельных металлов и 90 процентов мощностей по их переработке.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:46
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:50
Faceless написав:_hunter написав: Faceless написав:Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав Яке есвеоу?
Ну "кризис в ближнем заевропье". По терминологии ООН "агрессия против ...". Но что первый что второй варианты слишком длинные для удобного набора. Или местная пресса какое-то свое короткое название для происходящего придумала? 
Війна для вас занадто складне слово чи що?
А официальные власти его начали использовать? Тот же ВГК, например - СВ уже, может, объявил? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:52
_hunter написав: Faceless написав:_hunter написав:[quote="5902411:Faceless"]Я так підозрюю Хантер в Німеччину з якогось Ростова переїхав Яке есвеоу?
Ну "кризис в ближнем заевропье". По терминологии ООН "агрессия против ...". Но что первый что второй варианты слишком длинные для удобного набора. Или местная пресса какое-то свое короткое название для происходящего придумала? 
Війна для вас занадто складне слово чи що?
А официальные власти его начали использовать? Тот же ВГК, например - СВ уже, может, объявил?  [/quote]спальний вагон? Воєнний стан - так. Вам чого не вистачає, щоб війну назвати війною? Дозволу з кремля?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:53
Letusrock написав:Лінь читати навіть, це допис з серії "дивись, у нас менше катують" ? порівнювати яких "срочніков" і нашу бусифікацію це сильно.
То дійсно, спершу ти розганяешь тему "бусифікації", потім сам же лякаєшься Не порівнянно Ти в інеті все можєшь знайти, пошукай як на ТОТ забирают Letusrock написав:Якщо люди за 4 роки повномаштабної не змогли/ не схотіли цілком легально та безкоштовно (на відміну від...) покинути ТОТ, то ризик звісно є.
Ти щось чув про захоплення квартир на ТОТ, тих хто виїхав ? То пошукай, випадків - до фіга. З такими розкладами, цілком безкоштовно. Тільки на квартиру побриють
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 15:53
Hotab написав:BIGor Так, факт експорту послуг є, але створення ВВП
Створивши послугу ойтішнік ВВП вже створив. Хоч кінцевий продукт і в США. Ну і своїми грошима ще крутнув ВВП в Україні. Якщо звичайно не плюшкін на 120 дол з горіхами відібраними у білок в міському парку .
Тут у BIGor"а явное противоречие. Если "факт експорту послуг є", то это уже вклад в ВВП. И заметный. То, что "своїми грошима ще крутнув ВВП в Україні", это уже относительно мелочи. Тем более, что они, действительно потребляют много западной продукции. Вот, правда, не знаю, при аутсорсе результат их труда попадает в графу "экспорт услуг" или нет. Может, кто знает точно?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-