|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:03
Banderlog написав: pesikot написав:Як пропонує Путін ... пресу ... всю перевірену ФСБ пресу .... ніколи Banderlog не був так близький до провалу  Banderlog, який в ЗСУ пише, що потрібно слухати Путіна Так і бачу, 1942 рік, боєц РККА пишет - нужно допустить прессу, как предлагает Гитлер ...  так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Щодо антонеску З 1941 року Румунське королівство воювало у Другій світовій війні на боці нацистської Німеччини, зокрема румунські військові частини у складі 11-ї німецької армії воювали у 1941—1942 роках на півдні України і в Криму, що завершилося захопленням ними Севастополя 4 липня 1942 року.[1] За цю Кримську операцію Антонеску був нагороджений німецьким Кримським щитом.
Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:07
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:Як пропонує Путін ... пресу ... всю перевірену ФСБ пресу .... ніколи Banderlog не був так близький до провалу  Banderlog, який в ЗСУ пише, що потрібно слухати Путіна Так і бачу, 1942 рік, боєц РККА пишет - нужно допустить прессу, как предлагает Гитлер ...  так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Щодо антонеску З 1941 року Румунське королівство воювало у Другій світовій війні на боці нацистської Німеччини, зокрема румунські військові частини у складі 11-ї німецької армії воювали у 1941—1942 роках на півдні України і в Криму, що завершилося захопленням ними Севастополя 4 липня 1942 року.[1] За цю Кримську операцію Антонеску був нагороджений німецьким Кримським щитом.
Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло )
а чим тобі німці і румуни не нравляться? Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу. Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми. шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців. І єврейським питанням не переймався.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:11
Banderlog написав:шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
мне просто интересно, побратимы бандерлоХа если бы прочитали его высеры как бы отреагировали? а так он сидит в бункере на -5м и "воюет" за 150-170к/мес...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1455 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:11
Letusrock написав: pesikot написав:Що заважало порішати раніше ? Ти ж сам пишешь, що чим далі, тим ціна більша ... То що заважало ? переплити, порішати з ТЦК ? Якщо є зайві 50 куе ..
які 50тис, ти вмієш ділити на 6? Це ж не за одного.
Ти брешешь, викидуешь значну частину моїх дописів Ти самим підтверджуешь, що ти набрехав своєю історією То що краще 50 куе за 6 чи 30 куе за 6 ? Чи краще, заткни свою брехливу пельку ? ) PS. Мені цікаво, як Letusrock в бізнесі логістики працює. Йому замовили перевезення 20 тонн виробу1 до кінцевого споживача, а через нього доставили 2 тони невідомо чого до кінцевого споживача, а 20 тонн виробу1 зникли То Letusrock - ви ж замовляли перевезення, от ми і перевезли )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:14
prodigy написав:❗️65+ ракет можемо очікувати сьогодні вночі, – монітори.
Русня планує задіяти 7 Ту-95мс, мінімум 1 Ту-160, майже 700 БПЛА, до 5 МіГ-31К – до 5 «Кинджалів». З моря: до 6 носіїв «Калібрів», загальний залп – до 28 ракет.
Це шо показуха напередодні зустрічі Хазяїна з Миротворцем?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:19
Законы Кларка 1. Когда уважаемый, но пожилой учёный утверждает, что что-то возможно, то он почти наверняка прав. Когда он утверждает, что что-то невозможно, — он, весьма вероятно, ошибается. Поправка Азимова. - Тем не менее, когда непрофессионалы сплачиваются вокруг идеи, отрицаемой уважаемым, но пожилым учёным, и поддерживают эту идею с пылом и энтузиазмом — то этот уважаемый, но пожилой учёный, в конечном счёте, вероятно, прав 2. Единственный способ обнаружения пределов возможного состоит в том, чтобы отважиться шагнуть немного дальше — в невозможное. 3. Любая достаточно развитая технология неотличима от магии. 4. Для каждого эксперта существует аналогичный эксперт с противоположной точкой зрения.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:27
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
а чим тобі німці і румуни не нравляться? Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу.
Буковинець ... не "лічно", а "особисто" Тому ти особисто і за комуняк, і за нацистів Banderlog написав:Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми.
І антисеміт У тебе знову повне комбо московита ) Ти до буковини маєшь відношення тільки тим, що там народився Мізками - ти в Московії )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:40
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло )
а чим тобі німці і румуни не нравляться? Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу.
Буковинець ... не "лічно", а "особисто" Тому ти особисто і за комуняк, і за нацистів Banderlog написав:Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми.
І антисеміт У тебе знову повне комбо московита ) Ти до буковини маєшь відношення тільки тим, що там народився Мізками - ти в Московії )
Чого ж антисеміт?  просто то не мої проблеми. Чи ти може хочеш щоб я і за індєйців переживав? І то шо негрів лінчували?  а за лічно чи особисто не свисти ти російською і думаєш) і татові кажеш - папа Одстань. Побачим потім хто брехав про оточення. Наші чи путін. Я нікому не вірю.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:48
Прохожий написав: Banderlog написав:шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
мне просто интересно, побратимы бандерлоХа если бы прочитали его высеры как бы отреагировали? а так он сидит в бункере на -5м и "воюет" за 150-170к/мес...
Все равно, он воюет. А тот, кто воюет или воевал имеет право говорить все,что угодно. Мы же, как ухилянты, неважно- в законе или нет- должны слушать и внимать. Любой кто не воюет-ухилянт, так как можно всегда пойти добровольно.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 жов, 2025 20:49
Прохожий написав: Banderlog написав:шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
нормально побратими відносяться до Бандерлога) євреїв коло мене нема, москалі от є. А євреїв нема  і побратими в мене тож в бункері, ну мож трохи менше заробляють в середньому. Сиджу в бункері, під час чергування, з Вами переписуюсь, я в зсу не просився. Але вже раз тут, то снаряди мити не собіраюсь. Сосисками мене тими шо Успіх котам давав теж вже не годують. Так шо Прохожий проходи 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1