чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль - спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки" - потім заперечували "бусифікацію" коли я про неї начав писати в лютому 2023 - далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски - Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом - смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки - що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє). Кому що ще наворожити на 26-27 рік?
вигадуй далі - щось нічого з твоїх побрехеньок не бачив реального - а в ретроспективі ти звісно такий провідець.
наворожи собі все це розповісти з власного досвіду - а не чиїсь перебріхування з інету...
чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль - спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки" - потім заперечували "бусифікацію" коли я про неї начав писати в лютому 2023 - далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски - Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом - смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки - що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє). Кому що ще наворожити на 26-27 рік?
про тцк вони спочатку взагалі писали що бусифікації нема і це все фейки рф. тепер вони навіть не заперечують и пишуть - так це нормально, а як ти хотів. а завтра, коли їх самих вкладуть мордой в асфальт, писати не буде кому
Letusrock написав:чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль - спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки" - потім заперечували "бусифікацію" коли я про неї начав писати в лютому 2023 - далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски - Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом - смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки - що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє). Кому що ще наворожити на 26-27 рік?
Неужели вы думаете, что кто-то может быть настолько тупым, что этого не понимает? Их это устраивает просто. Ну вот типа выбор- или так или пид москалями. Они делают свой выбор, благоразумно не попадая в самый лютый звиздец- кто-то ухилянт в законе, кто то служит в тылу и так далее. Вы же делате акцент на этом, потому что, к сожалению, попали в самый низ пищевой цепочки- жертва. Данности это не изменит. И никто не увидит другого в ближайшие десятилетия. Эта ситуация показала способность личности приспосабливаться к лютым обстоятельствам. Поверьте,может быть много хуже. Я посещал в этом году Аушвиц-Биркенау..Часами ходил по камерам,казармам,улицам,в наушниках, в составе (каюсь) русскоязычной экскурсии во главе с талантливешей и любящей своей дело экскурсоводом - полькой. Я внимательно слушал ее рассказ, полностью погрузился в атмосферу , но все это время я думал о том, что окажись я в числе узников, приехавших в вагонах на последнюю путь, что бы я сделал, пока доктор Менгеле не качнул рукой вправо или влево? Пришел к выводу что нихрена У нас ситуация куда веселее. Это вот то, с чем я оттуда вышел. И то, что пытаюсь донести до вас. Читайте Библию. Эта смешная книжка содержит ряд универсальных советов на все случаи жизни. "Ищите-и обрящете. Стучите-и отворят вам"
Осб що треба читати мурзики мої Гегеля з Платоном ви вже не осилите
Сура 6 аят 129 Так Ми одних з нечестивих Ставимо панувати над іншими[1], (Щоб, борючись у гріху, Вони потім перед Богом відповідали)[2] За все, що випередили для себе.
(1 Царів 12:11) Мій батько поклав на вас тяжке ярмо; Я зроблю його ще важчим. Батько бив вас батогами; Я буду бичувати вас cкорпіонами
тому шо не жбурнули цеглиною в першого хто заверещав "Україна понадусе" хто вважав в вас за лохів жмучи руку пройдисвітам і робив героїв з підвальних нюхоклеїв
Господар Вельзевула написав: Я внимательно слушал ее рассказ, полностью погрузился в атмосферу , но все это время я думал о том, что окажись я в числе узников, приехавших в вагонах на последнюю путь, что бы я сделал, пока доктор Менгеле не качнул рукой вправо или влево? Пришел к выводу что нихрена ........ Читайте Библию. Эта смешная книжка содержит ряд универсальных советов на все случаи жизни. "Ищите-и обрящете. Стучите-и отворят вам" .....
Shaman написав:............ ви вдалися до цього аргументу "нецікаво", бо я на ваші головні побрехеньки наводжу аргументи, які ви не в змозі спростувати. а у вас в голові "найсмачніший пломбір" та "негрів лінчують". тому ТРЕБА домовлятися з Рашею, бо без Раші українець не зможе жити. зможе, й чим швидше оця маячня й популізм в головах закінчиться, тим легше буде далі жити. що руські й розуміють, тому й намагаються нам максимально нашкодити - а дехто все шукає, як же їм догодити.
тому так, довести щось зазомбованому совку НЕМОЖЛИВО. та й не маю такої мети - а от цю вашу маячню та брехню буду все одно спиняти...
Подтверждаете гордое звание инструктора райкома по идеологии? Так это здесь уже все поняли. Сверхценными идеями не страдаете?
Господар Вельзевула написав: Я внимательно слушал ее рассказ, полностью погрузился в атмосферу , но все это время я думал о том, что окажись я в числе узников, приехавших в вагонах на последнюю путь, что бы я сделал, пока доктор Менгеле не качнул рукой вправо или влево? Пришел к выводу что нихрена ........ Читайте Библию. Эта смешная книжка содержит ряд универсальных советов на все случаи жизни. "Ищите-и обрящете. Стучите-и отворят вам" .....
Противоречия не замечаете?
Нет там противоречия, пан Лад. Вы человек прямого логического мышления, вам моих иезуитских вывертов не понять, к сожалению. А там не противоречие,а прямая корреляция,сознательная. Но "имеющий уши да услышит ".
потому что, к сожалению, попали в самый низ пищевой цепочки- жертва.
Ногою з розмаху в штангу. Як і госпідар, Летусрок самий що не є броньований і почуває себе абсолютно впевнено. Просто чкурнути за кордон нема можливості, але за хребтом як у Бога за пазухою