Только что знакомый айтишник, не выходил с квартиры пол года, вышел за ребёнком в садик, я сижу у них в гостях. Через 10 мин пишет, я в бусе везут на бойчука. Жена в панике, какой шанс, что живой останется хз
Бетон написав:Только что знакомый айтишник, не выходил с квартиры пол года, вышел за ребёнком в садик, я сижу у них в гостях. Через 10 мин пишет, я в бусе везут на бойчука. Жена в панике, какой шанс, что живой останется хз
Отличная история ....
Полгода не выходил, а тут решил выйти ...
Пишет, что везут, а нам тут рассказывают, что телефоны сразу отбирают ...
Если забрали, то обязательно живым не останется ...
Shaman написав:як тут люблять казати - раніше коли я про це казав, на мене накидували. а що тепер?
Раніше видання Politico писало, що в Німеччині, а також у Польщі, які прийняли найбільше українських біженців у ЄС, політики заговорили про можливість перегляду умов перебування українців через різке збільшення кількості молодих чоловіків, що приїжджають з України.
У Німеччині члени консервативної коаліції канцлера Фрідріха Мерца зазначали, що, хоча країна й надалі прийматиме українців, суспільна підтримка може зменшитися, якщо чоловіків призовного віку сприйматимуть як тих, хто уникає служби.
так це правляча партія. уявляю, що кажуть праві опозиціонери...
Це - абсолютно нормально. Людям дали головне - безпеку. Які ще виплати? Звичайно, що умови потрібно переглядати і виплати припиняти.
Стосовно служби - молоді німці йому розкажуть де вони його бачили з призовом, військовим обов'язком і куди йому йти. Третій рік не можуть запровадити строкову службу, бо бояться, що їх викинуть із владних кабінетів, як попередній уряд, так і цей.
Shaman написав:як тут люблять казати - раніше коли я про це казав, на мене накидували. а що тепер?
Раніше видання Politico писало, що в Німеччині, а також у Польщі, які прийняли найбільше українських біженців у ЄС, політики заговорили про можливість перегляду умов перебування українців через різке збільшення кількості молодих чоловіків, що приїжджають з України.
У Німеччині члени консервативної коаліції канцлера Фрідріха Мерца зазначали, що, хоча країна й надалі прийматиме українців, суспільна підтримка може зменшитися, якщо чоловіків призовного віку сприйматимуть як тих, хто уникає служби.
так це правляча партія. уявляю, що кажуть праві опозиціонери...
Це - абсолютно нормально. Людям дали головне - безпеку. Які ще виплати?
Безпека ... але без грошей, тобто працювати та орендувати житло
Banderlog написав:Ну допустим я був б не в запорізькій коло оріхова
на запорізький мій родич вже 3.5 роки, влітку на 3 тижні був у відпустці тобі давали відпустку?
Так в 22 -0, в 23 -5, в 24- 30, в 25 -30, за весь час- 65. без вихідних. В 23 було півдня на Великдень. Решту тільки відсипні. А тобі давали відпустку? А вихідні? А скількох годинний в тебе робочий день? В мене 2 роки було 28 годин робочих, потом 20 на сон. Зараз є ще 3 тя сутка 18 робочих 8 сну. А з розваг переписування з тобов. навіть наушники в вуха мож впіхнути лиш коли відсипний день.
Бетон написав:Только что знакомый айтишник, не выходил с квартиры пол года, вышел за ребёнком в садик, я сижу у них в гостях. Через 10 мин пишет, я в бусе везут на бойчука. Жена в панике, какой шанс, что живой останется хз
Телефон не забрали? Странно. Шанс большой. Напиши ему, что бы делал что скажут. ВЛК-ВЛК. В учебку-в учебку. Денег-денег. А потом с учебки спетляет или с части.
fler написав:«Якщо протягом наступних двох-трьох тижнів ситуація розвиватиметься так, як очікується, то, можливо, місцем зустрічі Путіна і Зеленського стане саміт G20 в Йоганнесбурзі», — припустив Президент Фінляндії Александер Стубб.
Стубб исходит из логики здорового прагматичного европейца - зафиксировать убыток сейчас любой ценой, чтобы окончатекльно не потерять перспективу на будущее У них так в истории и было Но они ничего не понимают в логике горячих восточноевропейских ребят