Hotab написав:Місцева публіка каже, що всі мають право тікати з армії
Именно. Мають ПРАВО. В церковь заходишь - и как-то на стене там не написано ни про "мужчина должен", ни про защиту Родины, не про храбрость и трусость, ни про спасение нации - а написано "Ни Убий", не так ли? Вот это и есть самое высшее Право.
Шкода що загарбника , який прийшов на українську землю вбивати , не можна взяти за руку і завести в церкву, просто дати йому прочитати отой напис. Чи katso зміг би?
Letusrock написав:мій варіант до існуючих 150тис нацпола набрати ще 50 тис, а наступного дня половину (тобто 100тис) мобілізувати. Не тільки ж комбайнерів най..бувати? Чи ці теж розбіжуться?
Гарний план. Тільки не доберете. Наскільки я знаю, в нацполі також сильний недобір людей, навіть попри бронювання та інші плюшки.
Внаслідок масованої російської атаки на Дніпро одна людина загинула, 10 постраждали, серед них - двоє дітей 2 та 13 років. ... Крім того, окупанти атакували Одеську область ударними безпілотниками. Внаслідок влучань спалахнула пожежа на обʼєкті енергетичної інфраструктури. "На щастя, загиблих та постраждалих немає", -йдеться у повідомленні ДСНС.
А в Харківській області внаслідок удару керованою авіабомбою по Пісочинській громаді поранення дістали 8 людей. У селищі Коротич зруйновано будівлю АЗС, пошкоджено кілька автомобілів. Усі постраждалі госпіталізовані.
Також, як додали у Запорізькій обласній військовій адміністрації (ОВА), троє людей загинули, ще шестеро поранені внаслідок ворожих атак на Запорізький, Василівський та Пологівський райони. ночі під ударом ворога також перебувала Полтавська область. Внаслідок ударів знеструмлене ціле місто Горішні Плавні. Місцева влада запровдила режим надзвичайної ситуації.
Також росіяни вдарили і по Кіровоградській області. "Чергова масована атака ворога. Ціль - критична інфраструктура. В тому числі і в Олександрійському районі.Всі живі - і це головне", - повідомив голова ОВА Андрій Райкович.
flyman написав:Бетона можна було б зрозуміти, якби він приїхав із-за кордону, витримати зворотню адапатацію і потік негативних новин можуть не тільки лиш всі.
так а шо там було то ? відчайдушні особисті прокльони чи готовність до рускага міру? бо навіть мене з франтом майже не банять, а тут такий ефект та ажіотаж
Господар Вельзевула написав:У Бетона нервы не выдержали, и он написал то, что я слышу иногда от отчаявшихся людей. Но ради справедливости, он немного перегнул палку. Просьба к модерации, Бетона строго не наказывать, он находился в состоянии аффекта от происходящего, не потерял еще человек эмпатию, я вот потерял уже за последний год, и начинаю при просмотре видосиков сердится на ухилянтов- дескать, а ты шо ждал три года, чого не втик за кордон а зараз як свиня верещиш?
х-ня уже почти 12 лет и бетон, и большая часть верещавших ей спсобствовали у меня априори каждый буситфицируемый - стороннник кордонов 1991, перемоги, гидности и "хотьпоржом" . И так оно легче для психики