|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:17
Banderlog написав: pesikot написав:Новий уряд з кого ? Новий спікер від якої партії ?
кажу що зарано про це говорити, торги ще ідуть. Но зміни почнуться при зеленському. новий спікер то понятно, що з бют. в шоколадного теж не важні відносини з трампом... і соросят точно не буде.
С кем торги? Оно же недоговороспособное,опять нажарит.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:18
Banderlog написав: pesikot написав:Але цікаве інше, як про НАБУ, то ти проти, бо контролюють партнери А як про спікера, уряд, так "в шоколадного теж не важні відносини з трампом" Як це в одній голові живе одночасно, мені не зрозуміло )
я конспірологію не читаю а пишу. З чим ти спориш? Що набу це засіб контролю трампа? Чи мож з тим що трамп до шоколадного ставиться без особливого пієтету?
Якщо НАБУ - це засіб контролю Трампа, то чому ти проти ? ) Ти ж писав про це декілька днів, як ти проти НАБУ ... чи "колебался вместе с генеральной линией" )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:25
M-Audio написав: budivelnik написав:Історія в стані зависання... Поки що висить переплата в 100 000+/- за три роки війни... Так як приміщення у Львові а не в Маріуполі - то чиновники не спішать виносити рішення згідно з яким Держава має ПОВЕРНУТИ....
Тобто ви не оскаржуєте, а сплачуєте, при цьому чиновники визнають помилку, але гроші не повертають?
1 До моменту поки розібрався що то за нарахування-наросло 100 000 2 Пару листів написав - відповіді не отримав 3 Пару разів позвонив- телефоном обіцяють розібратись але вже третій місяць не розібрались Прийдеться записуватись на прийом і совгати стільці по кабінетам..... Проблема - то ніби не моє питання а жінки , а вона совгати стільці не вміє, а без обіцянок розігнати цю шаражкіну кантору - там важко щось вирішити.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:29
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:Але цікаве інше, як про НАБУ, то ти проти, бо контролюють партнери А як про спікера, уряд, так "в шоколадного теж не важні відносини з трампом" Як це в одній голові живе одночасно, мені не зрозуміло )
я конспірологію не читаю а пишу. З чим ти спориш? Що набу це засіб контролю трампа? Чи мож з тим що трамп до шоколадного ставиться без особливого пієтету?
Якщо НАБУ - це засіб контролю Трампа, то чому ти проти ? ) Ти ж писав про це декілька днів, як ти проти НАБУ ... чи "колебался вместе с генеральной линией" )
Я проти набу. Це засіб іноземного контролю. Краще б за нас домовляоись українці а не трамп.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:32
Отже Згідно заявки Зеленського у нас 2200 військовополонених /6= 367 мешканці тимчасово окупованих територій. 367/46327=0,8% тобто кожен 125 Тут щос не грає з заявками про 600 000 москалів проти нас.... Хіба що наші громадяни з окупованих в рази більше здаються в полон
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:36
Banderlog написав: trololo написав: Banderlog написав:і що ж зробив стерненко? Купив супутник на пожертвувані гроші?⁰
супутник взагалі то притула купляв а не стерненко. в них був спільний фонд на бпла "бобер", але і ПЖ теж на нього збирав через проект блек бокс
а яка різниця? ) шо одне шо друге, голубки з одного гнізда. Собіратєлі
я їх поважаю, бо вони займаються допомогою війську. і 3,14*** вмирає більше
-
trololo
-
-
- Подякував: 2705 раз.
- Подякували: 1427 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:47
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:---=== pesikot ===--- Але цікаве інше, як про НАБУ, то ти проти, бо контролюють партнери А як про спікера, уряд, так "в шоколадного теж не важні відносини з трампом" Як це в одній голові живе одночасно, мені не зрозуміло ) ---=== ===--- я конспірологію не читаю а пишу. З чим ти спориш? Що набу це засіб контролю трампа? Чи мож з тим що трамп до шоколадного ставиться без особливого пієтету?
Я проти набу. Це засіб іноземного контролю. Краще б за нас домовляоись українці а не трамп.
При цьому ти пишеш, що спікером буде хтось з БЮТ, цікаво - хто ж це ? Бо вона подобається Трампу ) але це не іноземний контроль ) Бо ти проти іноземного контролю При цьому, УПЦ МП під іноземним контролем РПЦ - це добре "колебался вместе с генеральной линией" )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:50
pesikot написав:А що Умєров скаже ?
Мосійчук каже, що вже дає покази
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:50
Letusrock написав: pesikot написав:Тому, коли ти сюди тягнешь російське інформаційне лайно, то я не буде там шукати картопельку
Отже що ми маємо: проукраїнський турбопатріот в прямому ефірі київського каналу розказує що треба "чіпувати солдат як чіпують домашній с..." рекція Песікота: "тягнешь російське інформаційне лайно" 
Брехня і маніпуляція ... Жодного доказу, що таке було сказано, від тебе не надо ... PS. До речі, граммар-наці ти наш, ти сам з помилками пишеш(ь) ))
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 18 лис, 2025 19:55, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 19:54
UA написав: stm написав: UA написав:Клуб дітей Кучми виставив Зеленському ультиматум... Самі собі ультиматум? Вирішили очолити антизеленогнидський заколот?
ЛАД, скажіть що ви тут все зрозуміли. Бо я відчуваю якусь конкуренцію ребусами. А я прям дуже не люблю конкурентів 
Помет Рудольфич тобі все пояснить...
Це ти від нього і почув ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-