Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1591015911159121591315914 ... 15916>
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 02:34

А вот свежие заголовки с УНИАН:
"01:32
Россияне атаковали Днепр, пылает многоэтажка, - ОВА"
"22:07
Россияне обстреляли Запорожье: есть раненые и разрушения (фото)"
"22:38
В Нидерландах открыли огонь по дронам над военной базой, - Reuters" (не сбили)
ЛАД
2

Подякував: 5376 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 02:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И Украине надо было очень много сделать, чтобы крымчане чувствовали Украину родиной. К сожалению, не сделали. А порой наоборот. Майдан и угрозы Правого сектора о "поездах дружбы" тоже не сработали положительно для укрепления этой самой дружбы.

ви знову говорите словами московської пропаганди. Звинувачуєте жертву. Історії про "поїзди дружби" роздувала сама росія через свої змі.
  ЛАД написав:Я уж не говорю о наших политиканах, которые практически на каждых выборах возбуждали национальный вопрос и вместо укрепления единства Украины способствовали её расколу.

Хто придумав історію про "три сорти українців"? Памʼятаєте, чи нагадати?
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 02:48

thenewepic написав:......Україна не може надати офіційні дані по мобілізації на контрольованих рф територіях просто за визначенням. Тому що не вона проводить цю мобілізацію. Те саме правило працює і в іншу сторону.
Тут треба чекати офіційного оприлюднення (не факт, що поточний режим взагалі покаже істинні дані, проте може будуть якісь витоки або числа можна буде вирахувати з інших офіційних даних).
Т.е. вы ждёте официальных данных от РФ?
Ждите и дальше.

ЛАД написав:Нет в мире каких-то "вечных" и "естественных" границ
я нічого не казав про вічні кордони. Задав просте запитання, на яке не отримав від вас відповіді, зате отримав розповідь про грецький та турецький Крим. Це теж улюблений прийом пропаганди - переводити тему.
Если вы не поняли ответ на своё "просте запитання", то это ваши проблемы.

ЛАД написав:То что в Европе 80 лет они неизменны это, скорее, исключение из правил, которое обеспечивалось балансом сил
тільки в Європі? У Північній Америці, Південній Америці, Азії чи Африці постійно відбувається силовий переділ кордонів держав?
А не відбувається?

ЛАД написав:О границах между Арменией и Азербайджаном вы тоже не пропустили, совсем свежие события
де-юре кордон між Вірменією та Азербайджаном не змінився. Де-факто Вірменія втратила територію, яку і так ніхто не визнанавав як вірменську.
Вам де-факто мало?

ЛАД написав:Вопрос о родном языке можно обсуждать долго
можна. І те, як за рос.імперії/срср "рідна мова" ставала "родным языком". Часто в межах одного покоління. Чого далеко ходити - рідний брат моєї бабусі народився і дитинство провів в селі на межі Чернігівської і Полтавської областей в україномовній сімʼї. Молодим застала його війна. Після війни працював до самої пенсії в Києві на заводі Арсенал. Так от що цікаво - вже на пенсії, за незалежної України (в нульових) коли гостював у сестри, розмовляв з нами (україномовними родичами) виключно російською. І діти його розмовляли російською. Поміркувати, чому так сталося, кожен може сам.
Хороший ответ. Міркуйте.
Но точно ему не запретили разговаривать по-украински под дулом пистолета. Тем более, когда он на пенсии приезжал гостювати у сестри.

ЛАД написав:не смешите мои тапочки. Их кто-то спрашивал?
я думаю, більшості просто однаково. Інакше були б активні спроби зберегти мовний профіль школи.
  ЛАД написав:Смешной вы.
Объяснять не буду
аргументовано. Як і завжди у вас.
Всё понятно.
Самостоятельно подумать не хотите. Точнее, нравится Ваньку валять.
"були б активні спроби" повеселило.
Дальше продолжайте без меня.

P.s. Интересно, из какой страны вы пишете. Жаль, что на форуме этого не видно. На некоторых сайтах флажок высвечивается.
ЛАД
2

Подякував: 5376 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 03:34

ЛАД написав:А не відбувається?
зараз я попрошу конкретних прикладів, а замість них у відповідь буде "если вы не поняли ответ, то это ваши проблемы". Це ваш стиль, і він незмінний протягом років, я зрозумів.
  ЛАД написав:Вам де-факто мало?
де-факто це відновлення територіальної цілісності, це якби Україна повернула Крим. Це не те саме, що незаконно віджати чиюсь територію.
Або навіть "типу законно" - я не можу пригадати де у світі в останні десятиліття одна країна забирала якусь міжнародно визнану до того територію іншої. Була спроба у Саддама, але там закінчилось для нього не дуже добре.
  ЛАД написав:Но точно ему не запретили разговаривать по-украински под дулом пистолета
звичайно, ні. Методи зросійщення були тонші. Але те, що вони були, важко заперечувати. І непропорційно більша кількість російськомовних шкіл (до 2014 року) за частку громадян, що називають себе українцями, цьому служить доказом.
  ЛАД написав:Самостоятельно подумать не хотите. Точнее, нравится Ваньку валять.
"були б активні спроби" повеселило.
Дальше продолжайте без меня
ну я тут не здивований. Постійно висуваєте якісь твердження, розказуєте історії, а коли вас просять навести якісь докази, за цим слідує банальний зіскок.
Ви тут один з найактивніших дописувачів і скільки ви тут дискутуєте з різними юзерами, ніколи не бачив, щоб ви десь визнали свою помилку. Або ви той унікум, який завжди в усьому правий, або просто нездатні визнати свою неправоту. Судячи з ваших методів дискусії, у перший варіант мало віриться. Але остаточний висновок хай кожен зробить для себе сам.
  ЛАД написав:P.s. Интересно, из какой страны вы пишете. Жаль, что на форуме этого не видно. На некоторых сайтах флажок высвечивается
не дуже розумію, до чого це питання. Але, якщо хочете відповідь, то пишу з тієї самої країни, що і ви. Сподіваюсь, домашню адресу питати не будете?:))
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 07:39

thenewepic написав:
  ЛАД написав:не смешите мои тапочки. Их кто-то спрашивал?
я думаю, більшості просто однаково. Інакше були б активні спроби зберегти мовний профіль школи.

Вот з цього і треба начинати. Більшості просто байдуже. Люди виїхають до польщі, італії і все у них нормально з продавцями в магазині) безпека і нормальна зарплата для більшості набагато важливіше за території, мову, виборчі права
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 07:51

Banderlog написав:Люди виїхають до польщі

в польщі навіть якось денаціфікація в розрізі оун-упа не засмучує
fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 08:25

thenewepic написав:Хто придумав історію про "три сорти українців"? Памʼятаєте, чи нагадати?

придумав найманий варяг, хай і з рос.громадянством
в 2009-2010 його взяв на президентські вибори яценюк
такий же найманий варяг з росії придумав "небесну сотню" у 2014
але що не так з сортами ?
За кучми був баланс та консенсунс, революціонери помаранчеві та гіднсті, ж вели до розбалансування, комфорт ЗУ ставав приорететнішим за комфорт мешканців східних областей у часті пантеону героїв, економічних інтересів, ризиків безпеки. подвійне громадянство з польщею та сша можно мати , а з рф - ні.
політтехнологи лише підсвітили\гіперболізували наявність цих ризиків у агітації
приклад - "акції ні капітуляції" 2019. Вирішальною стала думка міськрад правобережної України, хоча у зоні ризику у випадку зриву мінських домовленостей була саме лівобережна Україна.
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 23 лис, 2025 08:45, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 08:45

fox767676 написав:
  Banderlog написав:Люди виїхають до польщі

в польщі навіть якось денаціфікація в розрізі оун-упа не засмучує

Зате кричати з польщі на якій мові говорити в харкові це ми запросто.) Чи в яку церкву ходити на буковині воно з канади видніше.
З моєї місцевості купа майданівців по європах патріотять. Чамом в фб в територіальних форумах з ними пересікаюсь.
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 08:50

ЛАД написав:И Украине надо было очень много сделать, чтобы крымчане чувствовали Украину родиной. К сожалению, не сделали.

Зате зараз вони чудово все відчувають, по повній програмі - коли бачать, на що перетворили їх Крим з його унікальною природою, коли чоловіків женуть у м'ясні штурми, а дітей змалку змушують асоціювати себе з воїнами завдяки повсюдній пропаганді.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лис, 2025 09:24

Точно "женуть"?
Не сами ли ватные вояки рвутся в бой на Киев?
Мои знакомые татары(с вуза, при звании) пока(4 года уже) не штурмуют Херсон с левого берега.
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

#<1 ... 1591015911159121591315914 ... 15916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор