|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:08
ЛАД написав:Shaman Несколько вопросов к вам. 1. Вы "не заметили", что мой ответ будивельнику был прямой цитатой из его поста? Или вас смутило то, что там не стояли кавычки? Мне надоело молча выслушивать оскорбления прапора. Ему вы почему-то ни разу замечание не сделали.
де ви бачите зауваження? це ви ще м'яко на фоні інших  питання в то му, що надо видохнути, й сприймати більш спокійно - це інет, тому багато хто дозволяє собі те, що в житті не може дозволити... я спокійно відношуся й до ти, й до накидів - питання, що з кожним треба спілкуватися на відповідному рівні. ви ж бачите, з деким я спілкуюсь коротко - під шконку, бо більше нема про що. декого ігнорую. але коли ви на мене накидаєте ярлик пропагандист - шоб знецінити мої дописи, бо аргументів немає - це ж теж некоректно. але нічого, постійно так робите. тому висновок простий - робить, що хочете, але й будьте готові до зворотної реакції  2. Было всё - "розстріляне відродження, голодомор та сталінські репресії". Но и украинские школы тоже были. И ликвидировались очень медленно и постепенно, по мере уменьшения желающих в них учиться. Вы вообще читали мой разговор с thenewepic? Или только мои ответы? Его пример с "рідним брат моєї бабусі" пропустили?
от не треба про повільно, це руська вигадка, яка викликає реакцію, яка вам так не подобається. спочатку фактична заборона використання мови у вищій освіти та роботі, а потім - а чого вони не хочуть вчитися? русифікація була постійна - колись жорстка, колись не дуже. й звісно, після жорсткої можна й не паритися - бо носіїв винищено... 3. "С 1 апреля 2025 года все дети-иностранцы при поступлении в школы обязаны проходить тестирование по русскому языку." и что дальше? Их не принимают в школу? Принимают в отдельные классы? Обязывают выучить язык? Само по себе тестирование реально нужно, важно, что делается дальше. В Германии, например, тоже есть интеграционные классы. И в гимназию со слабым..., даже не так - с недостаточно хорошим знанием немецкого тоже не возьмут. И всё-таки интересно, сколько это "чимало" таких детей? И да, связь преступности мигрантов со знанием русского языка не уловил. И Трамп тоже обвиняет мигрантов в переступности. Как и европейские правые.
там вже в цитаті вказано - не беруть в школу, й все. ви ж мені так плакалися про долю мешканців фавел. а тут не бачите зв'язок? добре, коли немає інтеграції в суспільство, то зрозумілий зв'язок з проявами злочинності - особливо коли є значні відмінності в культурному коді ? а перший крок інтеграції - це мова. 4. Я не знаю, когда в детсадах ввели обязательную укр. мову. И не все дети ходят в садики, хотя бы потому, что их не хватает. И у нас детсады уже давно не работают - то ковид, а с 24.02.2022 сами знаете. 5. Мне все же не очень понятно, откуда такой интерес к тому, что делают в РФ. Готовитесь жить под их властью? 6. Путина за то, что он угнетает нац. языки вы резко осуждаете, а у нас нормально? Русский у нас называли родным языком больший % населения, чем тот же татарский или чеченский в РФ. И, кстати, и сегодня в Татарстане "Государственные языки - татарский, русский". И чатжпт говорит, что: По данным Правительства РТ, показатель обучения на родном татарском языке в школах оценён в 52,2% (это, видимо, доля тех, кто получает воспитание и обучение именно на татарском, а не только изучает язык как предмет).
Хотя в 2017 обязательное изучение отменено и это, конечно, влияет.
треба знати ворога, щоб з ним боротися - особливо такого підступного як Раша. й руська пропаганда працює на повну, але цього ви не бачите - у вас слово пропаганда виникає коли стосується проукраїнської позиції. на Раші інші мови просто знищуються. а в Україні ми поки на етапі, щоб УКРАЇНСЬКА мова зайняла своє місце. ви в нас бачите знищення російської мови? коли діти не знають української - смішно. це взагалі різні речі 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1679 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:10
_hunter написав: Shaman написав: ЛАД написав: У них достаточно ран. И даже ещё с доколониальной эпохи. Что конкретно вы имеете ввиду?
це ж ви питаєте в ху_нтера, який намагається ......
В трех постах заблудился? 
треба в тебе кнопку скарга закрити - ти ж з глузду з'їдеш 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1679 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:12
Banderlog написав: pesikot написав:Я где-то сказал про её национальность ? ) Выберись в цивилизацию, на Закарпатье она есть, а то сопьешься так ) Поедь, хотя бы, в замок "Паланок" - офигенное место ) а шо там говорити надо ? і так не видно? 
Тобі до номерного фокса з твоїм антисемітизмом ) PS. Ти з антисемитізмом обережніше, а то може виявитись що і ти - такі да, як Барабан )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:27
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:Я где-то сказал про её национальность ? ) Выберись в цивилизацию, на Закарпатье она есть, а то сопьешься так ) Поедь, хотя бы, в замок "Паланок" - офигенное место ) а шо там говорити надо ? і так не видно? 
Тобі до номерного фокса з твоїм антисемітизмом ) PS. Ти з антисемитізмом обережніше, а то може виявитись що і ти - такі да, як Барабан )
це хто тобі сказав що ми антисеміти  мож ми семітофіли? я вважаю єврєйок привабливабливими. Це ти шос крутиш носом. Понятно шо як росіянинину тобі Маркарова більше нравиться. о
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
fox767676 написав:за 5 лет до развала СССР
в часи ссср алкоголь був сурогатне пойло, дивно що у тебе такий смак до "вина" в роки мого студенства в деяких "елітних" магазинах Одеси продавалось угорське вино біле (було 3 марки, назву не памятаю) і червоне з биком («Бича кров» (Egri Bikavér), до 1985р було без проблем, після закону Горбачева угорське швидко розкупали, зробили з алкоголю дефіцитний товар. Угорське вино було недешеве (2,90-3,00-3,50р) 90% населення не купували , бо дорого прийти з пляшкою угорського на день народження було по-курсантські в 1985р був на зимових канікулах в москві, там угорське або болгарське вино продавали в центрі міста , москалі не розуміли як можна платити 3р за 0,7вина, якщо водка коштує 4,82р (андроповка 4,12р), в 70х була дешева 3,62р(бескозирка).
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3372 раз.
- Подякували: 3355 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
fox767676 написав:іншого варіанту як ревізії суспільного договору і відносин не існує
Ревізія суспільного договору - перше, що потрібно зробити після завершення війни, разом із виборами і повним перезавантаження влади (якщо це можливо за відсутності нових облич).
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:34
Banderlog написав:мож ми семітофіли? я вважаю єврєйок привабливабливими.
є такий поширений підвид що одразу не розбереш з відомих анна камєнкова \ саня захарова тільки по натиску можно здогадатися )) Але́кса Дава́лос  сочненька була Барбара Херши то взагалі вічне сяйво
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:46
Shaman написав: ЛАД написав: budivelnik написав:Саме головне не переплутати.... 1 Згідно переписів населення 1989 і 2001 року, кількість росіян зменшилась з 11 млн до 8... і становила менше але російські школи зменшувались нацистами і тому потрібна агресія педерації для захисту росіян... _______________1989_____________________________2001 українці_____37 419 053____72,73 %_______37 541 700_____ 77,8 % росіяни______11 355 582____22,07 %________ 8 334 100_____17,3% інші__________2 674 633_____5,2%__________ 2 378 213______4,9% 2 В той самий час коли педераційники після захоплення Криму в якому українці+татари становлять 37% населення - мають 0% шкіл.. і це правильно і нормально Саме тому я й запитав лада чи він розумний і чи може є прямим нащадком французського роду Де-Білів? budivelnik Вечером я процитировал вас. Меня тут шаман с диким котом осудили. Поэтому сейчас просто написал жалобу на ваш пост за хамство. Посмотрим. Что-то объяснять вам бесполезно. Не буду тратить время.
де ви бачите засудження?  там лише "труси-хрестик" 
Шановні читачі А може нехай не тільки модератор а й Ви вискажете своє бачення про ладівську позицію Труси-Хрестик? ПС мене не обовязково банити з допомогою Модератора можна висловитись щоб я чітко зрозумів де я.. Якщо моя позиція що лад -це пропоГандон - тут не пітримується, то я з легкістю забанюсь на недільку... Якщо ж лад зрозуміє що він пропоГандон - то може він тоді змінить свою поведінку і або труси вдягне , або хрестик зніме.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 23 лис, 2025 16:48, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лис, 2025 16:48
prodigy написав: fox767676 написав:за 5 лет до развала СССР
в часи ссср алкоголь був сурогатне пойло, дивно що у тебе такий смак до "вина" в роки мого студенства в деяких "елітних" магазинах Одеси продавалось угорське вино біле (було 3 марки, назву не памятаю) і червоне з биком («Бича кров» (Egri Bikavér), до 198.
розмова без цифр це розмова ніпрошо, згадки про перші похмілля) ви точно знаєте що зараз молодьож і нижні соціальні зрізи закидується кращим ніж при совку? Тепер про факти, хто вирубав виноградники, комуняки чи демократи... У 2021 році в Україні було зібрано 264,1 тис. тонн винограду, що на 6,01 % менше, ніж у 2020 році. У 2020 році валовий збір винограду становив 281 тонну, що на 23,29 % менше, ніж у 2019 році. У 2019 році виробництво винограду оцінювалося в 366,3 тис. тонн, що на 21,66 % менше, ніж у 2018 році. Таким чином, останні три роки спостерігається щорічний спад виробництва винограду в Україні. Втім, три роки перед цим (2016-2018 рр.), навпаки, було наявне щорічне зростання збору винограду. Якщо порівнювати обсяги збору винограду у 2021 році з 1990-м роком, то наявне зменшення показника на 68,4 %. Варто зауважити, що площа виноградників в Україні порівняно з 1990-м роком скоротилася на 79,15 %; площа виноградників плодоносного віку – на 75,79 %.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лис, 2025 17:01
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:а шо там говорити надо ? і так не видно? 
це хто тобі сказав що ми антисеміти  мож ми семітофіли? я вважаю єврєйок привабливабливими. Це ти шос крутиш носом. Понятно шо як росіянинину тобі Маркарова більше нравиться. о
Семіти це доречі велика група, що включає і арабів 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8273 раз.
-
-
Профіль
-