|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:12
_hunter написав:Ну т.е. дискриминацией попахивает? -- примерно 50% населения не имеет возможности устроиться работать в сферу услуг?
ви якось погано думаєте про населення України. Щелепу, що вміє лише в одну-єдину мову мають далеко не 50% громадян України. Більшість російськомовних добре розмовляють українською. _hunter написав:Судя по тому, что я таких порядочную долю встречал уже - лицензии не забирают
якщо б ви сказали про яку країну йдеться, можна було б пошукати, що у них там у законодавстві написано. ЛАД написав:Я привёл вам несколько примеров
з усього переліченого на те, що робить рф, схожа лише історія з Фолклендами, з цим погоджусь. Всі інші історії або про боротьбу між комуністичними і капіталістичними версіями однієї країни (це не наш випадок) або про боротьбу за незалежність. Це теж не про Україну і Крим. Історія Ізраїлю та сусідніх країн теж занадто специфічна, щоб порівнювати з нашою. ЛАД написав:А ничего, что армяне на момент развала Союза составляли 3/4 населения НКАО?
яке це має значення, якщо міжнародно визнані кордони країн, що раніше були в срср, співпадали з кордонами союзних республік за часів срср? Так, це може комусь видатися несправедливим, проте не було б цього правила, то збройні конфлікти розгорілися б не у кількох точках екс-срср, а чи не в кожній республіці. ЛАД написав:А аргументация у вас похожа на российскую - они тоже аннексировали Крым, объясняя, что "это исконно наша территория, незаконно отчуждённая в пользу Украины"
тільки чомусь їх точку зору на закони підтримують лише вони плюс парочка країн з їхньої орбіти впливу. А 190 країн ООН підтримують нас. ЛАД написав:Говорю как раз о том, что это надо делать "тоншими" методами
а що, зараз "товсті" методи? Комусь забороняють розмовляти російською на вулицях? Чи вдома? Чи в публічних закладах за умови, що обидві сторони згодні на це? В чому проблема взагалі? А державні послуги надаються державною мовою, як і в практично будь-якій іншій країні. Тобто сформулюйте свою позицію - ви за те, щоб в Україні громадянин мав вчити іншу мову, крім своєї рідної української, для того, щоб його на 100% розуміли в будь-якому регіоні? ЛАД написав:А если попадётся сильно "озабоченный", или просто желающий поскандалить, или даже принципиальный "мовний інспектор"
ви часто "в природі" зустрічаєте мовних інспекторів? Чи тільки чули про них з роспропаганди? ЛАД написав:Я даже не говорю о современной формулировке закона, по которому в сфере обслуживания должна использоваться исключительно державна мова
можете процитувати відповідний параграф закону? Може я читаю якусь застарілу версію. ЛАД написав:Вы как-то никогда не пишете в первой половине дня, зато очень часто поздно ночью. Я на пенсии могу себе такое позволить - мне не надо вставать в 7 утра на работу. А вам?
мій графік теж дозволяє, моя робота починається дещо пізніше, а на форумах я сиджу ще пізніше. ЛАД написав:вот мой пост viewtopic.php?p=5910002#p5910002 о сегодняшних актуальных проблемах армии вы просто не заметили. Или "непрерывно на передовых позициях по 200-300 дней" вас не интересует и не беспокоит?
мене це хвилює, як і вас, але як ви хочете, щоб я це прокоментував? Так, 300 днів на позиціях - це погано. Ви хочете, щоб я якось зменшив цей термін, чи що? Schmit написав:Отакої, то виявляється, план таки погоджений з кремлем. Отже і квітневий план з семи пунктів також був погоджений всупереч всьому тому, що нам розповідали портнікови.
поточний план, де є вимога відвести ЗСУ з Донбасу, погоджений з кремлем. З цього якимось чином випливає, що попередній план, де не було такої вимоги (хоча кремль з 22 року вимагає віддати весь Донбас), теж був погоджений з кремлем? Чудова логіка, яку, правда, я не можу зрозуміти. sergey_stasyuk555 написав:наші офіційні дані підтверджені розвідкою звісно менш точні
колись будуть інші витоки даних, які або підтвердять ці числа, або спростують їх. А поки ці дані не виглядають повними.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:13
Как-то быстро они... Просто записали в блокнотик требования? 🤔 Переговори між США та Україною у Женеві завершилися
Це найпродуктивніша і найзмістовніша зустріч на сьогоднішній день, серед усіх, які були, —Рубіо.
Интересно, что в ежевечернем видосике будет? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:18
thenewepic написав: _hunter написав:Ну т.е. дискриминацией попахивает? -- примерно 50% населения не имеет возможности устроиться работать в сферу услуг?
ви якось погано думаєте про населення України. Щелепу, що вміє лише в одну-єдину мову мають далеко не 50% громадян України. Більшість російськомовних добре розмовляють українською. _hunter написав:Судя по тому, что я таких порядочную долю встречал уже - лицензии не забирают
якщо б ви сказали про яку країну йдеться, можна було б пошукати, що у них там у законодавстві написано.
Оно и в обратную сторону ровно так же работает Можна, но не нужно. Но если есть сильное желание "из пустого - в порожнее переливать" - про Канаду поищите - что будет, если таксист на французком ответить не сможет. 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:19
Всі прохвєсії нужни, Всі прохвесії важни.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:23
_hunter написав:Интересно, что в ежевечернем видосике будет? 
Что то на кшталт " як би нам не було важко, нам ніколи не буде соромно". + что то про незламність, гідність і потужність. Возможно что-то про усиление ПВО и захист энергетики. Вы ждете что-то другое?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:30
thenewepic написав:колись будуть інші витоки даних, які або підтвердять ці числа, або спростують їх. А поки ці дані не виглядають повними.
можливо будуть можливо ні, але пропагандони ВЖЕ роками брехали про це не маючи ЖОДНИХ ФАКТІВ. в т.ч. ти ляпав щось на мій пост де були наведені офіційні дані.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 19:51
thenewepic написав:.......... ЛАД написав:вот мой пост viewtopic.php?p=5910002#p5910002 о сегодняшних актуальных проблемах армии вы просто не заметили. Или "непрерывно на передовых позициях по 200-300 дней" вас не интересует и не беспокоит?
мене це хвилює, як і вас, але як ви хочете, щоб я це прокоментував? Так, 300 днів на позиціях - це погано. Ви хочете, щоб я якось зменшив цей термін, чи що? ...........
Здесь слишком много желающих осуждать агрессию, росс. агрессоров вообще и Х..ла, в частности. И явно не хватает людей, готовых лично бороться с агрессором, чтобы бойцам не приходилось сидеть "непрерывно на передовых позициях по 200-300 дней". Остальное обсуждать не буду. Надоело переливать из пустого в порожнее. Вам хочется поговорить? Без меня.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 23 лис, 2025 20:06
sergey_stasyuk555 написав: GALeon написав:Поточна редакція мирного плану вже відображає більшість ключових українських пріоритетів, - Умєров
можливо неслабий компромат є на зільоних у Трампа, або ще якісь сумні факти "невідомі мудрому наріду" вилізуть пізніше... якесь дивне "согласіє на всьо" коли ще кацапи свої правки не вносили.
Шкода, що лише зараз, а не пів року назад.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 20:08
Господар Вельзевула написав: _hunter написав:Интересно, что в ежевечернем видосике будет? 
Что то на кшталт " як би нам не було важко, нам ніколи не буде соромно". + что то про незламність, гідність і потужність. Возможно что-то про усиление ПВО и захист энергетики.Вы ждете что-то другое?
решили даже не иммитировать хоть какую-то конкретику продолжили крутить вдурачка хотелки про "рпв по лбз" которые уже анахронизм минимум с марта тупо "давайте продолжать воевать" по завету джонсона. скорей всего пойдет новый виток нажима на зеленского и европу со стороны Трампа
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 20:09
Schmit написав: sergey_stasyuk555 написав: GALeon написав:Поточна редакція мирного плану вже відображає більшість ключових українських пріоритетів, - Умєров
можливо неслабий компромат є на зільоних у Трампа, або ще якісь сумні факти "невідомі мудрому наріду" вилізуть пізніше... якесь дивне "согласіє на всьо" коли ще кацапи свої правки не вносили.
Шкода, що лише зараз, а не пів року назад.
судячи по внесеним правкам (в нашу пользу), кацапи скажуть що це за х..ня. черговий бла бла бла мирний план.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
|