|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:36
andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Якщо Пуйло не погодиться- то яке значення має МОЯ чи Шамана чи Песіккота чи Лада і так далі - думка?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:41
andrijk777 написав: pesikot написав: andrijk777 написав:"Путін хоче воювати далі" - це НЕМОЖЛИВО ні довести ні заперечити бо НІХТО(окрім путіна) не знає що хоче путін.
Ти пишешь, який ти проукраїнський ... але при цьому постійно захищаєш Путіна То потрібно піти на вимоги Путіна, то бачиш неіснуючі офігенні успіхи Путіна Дуже чудова "проукраїнська" позиція Путін хоче далі воювати, якби не хотів, то припинив би - це так просто Доках цьому - постійні обстріли України та намагання захопити українські території Але у тебе, як в тому анекдоті - знов ця невизначенність
Дивись, все дуже просто. Пояснюю на пальцях: Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі. Я - за те щоб погодитись(трішки модифікувати) Твоя позиція - проросійська.
Ти за план Путіна, але я "проросійський", а ти "проукраїнський" ) Навіть якщо ми погодимось на цей план Путіна, то Путін припинить війну ? Ти впевнений ? Чи ти не в курсі, нічного обстрілу Києва ? PS. І знов "никогда такого не было и вот опять" Наче я у тебе в ЧС, але ти мене читаешь )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:47
budivelnik написав: andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Якщо Пуйло не погодиться- то яке значення має МОЯ чи Шамана чи Песіккота чи Лада і так далі - думка?
Так як план представив Трамп, то першим погоджуватись чи ні має Зеленський. Це не "зрада", це дійсно логічна і правильна послідовність дій. Тому чекаємо на рішення Зе - це ключовий момент на сьогоднішній день. Ось коли Зе погодиться, будемо чекати на пу. *пуйло може і не погодитись. Я вважаю це малоймовірно, але ймовірно. Просто найймовірніше план буде модифіковано і пуйло може не погодитись з посиланням на ці "модифікації".
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:49
budivelnik написав: andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Это очень хорошее "Якщо". Но разговор-то больше про то, что будет - если он таки "погодиться" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:50
andrijk777 написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Так як план представив Трамп, то першим погоджуватись чи ні має Зеленський.
Це не план Трампа
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:51
_hunter написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Это очень хорошее "Якщо". Но разговор-то больше про то, что будет - если он таки "погодиться" 
Пусть соглашается, вот прямо сегодня-завтра ... но почему-то Этого не происходить ? Может, потому что, задумка была в другом и "мирный план" не сработал. И санкции вступили в действие
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:52
andrijk777 написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Є всього 2 варіанти: погодитись на план 28-пунктів(можна трішки модифікувати його) або ні. Путін і ти - за те щоб ми не погоджувались і воювали далі.
Так як план представив Трамп, то першим погоджуватись чи ні має Зеленський. Це не "зрада", це дійсно логічна і правильна послідовність дій. Тому чекаємо на рішення Зе - це ключовий момент на сьогоднішній день. Ось коли Зе погодиться, будемо чекати на пу. *пуйло може і не погодитись. Я вважаю це малоймовірно, але ймовірно. Просто найймовірніше план буде модифіковано і пуйло може не погодитись з посиланням на ці "модифікації".
Даремне обговорення. Вже й сам Трамп відмовився від своїх "28 пунктів". Принаймні не наполягає на їх незмінності. Так що зараз взагалі не зрозуміло, який план слід обговорбвати.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:53
andrijk777 написав:Просто найймовірніше план буде модифіковано і пуйло може не погодитись з посиланням на ці "модифікації".
Он уже модифицирован до 19 п. Что в этих модификациях - точно известно очень ограниченному кругу. А вот согласится ли пуйло обсуждать модифицированный план - сейчас и идут переговоры в Абу-Даби
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:53
🪖 Україна погодилася обмежити чисельність ЗСУ до 800 000 військових, - FT
За даними Financial Times, посилаючись на високопосадовців, невирішеними залишаються питання територій та гарантій безпеки для України.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 18:54
pesikot написав:план Путіна
Це план Трампа. Формально, офіційно, юридично і т.д. Те що там пункти складені ніби під диктовку Кремля - це мої чи твої здогадки а не факти. Це все політична гра. Неможливо це все описати/обговори в пару речень на форумі. Але те що твої позиції і позиції путіна співпадають я давно запримітив.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|