sashaqbl написав:P.S. Спеціально подивився. Є посада бухгалтера. Йдеш?
Головний?..
Я щось в початковому повідомленні слова "головний" не бачив. Так ти йдеш чи шукаєш причини щоб не йти? Тоді просто визнай що ти не хочеш воювати. UPD.: насправді я вірю, що Росія до кінця 26 року активної війни не витягне. Путін ймовірно вірить, що ми до весни посиплемось. Я хз. До весни навряд, але до осені є всі шанси. І щоб вистояти потрібні люди в армії. Але люди воювати не хочуть. В тому числі й патріот Шаман, на жаль.
так не хочу воювати. але й ховатися до останнього не буду. подивимось. й з приводу розколу - в країні все одно більшість не воює - й як тоді розуміти ваш підхід - хто не воює, то ...?
Как и следовало ожидать, украинцы попали в очередную ловушку несуществующего выбора
Чи погодиться Україна із фактичними умовами капітуляції перед Росією або ж нам вдасться пом’якшити умови так званого мирного плану і зробити його більш вигідним для себе?
В тому, щоб саме ця тема обговорювалася зараз, зацікавлені практично всі політики і оглядачі. Одним потрібно відвернути увагу від корупційного скандалу, іншим — довести що нинішня влада не здатна конструктивно домовлятися з американцями. Багато хто зі звичайних людей наголошує, що українці вже не мають сили і потенціалу воювати, тому краще погодитися на будь-які умови, ніж продовжувати спротив.
В цій дискусії кудись зникає найголовніше питання — а чи збирається взагалі Путін погоджуватися із будь-якими умовами миру. Зникає саме тому, що відповідь є очевидною. Путіну всі ці перемовини нецікаві. Ну або цікаві тільки з точки зору продовження війни під час мирних перемовин або уникнення нових американських санкцій.
Тому що якщо хтось дійсно зацікавлений у завершенні війни, він погоджується на припинення вогню і вже потім проводяться мирні перемовини. Незгода Путіна із припиненням вогню і є чітким індикатором, що жодні мирні перемовини не призведуть до результату. Бо в них немає Росії та її зацікавленості.
Shaman написав:----------------------------- ЛАД .......... личное мнение вы так и не высказали. Ситуация не очень понятное, боитесь отклониться от генеральной линии? ----------------------------- ще не зрозуміло - добре, ще розжую. вважаю, що треба проводити перемовини, й вимагати більш справедливих умов. але бачимо, що руські як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. руські такі руські - а перемовин ще немає...
И опять личное мнение вы так и не высказали. Ясно и чётко. Чёткий подход ИРПпИ: "Ситуация не очень понятная, боюсь отклониться от генеральной линии. Подожду до выяснения, чтобы не вляпаться". О логике и говорить не приходится, кривая до предела. Перемовини проводити треба, но враги "як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. а перемовин ще немає". Следовательно, переговоры вести не нужно. Предвижу в очередной раз: "Не надо приписывать мне свои мысли, я такого не говорил". Да, прямо не говорили, сегодня это противоречит "генеральной линии". Ноэто прямой вывод из ваших слов. .........
"распетушились однако"
що з населенням? зрозумів, що схибив? збирався вік викладачів перевірити? перевірив? так у всьому - багато говорів, перевірю казав. перевірив - побачив, що все вірно, сам на цифрах показати нічого не може - але все одно виступає проти - але вже в інших питаннях/
тому ЛАД коли щось стверджуєш, то май аргументи. а поки, як кажеш, йди гуляй - адресу знаєш
Начальник Берёзкин, поменяйте ник на котопёса, что ли. Похоже вы уже его перещеголяли. вік викладачів перевіряти я не собирался, меня этот вопрос не настолько волнует. Но вашего личного мнения мы так и не удостоились услышать. Видимо, из-за его отсутствия. Только лозунги бросать умеете. "Главный бухгалтер".
ЛАД написав:И опять личное мнение вы так и не высказали. Ясно и чётко. Чёткий подход ИРПпИ: "Ситуация не очень понятная, боюсь отклониться от генеральной линии. Подожду до выяснения, чтобы не вляпаться". О логике и говорить не приходится, кривая до предела. Перемовини проводити треба, но враги "як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. а перемовин ще немає". Следовательно, переговоры вести не нужно. Предвижу в очередной раз: "Не надо приписывать мне свои мысли, я такого не говорил". Да, прямо не говорили, сегодня это противоречит "генеральной линии". Ноэто прямой вывод из ваших слов. .........
"распетушились однако"
що з населенням? зрозумів, що схибив? збирався вік викладачів перевірити? перевірив? так у всьому - багато говорів, перевірю казав. перевірив - побачив, що все вірно, сам на цифрах показати нічого не може - але все одно виступає проти - але вже в інших питаннях/
тому ЛАД коли щось стверджуєш, то май аргументи. а поки, як кажеш, йди гуляй - адресу знаєш
Начальник Берёзкин, поменяйте ник на котопёса, что ли. Похоже вы уже его перещеголяли. вік викладачів перевіряти я не собирался, меня этот вопрос не настолько волнует. Но вашего личного мнения мы так и не удостоились услышать. Видимо, из-за его отсутствия. Только лозунги бросать умеете. "Главный бухгалтер".
ну не фізик, який тут щось намагається про економіку розповідати. точніше про політекономію, як його навчили ще в срср. не знаю як фізиці, економіці навчили погано а взагалі не головбух, хоча на обліку знаюсь
що про щільність населення? це питання дуже цікавило - а тепер знову не бачить
задайте питання - а то я вже заплутався, що саме ви хочете почути. чи може не розумію, що ви знову граєте в своє фірмове - не бачу. хто не хоче бачити, той не побачить
Shaman написав:так не хочу воювати. але й ховатися до останнього не буду. подивимось.
тут такой прикол, например недолугий Успих когда был в ЗСУ увлеченно рассказывал как кормил котов сосисками НО не понимал откуда они(сосиски) берутся и когда свинтил в СЗЧ почему то уже не хочет спонсировать эти самые сосиски для "побратимов"... бандерлоХ хочет "вычавить из ЗСУ" все что можно... как то так...
Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш? Але ти ж не воцерковлений? І будувати "українську" церкву ти ж не хочеш? Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.
Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш? Але ти ж не воцерковлений? І будувати "українську" церкву ти ж не хочеш? Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.
так в своїй будь-ласка. а як щодо державних церков? чого це РПЦ вирішила, що всі церкви мають їй належати... власне як й твоя зневага до ПЦУ. Томос зробили для церкви, як ти не хочеш визнати... а як там РПЦ ставала незалежною? який по рахунку руський Патріарх вирішив, що земне життя не таке вже й погане? руські царі погано чують слово ні - та й руські святі отці не надто стійкі перед владою...
й почалися вигадки - де я хочу продовження війни? про скорочення взагалі не зрозумів - ти мене з ким спутав?