Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16001160021600316004
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:41

sashaqbl написав:
  Shaman написав:
  sashaqbl написав:P.S. Спеціально подивився. Є посада бухгалтера. Йдеш?

Головний?.. 8)

Я щось в початковому повідомленні слова "головний" не бачив. Так ти йдеш чи шукаєш причини щоб не йти? Тоді просто визнай що ти не хочеш воювати.
UPD.: насправді я вірю, що Росія до кінця 26 року активної війни не витягне. Путін ймовірно вірить, що ми до весни посиплемось. Я хз. До весни навряд, але до осені є всі шанси. І щоб вистояти потрібні люди в армії. Але люди воювати не хочуть. В тому числі й патріот Шаман, на жаль.

так не хочу воювати. але й ховатися до останнього не буду. подивимось. й з приводу розколу - в країні все одно більшість не воює - й як тоді розуміти ваш підхід - хто не воює, то ...?
Shaman

Подякував: 792 раз.
Подякували: 1682 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

а з приводу перемовин
Когда Путин на самом деле захочет закончить войну
Как и следовало ожидать, украинцы попали в очередную ловушку несуществующего выбора

Чи погодиться Україна із фактичними умовами капітуляції перед Росією або ж нам вдасться пом’якшити умови так званого мирного плану і зробити його більш вигідним для себе?

В тому, щоб саме ця тема обговорювалася зараз, зацікавлені практично всі політики і оглядачі. Одним потрібно відвернути увагу від корупційного скандалу, іншим — довести що нинішня влада не здатна конструктивно домовлятися з американцями. Багато хто зі звичайних людей наголошує, що українці вже не мають сили і потенціалу воювати, тому краще погодитися на будь-які умови, ніж продовжувати спротив.

В цій дискусії кудись зникає найголовніше питання — а чи збирається взагалі Путін погоджуватися із будь-якими умовами миру. Зникає саме тому, що відповідь є очевидною. Путіну всі ці перемовини нецікаві. Ну або цікаві тільки з точки зору продовження війни під час мирних перемовин або уникнення нових американських санкцій.

Тому що якщо хтось дійсно зацікавлений у завершенні війни, він погоджується на припинення вогню і вже потім проводяться мирні перемовини. Незгода Путіна із припиненням вогню і є чітким індикатором, що жодні мирні перемовини не призведуть до результату. Бо в них немає Росії та її зацікавленості.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:43

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:-----------------------------
ЛАД
..........
личное мнение вы так и не высказали.
Ситуация не очень понятное, боитесь отклониться от генеральной линии?
-----------------------------
ще не зрозуміло - добре, ще розжую. вважаю, що треба проводити перемовини, й вимагати більш справедливих умов. але бачимо, що руські як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. руські такі руські - а перемовин ще немає...

И опять личное мнение вы так и не высказали. Ясно и чётко.
Чёткий подход ИРПпИ: "Ситуация не очень понятная, боюсь отклониться от генеральной линии. Подожду до выяснения, чтобы не вляпаться".
О логике и говорить не приходится, кривая до предела.
Перемовини проводити треба, но враги "як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. а перемовин ще немає". Следовательно, переговоры вести не нужно.
Предвижу в очередной раз: "Не надо приписывать мне свои мысли, я такого не говорил".
Да, прямо не говорили, сегодня это противоречит "генеральной линии". Ноэто прямой вывод из ваших слов.
.........

"распетушились однако" :lol:

що з населенням? зрозумів, що схибив?
збирався вік викладачів перевірити? перевірив?
так у всьому - багато говорів, перевірю казав. перевірив - побачив, що все вірно, сам на цифрах показати нічого не може - але все одно виступає проти - але вже в інших питаннях/

тому ЛАД коли щось стверджуєш, то май аргументи. а поки, як кажеш, йди гуляй - адресу знаєш :lol:

Начальник Берёзкин, поменяйте ник на котопёса, что ли. Похоже вы уже его перещеголяли.
вік викладачів перевіряти я не собирался, меня этот вопрос не настолько волнует.
Но вашего личного мнения мы так и не удостоились услышать. Видимо, из-за его отсутствия.
Только лозунги бросать умеете. "Главный бухгалтер".
ЛАД
2

Подякував: 5376 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:47

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:И опять личное мнение вы так и не высказали. Ясно и чётко.
Чёткий подход ИРПпИ: "Ситуация не очень понятная, боюсь отклониться от генеральной линии. Подожду до выяснения, чтобы не вляпаться".
О логике и говорить не приходится, кривая до предела.
Перемовини проводити треба, но враги "як тільки відчувають згоду, ВЖЕ збільшують вимоги. а перемовин ще немає". Следовательно, переговоры вести не нужно.
Предвижу в очередной раз: "Не надо приписывать мне свои мысли, я такого не говорил".
Да, прямо не говорили, сегодня это противоречит "генеральной линии". Ноэто прямой вывод из ваших слов.
.........

"распетушились однако" :lol:

що з населенням? зрозумів, що схибив?
збирався вік викладачів перевірити? перевірив?
так у всьому - багато говорів, перевірю казав. перевірив - побачив, що все вірно, сам на цифрах показати нічого не може - але все одно виступає проти - але вже в інших питаннях/

тому ЛАД коли щось стверджуєш, то май аргументи. а поки, як кажеш, йди гуляй - адресу знаєш :lol:

Начальник Берёзкин, поменяйте ник на котопёса, что ли. Похоже вы уже его перещеголяли.
вік викладачів перевіряти я не собирался, меня этот вопрос не настолько волнует.
Но вашего личного мнения мы так и не удостоились услышать. Видимо, из-за его отсутствия.
Только лозунги бросать умеете. "Главный бухгалтер".

ну не фізик, який тут щось намагається про економіку розповідати. точніше про політекономію, як його навчили ще в срср. не знаю як фізиці, економіці навчили погано 8) а взагалі не головбух, хоча на обліку знаюсь

що про щільність населення? це питання дуже цікавило - а тепер знову не бачить :lol:

задайте питання - а то я вже заплутався, що саме ви хочете почути. чи може не розумію, що ви знову граєте в своє фірмове - не бачу. хто не хоче бачити, той не побачить ;)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:50

Shaman написав:так не хочу воювати. але й ховатися до останнього не буду. подивимось.

тут такой прикол, например недолугий Успих когда был в ЗСУ увлеченно рассказывал как кормил котов сосисками НО не понимал откуда они(сосиски) берутся и когда свинтил в СЗЧ почему то уже не хочет спонсировать эти самые сосиски для "побратимов"...
бандерлоХ хочет "вычавить из ЗСУ" все что можно...
как то так...
Прохожий

Подякував: 933 раз.
Подякували: 1457 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 20:56

що звільнять країну від мафіозного режиму?
Трамп повідомив про закриття повітряного простору над Венесуелою

тоді є шанс, що руських здивують перспективами по нафті. й танкери вже почали вибухати...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:14

Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш?
Але ти ж не воцерковлений? І будувати "українську" церкву ти ж не хочеш?
Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:29

Banderlog написав:
  Shaman написав:це Бандерлог хоче ноги ламати не зі своєї церкви. а я лише вказую, що Україні потрібна канонічна українська церква, а не на часі - як кажуть деякі бовдури. в нас нормально співіснують різні церкви - окрім тієї ж УПЦ. чи забув, як Онуфрій не захотів вставати? тому, якщо почитаєш уважно, то не знайдеш, де я провокую розкол - я лише найбільш одіозних зрадофілів трохи приводжу до тями. бачиш, як вони прикриваючись тобою, пішли в атаку на мене?
а от не треба розказувати шо треба Україні. Тим більше про церкву , яка в еас відділена від держави. Хочеш свою? Зробив тобі Шоколадний томос. То і ходи собі до своєї, мені байдуже. Ноги буду ламати як ти в моїй церкві свої порядки будеш наводити. Різницю відчуваєш?
Але ти ж не воцерковлений? І будувати "українську" церкву ти ж не хочеш?
Так само як хочеш продовження війни але сам воювати не хочеш. І проти скорочення армії після війни.

так в своїй будь-ласка. а як щодо державних церков? чого це РПЦ вирішила, що всі церкви мають їй належати... власне як й твоя зневага до ПЦУ. Томос зробили для церкви, як ти не хочеш визнати... а як там РПЦ ставала незалежною? який по рахунку руський Патріарх вирішив, що земне життя не таке вже й погане? руські царі погано чують слово ні - та й руські святі отці не надто стійкі перед владою...

й почалися вигадки - де я хочу продовження війни? про скорочення взагалі не зрозумів - ти мене з ким спутав?
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 21:32

ЛАД написав:Почему-то меня сегодня меньше беспокоит обвал российского автопрома, чем рост производства оружия в РФ.
При офіційній інфляції ( ту що подає росстат )- 5% , ріст виробництва на 3%... - якось важко назвати ростом...
І якщо признати , що облікова ставка центральних банків як правило коло рівня інфляції і згадати що вона в педерації сьогодні 16,5% - то ростом взагалі не пахне.
Тепер далі
Якщо розглядати в динаміці тобто
починали педераційники з фондом в 12% від ВВП яке становило 1500млрд доларів, тобто 180 млрд доларів 2020 році
До 2025 року-витратили всі 180 млрд доларів(хоча заявляють що в них ще є 20) фонду
Тобто
в 2022 і 2023 перекривали дефіцит бюджету -фондом
В 2024 - дефіцит виріс до 2 трлн рублів=25 млрд доларів
В 2025 - дефіцит виріс до 6 трл рублів=80 млрд доларів
Прикидаємо
за 4 роки витрачено 180+25+80=285млрд доларів+ всі гроші що генерувала російська економіка в 2022-2025 роках
Питання до знатоків економіки педерації
а - звідки і якими ресурсами будуть перекриті щорічні додаткові витрати в 71 млрд доларів(285/4=71) які перекривались заощадженнями попередніх 20 років і які станом на сьогодні - вичерпані
б - що станеться, якщо при інфляції (реальній яка визначається обліковою ставкою ЦБ РФ=16,5%) і Бюджеті в якому на війну закладено 50% від ВСЬОГО Бюджету (або 20-25% від ВВП) надрукувати ще до вже існуючих 54 трлн рублів ще 8 трлн ?
в - що станеться якщо ситуація з експортом нафти буде така ж як і зараз (на 30% менша ніж в 2024 по грошам)
д - звідки буде братись зброя. яка в 2022-2025 бралась з складських резервів які були створені ще за СРСР
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 16001160021600316004
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему