Shaman написав:...... тому поки путін знищує руських в Україні, то китайці м'яко заміщують їх на Сході. lose-lose - любима російська гра...
А если такой фантастический вариант рассмотреть: видя, что нефть постоянно теряет в цене и весе (грин/нью энерджи - вот это все) с Китаем заключается соглашение: зауралье отходит им - взамен поддержка в причерноморском заевропье?
...... яку тільки маячню не пишуть, коли оплата йде за кількість повідомлень...
у "кого-то" вчера получка была? -- если по озвученному критерию судить?
Shaman написав:мені цікаво, чому руські досі вважають, що знаходяться на рівні, щоб домовлятися з США
просто цікаво а потужні балаболи з ЄС на одному рівні з США? Які у них є інструменти і політична воля для відстоювання свого "суверенітету" ? Бо поки у них тільки "Мам, хай Миколи з Іванами бються далі, інакше Івани прийдуть побити нас"
Shaman написав:мені цікаво, чому руські досі вважають, що знаходяться на рівні, щоб домовлятися з США
просто цікаво а потужні балаболи з ЄС на одному рівні з США? Які у них є інструменти і політична воля для відстоювання свого "суверенітету" ? Бо поки у них тільки "Мам, хай Миколи з Іванами бються далі, інакше Івани прийдуть побити нас"
Русские гумелева перечитали (а может гумилев и в чем то прав) и ведут себя как гопники, а сша такой же гопник только рангом выше, вот и делят щас кто будет доить корову европейскую. Ладно я США еще могу понять, смотреть со стороны как они там убивают друг друга и ждать момента что бы открыть второй фронт, разделить лавры победителя, своей экономикой залить всех кредитной помощья и сохранить статус гегемона, а вот амёбность европы в 20-21 веке, которая каждый раз заканчивается каким то кровавым месивом с её участием меня удивляет.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Вів 02 гру, 2025 10:56, всього редагувалось 2 разів.
fler написав:Форбс пише, що російські інвестори перевели 237 млрд фублів за 9 місяців 2025 р за кордон, брокерам-нерезидентам. Це максимальний обсяг коштів за останні 7 років. А шо сталося?
Росія готується до першого випуску суверенних облігацій у юанях – крок, що підтримує прагнення Китаю зміцнити міжнародний статус своєї валюти. Міністерство фінансів РФ планує приймати заявки на двочастинні облігації на внутрішньому ринку з 2 грудня, повідомляє Bloomberg. Москва, маючи дефіцит бюджету та обмежений доступ до фінансування у доларах та євро, зацікавлена в збільшенні позик у юанях, оскільки різке зростання профіциту торговельного балансу з Китаєм створило надлишок цієї валюти у російських експортерів.
Так-с, де Андрик777 з його казками про міцну економіку рф?
І що ви хочете від мене почути? Усі країни світу беруть "позики". Саме більше бере, до вашого відома - США. По-вашому виходить що: "міць економіки США - казки тому що вони найбільші боржники у світі".