Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16051160521605316054>
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:09

Господар Вельзевула написав:
  flyman написав:
Можна і далі розбирати нестиковки, як писав "номерний фокс": "СРОЧНО!ПЕРЕПОСТ!"

Пан Флайман! Я очень не против что бы вы разбирали нестыковки,даже за.
Автор известен, если шо, обратитесь к нему в ФБ, и уточните оригинальность текста, и в случае подтверждения оной- укажите ему на эти нестыковки, возможно совместная редакция сделает этот текст лучше.

Пошук в гугл показав лише перепост на "строимдом", може погано шукав.
flyman

Подякував: 1619 раз.
Подякували: 2870 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:15

flyman написав:
  flyman написав:
Можна і далі розбирати нестиковки, як писав "номерний фокс": "СРОЧНО!ПЕРЕПОСТ!"

Пан Флайман! Я очень не против что бы вы разбирали нестыковки,даже за.
Автор известен, если шо, обратитесь к нему в ФБ, и уточните оригинальность текста, и в случае подтверждения оной- укажите ему на эти нестыковки, возможно совместная редакция сделает этот текст лучше.

Пошук в гугл показав лише перепост на "строимдом", може погано шукав.

Що не шукаєш- вилазить Соскін і Ночкін, да?

Тримай. Не дякуй

https://www.facebook.com/share/p/17iozD ... tid=wwXIfr
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2547 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:21

andrijk777 написав:
  flyman написав:

Таким як ти писали не раз, діло військових воювати з ворогом.

Навіть раби мають право на повстання. Шаман походу вважає що українці мають мати права ще менші ніж раби.

перекличка мразоти виявилася коротше, ніж очікував... в інших вистачило розуму. а от цього хіба недостатньо для бану?..
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1686 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:49

Banderlog написав:
  flyman написав:
  Banderlog написав:Це тебе тригерить від того, що фашисти це не тільки німці і італійці, це народи єс. А комуністи це не тільки євреї і росіяни це народи ссср в тому числі і українці.
Понятно що було трохи комуністів і в європі та фашистів в ссср, зокрема і серед українців, но то не принципово.

ти часом Дугіна із Солжєніценим не прийняв забагато?
пора починати про духовні скрєпи та істінне православіє та загнивающій запад с ростльонкой та содомієй

Солженіцина в юності гортав - макулатура. А про дугіна тільки чув що він з кочинським та арестовичем тусив.
Де я писав що фашистська європа була гірша за комуністичне ссср?
більша частина українців воювала проти технологічної європи факт. І В нас не було достатньої кількості фашистів бо Україна не мала достатньо української дрібної буржуазії. Чи ти хочеш поспорити що українців комуністів було більше ніж фашистів? В армії ссср були українці маршали і генерали, а в вермахті? В шухевича здається було звання капітана? За звання в румунських арміях чи польській я не чув.

та й взагалі про ГУЛАГ одні поклепи... щось ти тут намагаєшся накинути, тільки покі дло кінця не зрозуміло, що саме. те, що українці жили в срср - дуже неочікуваний факт. руські теж жили фактично як раби. різниця в тому, що українці хочуть бути вільними. а руським потрібен барін, їх свобода лякає. як не цар, то чечени або цапки...
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 04 гру, 2025 22:55, всього редагувалось 2 разів.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:50

Shaman
Шо там случилось шо ты прям как хрюня-Ганин перед могилизацией решил разбить очки о стол?
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:52

барабашов написав:Shaman
Шо там случилось шо ты прям как хрюня-Ганин перед могилизацией решил разбить очки о стол?

я бачу тобі "ветер свободы ж*** защекотал?" (с). назад до підвалу, в звичну позу - час зайнятися содомією :lol:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:52

flyman написав:
  ЛАД написав:flyman
Если выложить этого идиота в сеть с переводом на основные европейские языки, то не надо будет никакой путинской пропаганды.

ваша позиція давно зрозуміла
Ваша тоже.
ну ті і наїхав на євреїв, поляків і росіян
Вы вместе со Свитаном наезжаете только на первых? "Протоколы мудрецов" скоро выложите?
ЛАД
2

Подякував: 5379 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 22:57

Banderlog написав:Семантика російська, но сперечатись з ним не буду. В настрій він попав.
Хіба про то мож посперечатись , шо хоть тема ху-ва, все кінчиться сзч раніше ніж розвалиться рф чи мені стукне 60.
І якби я був в покровську місяць тому, я б вже був дома.)
Багато вже тих хто з 22го спригнули з цього поїзда, хто на больнічку , хто в інвалідне крісло, хто по догляду за кицею, хто в сзч, а хто і в домовину.

Видите ли,пан Бандерлог. Я, Господар Вельзвевула, со всей ответсвенностью утверждаю, что за последнюю неделю, во время моего бесцельного ротозейства в центральных людных местах города
в мене все з точністю до навпаки, просять гроші в запоріжжі цивільні коли іду в формі)
Хз, чесно кажучи я трохи потєряв связь з реальністю і погано собі уявляю бюджет маленького українця...
В нас солдат тиловик заробляє приблизно 45 тисяч. Чи компенсує він цими грошима свою відсутність дома? Думаю- да. Мало б вистачати. Но враховуючи що тут тилове життя на самозабезпеченні не певен шо він копить капітал.)
Щодо тиловика в дніпрі, якщо це не пво і тцк то десь тисяч 25 мають платити.. так шо сімейному дядькові до бомжа не далеко.
А ті хто випав з обойми і лічуться більше положеного сроку, там реально бомжі, можете не сумніватись.
Зараз давно військових в тилових регіонах не бачив, зимою 23 коли формувалась бригада, їздив по різну зброю і приблуди, ну і троха роздавав гостинці.
Люди реально втішні від 2х бутилок горілки і тушонки дядькові, чи коробки цукерок і дешевого вина тьоті.
Сумніваюсь що вони далеко втекли від районних вчителів і лікарів.
Banderlog

Подякував: 121 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 23:00

ЛАД написав:
  flyman написав:
  ЛАД написав:flyman
Если выложить этого идиота в сеть с переводом на основные европейские языки, то не надо будет никакой путинской пропаганды.

ваша позиція давно зрозуміла
Ваша тоже.
ну ті і наїхав на євреїв, поляків і росіян
Вы вместе со Свитаном наезжаете только на первых? "Протоколы мудрецов" скоро выложите?

Вас "Маніфест" не турбує? Він там українським по білому пише, на відміну від згаданих Вами.
flyman

Подякував: 1619 раз.
Подякували: 2870 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2025 23:04

Banderlog написав:Семантика російська, но сперечатись з ним не буду. В настрій він попав.
Хіба про то мож посперечатись , шо хоть тема ху-ва, все кінчиться сзч раніше ніж розвалиться рф чи мені стукне 60.
І якби я був в покровську місяць тому, я б вже був дома.)
Багато вже тих хто з 22го спригнули з цього поїзда, хто на больнічку , хто в інвалідне крісло, хто по догляду за кицею, хто в сзч, а хто і в домовину.

Видите ли,пан Бандерлог. Я, Господар Вельзвевула, со всей ответсвенностью утверждаю, что за последнюю неделю, во время моего бесцельного ротозейства в центральных людных местах города Днепр, у меня трижды попросили денег.
Просили каждый раз люди, одетые от обуви до рюкзаков в форму ЗСУ.
Просили очень вежливо, аргументровали что оформляют инвалидность или что нет на проезд.
Вежливо- это не мой привычный сарказм. Реально вежливо.
Каждый раз я испытывал неловкость, так как документы проверять не имею ни права ни желания, и есть вероятность что эти люди- не самозванцы, а действительно раненные или едущие куда-то бойцы.
И как следствие этого, я давал им немного денег, обязательно выразив благодарность за защиту и осведомлялся разными подробностями.
Деньги брали, благодарили, особо рассказывать ничего и не хотели.
Раньше такого не было.
Принял решение меньше торговать хлебалом в людных местах, так как не давать-стыдно, а давать всем тоже вроде как и жалко.
И теперь, когда значительная часть людей переховуется от ТЦК, я буду вынужден переховуватись от людей в военной форме, иного способа разрешить конфликт между совесть и жадностью я не придумал.

Это где конкретно было?
можно в личку
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

#<1 ... 16051160521605316054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему