Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1606916070160711607216073 ... 16083>
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:37

АндрейМ написав:
  Shaman написав:це ті, хто намагається сховатися за іншими - жінками, потім дітьми...

А де саме я намагаюсь за ними ховатись? Я десь просив когось мене захищати? Я кажу, що вони, як рівні у правах зі мною громадяни, мають стояти поруч. Ти сам ховаєшся, тому не тобі казати про інших.

я вже тобі писав - коли потрапиш в чоловічий колектив, то подивишся, де ти будеш в ієрархії зі своїми поглядами на жінок.

я вже наводив просту формулу - кожен відповідає за себе сам. а ти з тих, хто пропагує, я боягуз, й я цим пишаюсь. боягуз - нормальне явище, пишатися цим - не дуже. й на відміну від тебе я не ховаюсь ;)
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1687 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:38

Shaman
витрачаєш час, відповідаєш розгорнуто - а той знову - "багато слів"
Вы "витрачаєте час" не на ответы на мои посты, а на борьбу с призраками, с "совком", которого уже 35 лет не существует.
В моём "прикладі про імператора Йосипа" речь была о том, как можно было в Австро-угорський імперії организовать обучение для разноязычных студентов. Причём сильно разноязычных. Немецкий и украинский различаются трошки сильнее, чем русский и украинский. А вы писали о том, что сегодня украиноязычные студенты не могут получить образование на родном языке. И приводили в пример Харьков. Не знаю, на каком языке сегодня преподают в ХГУ, но это не единственный вуз в стране.
не треба вигадувати, що я робив би 50 років
Вы обо мне вигадуєте гораздо больше и с гораздо меньшими основаниями. В то, что 50 лет назад вы были бы диссидентом, простите, не верю. Были бы образцово-показательным ИРПпИ.
де я хоч когось відправив на фронт? це робите саме ВИ та ваші однодумці-зрадофіли. оце ваша головна брехня. я та інші проукраїнські форумчани на фронт нікого не відправляємо,
Интересно, как такие патриоты, как вы и другие "проукраїнські форумчани" собираются бороться с агрессией, не отправляя никого на фронт? И не идя на фронт сами?
А кто же должен бороться с врагом? Марсиане?
Не надо корчить из себя нецелованную девочку.
И не рассказывайте сказки, что вы "обговорюєте навіть останній варіант Трамп, не зважаючи на недоліки". Единственное, что вы там обговорювали, был пункт о сдаче неоккупированной сегодня части Донбасса и резко отрицали такую возможность. Ах да, ещё обговорювали смешной пункт об ограничении армии 600 или 800 тыс.

Shaman написав:
  Banderlog написав: ...
готові жити з дефіцитом електроенергії протягом двох-трьох років, якби мали [i]перспективу вступу до Європейського Союзу.[/i]
Про перспективу вступу до нато вже мови нема...

руські проти - на цей момент ми поки цього досягнути не можемо. навіщо повторювати одне й теж? критично вступ саме до ЄС...
Проблема в том, что "руські проти"?
До сих пор я думал, что проблема в том, что НАТО не хочет нас принимать.
И в чём так "критично вступ саме до ЄС"?
Сегодня "вступ до НАТО", по-моему, для нас гораздо критичнее.
ЛАД
2

Подякував: 5379 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:45

Shaman написав:я вже тобі писав - коли потрапиш в чоловічий колектив, то подивишся, де ти будеш в ієрархії зі своїми поглядами на жінок.

Що таке "чоловічий колектив"? Я начебто живу серед чоловіків і жінок. Мої погляди сприймають абсолютно нормально. Я до усіх людей ставлюсь з повагою. Це у тебе бачення жінок - як другосортних людей. Що таке "ієрархія"? В якому дикунстві ти живеш? Я не хочу жити там.

Shaman написав:я вже наводив просту формулу - кожен відповідає за себе сам. а ти з тих, хто пропагує, я боягуз, й я цим пишаюсь. боягуз - нормальне явище, пишатися цим - не дуже. й на відміну від тебе я не ховаюсь ;)

Я і відповідаю за себе. Які проблеми? А ти саме ховаєшся. За папірцем. Воювати відмовляєшся, але розповідаєш сам собі, що робиш усе правильно. Ти - не чесний перед собою і своєю совістю. Не знаю куди це тебе ставить в "ієрархії". Лицемірність - найогидніша риса людини.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 07 гру, 2025 13:05, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:46

fler написав:Інший на його місці вже б давно порішав проблему придбанням генератора чи зарядної станції

Це для чого, для виготовлення бетону? Чи хай лопатами мішають?
Метал де взять, чи заграніца нам поможєт?
Яке ваше особисте ставлення до останнього корупційного скандалу? Це особисто ваша влада, бо ви за це голосували- Свинарчуків геть. Так все тихесенько замнуть, без повернення грошей, чи Алі-Бабу розстріляють?
Маємо те шо маємо.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:50

ЛАД написав:В моём "прикладі про імператора Йосипа" речь была о том, как можно было в Австро-угорський імперії организовать обучение для разноязычных студентов. Причём сильно разноязычных. Немецкий и украинский различаются трошки сильнее, чем русский и украинский.

Дивлячись чому саме навчали, якщо шось виготовлять руками, там використовується пару десятків слів. Все це разом з мовою вивчають, нічого складного.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 13:04

Banderlog написав:Вона посилається на нещодавнє опитування, де 90% українців заявили, що готові жити з дефіцитом електроенергії протягом двох-трьох років, якби мали перспективу вступу до Європейського Союзу.[/i]
Про перспективу вступу до нато вже мови нема...

зараз висуваються якісь перепони на вступ до ЄС?
як нищення української економіки-інфраструктури-демографії пришвидшує вступ до ЄС?
ось коли ЄС набуде читких мілітарних функцій, то такі перепони відкрито почне просувати москва. все до цього йде хоч і повільно але невпинно.
fox767676

Подякував: 428 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 13:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Помню, я спорил об этом со знакомым ещё в 2005. Он доказывал, что никакой помощи не будет, а я надеялся, что это возможно (правда, говорил именно о возможности, а не обязательности). К сожалению, он оказался прав. А могло всё сложиться иначе. И история могла пойти другим путём при значительно меньших затратах для Запада и без войны.

обов'язково визнайте перед товаришем свою ідейну поразку
подаруйте йому пляшку преміального алкоголю українського виробництва
скоштуйте разом і покайтесь
fox767676

Подякував: 428 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 13:09

Shaman написав:
  ЛАД написав:... У нас на форуме в голоде, как обычно, обвиняли Советскую власть и большевиков.

але в нас мова йшла про Голодомор 33 року, а не голод 46. а потім ображаєтесь - а чого так нахабно перекручуєте?
Вы забыли или пропустили.
Тут вспоминали и о голоде 1946-1947. И о точ, что тогда тоже отправляли зерно в Польшу или куда-то ещё (не помню точно).
И интересно, что планы Моргентау и Маршалла вы обсуждать не хотите. Хотя по идее именно в этом вы специалист. Понимаю, что сегодня это не самые актуальные вопросы, но споры о "совке" сегодня вообще не актуальны, но вы к ним возвращаетесь постоянно. Так же, как вели спор о наших успехах в экономике и, в частности, в с/х.
И вопросы об этих планах, в которых вы по идее должны разбираться лучше меня, вы обсуждать не хотите, а военные вопросы, в которых вы не разбираетесь, обсужлаете спокойно.

Shaman написав:.......
був черговий обстріл, знову щось пошкодили... я не бачу слова "руські" в твоїх дописах - таке враження, що fler в усьому винна...
fler, безусловно, в этом никак не виновата.
В этом виноваты исключительно российские обстрелы.
Но что, кто-то сомневался, что эти обстрелы продолжатся?
Когда fler писала о том, что "через пару недель" всё наладится, это (продолжение обстрелов) было не очевидно? К чему были эти розовые высказывания?
Если можно понять рассказы Арестовича о "двух-трёх неделях" весной 2022, то сегодня это выглядит просто смешно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 13:22

Water написав:
  ЛАД написав:В моём "прикладі про імператора Йосипа" речь была о том, как можно было в Австро-угорський імперії организовать обучение для разноязычных студентов. Причём сильно разноязычных. Немецкий и украинский различаются трошки сильнее, чем русский и украинский.

Дивлячись чому саме навчали, якщо шось виготовлять руками, там використовується пару десятків слів. Все це разом з мовою вивчають, нічого складного.

Не руками.
Ссылку вы не посмотрели.
Приведу для вас цитату:
Австро-угорський імператор Йосип II низкою реформ значно полегшив становище західних українців. Це стосувалося як соціального становища українського селянства, так і неприпустимості релігійних утисків греко-католицької церкви з боку поляків. У 1784 р. він заснував у Львові університет, де для українських студентів, зважаючи на їхнє переважне незнання латини та німецької мови, було організовано «Провізоричний науковий інститут в руській мові» або «Studium rutenum». Предмети викладалися штучною мовою — сумішшю церковнослов'янської та місцевих українських говірок. Завдяки цьому закладові українці отримали можливість познайомитися зі здобутками західноєвропейської культури та науки. «Studium rutenum» являв собою окремий український інститут при Львівському університеті, де діяли філософський і богословський факультети.

У 1808 році «Studium rutenum» закрили. Наступники Йосифа II його політику здебільшого не підтримували.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97_%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8. Для философии и богословия "пару десятків слів" явно не достатньо.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 13:24

fox767676 написав:твій стерненко якраз відрізняється від націоналістів тим підтримує лгбт повістку

його повістка - дронами ефективно і дешево убивать наступаючу русню, ефективно збивати розвід крила які наводять балістику, ефективно перехоплювати шахеди і берегти життя. все інше - це заговорювання зубів, мене воно не цікавить. 3,14*** він дуже не подобається не дарма. :D треба до речі піти задонатить. всіх запрошую. якщо не подобається стерненко, то на повернись живим
trololo

Подякував: 2708 раз.
Подякували: 1427 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1606916070160711607216073 ... 16083>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему