Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1616916170161711617216173 ... 16177>
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:19

Shaman написав:
  ЛАД написав:......
ЗображеннябБ
ИРПпИ хоть кол на голове теши. Ничего не вижу, не слышу и не скажу. :)
.........

..........
можна довго розбиратися чого падає населення. по всьому світові у розвинених країнах. тут ми в таборі розвинених, я вже казав своє припущення чому. але це теж констатація - населення ПАДАЄ. в умовах, коли з іншого ми кажемо про автоматизацію виробництва та впровадження базового доходу - можливо це не так й погано. оскільки ніхто не сформулював, то я підкажу - зменшення населення несе значні економічні ризики для моделі, що держава живе в борг - але це тема окремої розмови.
Ух ты!
Хоть в чём-то мы среди "розвинених країн". :)
А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?

я на відміну від вас якраз думаю, що робити. а ваше думаю - розповідати всьо пропало, ніяких пропозицій, лише згадки, що раніше було краще.
Не расскажете, что надумали?
Может, я тоже вдохновлюсь и буду щось робить.

я не розумію, що за розмови про 600 чи 800 тис - бо це має мало сенсу. знаєте? розкажіть
И что вы не розумієте?
Тут об этом не раз писали.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:24

UA написав:
  BIGor написав:
  budivelnik написав:Більше 90% населення України мають житло.

А модна факт-чек якийсь? Після 1991 держава вже не видає житло, а при нинішніх доходах купити в Україні житло "Мало кто сможет". Зі знайомих дуже мальнька доля має своє, є звичайно хто купив чи наслідував, але це крохи.

Ти точно аудитор? Бо якось дивно.
Починаючи статусом від автослюсаря всі купили.
Є випадок коли людина на розведенні акваріумних рибок заробила на квартиру.
Стоїть на Пташиному ринку.
Випадки є різні.
Проте "всі купили" це явне перебільшення.
До того ж дуже сильне перебільшення. Особливо, якщо викреслити випадки, коли купили батьки.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:25

ЛАД написав:Может, я тоже вдохновлюсь и буду щось робить.

для початку перестаньте шкодити армії, волонтерам та провідним розробникам та виробникам дронів. да, я зараз про брехню і знецінення роботи фонду "спільнота стерненка" :)
trololo

Подякував: 2708 раз.
Подякували: 1427 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:26

Вот кстати интересное наблюдение :roll:
-- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками).
-- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT?
Никого не забы?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:32

ЛАД написав:
  Shaman написав:..............
до цього великих програм в Німеччині не існувало. німець або єврей - велкам. й зараз не існує. як воно буде - побачимо. а то кредит нам не дають, всі обговорюють. а гадаєте програму по імміграції легко прийняти? а як праві почнуть волати - німців об'їдають? тому поки що це казки.

до війни єдина реальна програма, за якою багато хто поїхав - це французький Квебек. й бомжів там теж не чекали, до речі. якщо в тебе тут немає житла - ти поїдеш куди завгодно, але хто ж тебе прийме...

Не існувало.
Но очень многие выезжали без всяких программ.
Хоть тушкой, хоть чучелом. Ещё лет 25 назад встречал наших строителей-нелегалов, например, в Италии. Знаю нелегала в Германии. Правда, нелегалом он был около 30 лет тому, уже давно натурализовался и получил гражданство.
Да даже с нашего форума много уехавших задолго до войны и не в связи с войной. Ники сейчас не вспомню, но были очень активные и авторитетные участники. Некоторые пишут до сих пор, но далеко не все.

давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає.

авторитетні та активні - вірю. частина таких їде. це я теж завжди кажу - в кого тут непогано було, ті й за кордоном влаштуються. а розповіді, як гарно в еміграції - залиште для художніх книжок 8)

багато виїздили - це скільки, до речі?
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1687 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:42

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:..............
до цього великих програм в Німеччині не існувало. німець або єврей - велкам. й зараз не існує. як воно буде - побачимо. а то кредит нам не дають, всі обговорюють. а гадаєте програму по імміграції легко прийняти? а як праві почнуть волати - німців об'їдають? тому поки що це казки.

до війни єдина реальна програма, за якою багато хто поїхав - це французький Квебек. й бомжів там теж не чекали, до речі. якщо в тебе тут немає житла - ти поїдеш куди завгодно, але хто ж тебе прийме...

Не існувало.
Хоть тушкой, хоть чучелом. Ещё лет 25 назад встречал наших строителей-нелегалов, например, в Италии. Знаю нелегала в Германии. Правда, нелегалом он был около 30 лет тому, уже давно натурализовался и получил гражданство.
Да даже с нашего форума много уехавших задолго до войны и не в связи с войной. Ники сейчас не вспомню, но были очень активные и авторитетные участники. Некоторые пишут до сих пор, но далеко не все.

давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає.
......

Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только
>>> особливо низькокваліфікованих людей
?

>>> багато виїздили - це скільки, до речі?
-- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:43

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
можна довго розбиратися чого падає населення. по всьому світові у розвинених країнах. тут ми в таборі розвинених, я вже казав своє припущення чому. але це теж констатація - населення ПАДАЄ. в умовах, коли з іншого ми кажемо про автоматизацію виробництва та впровадження базового доходу - можливо це не так й погано. оскільки ніхто не сформулював, то я підкажу - зменшення населення несе значні економічні ризики для моделі, що держава живе в борг - але це тема окремої розмови.
Ух ты!
Хоть в чём-то мы среди "розвинених країн". :)
А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?
я на відміну від вас якраз думаю, що робити. а ваше думаю - розповідати всьо пропало, ніяких пропозицій, лише згадки, що раніше було краще.
Не расскажете, что надумали?
Может, я тоже вдохновлюсь и буду щось робить.

ще раз. в нас значне падіння населення, багато що зруйновано. що далі? що кажемо я та Будівельник - починаємо щось робити для відновлення. Будівельник точніше пропонує, що кожен працює для себе, а загалом це створює загальний ефект. що робить ЛАД та інші зрадофіли - розповідає ВСЬО пропало, далі буде лише гірше. й? й нічого не робить, й не збирається робити - хтось має щось зробити. є люди кажуть - нічого тут не буде, я буду виїжджати або вже виїхав - це хоч послідовна позиція. але більшість ВСЬО пропало сидить тут, й тут залишиться. тому питання, в кого який підхід до життя.

я ж не коуч - якщо за роки радянської влади у вас повністю зникла ініціатива - я вам не допоможу.
я не розумію, що за розмови про 600 чи 800 тис - бо це має мало сенсу. знаєте? розкажіть
И что вы не розумієте?
Тут об этом не раз писали.

я задав питання, а замість відповіді що? в цьому весь ви. обмеження 600 чи 800 тис - для мирного часу завелике, а для війни - замале, але тоді це неактуально. тому навіщо обговорюється це обмеження - я особисто не розумію. там щось є за лаштунками...
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 14 гру, 2025 16:49, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 16:48

_hunter написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Не існувало.

......

Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только
>>> особливо низькокваліфікованих людей
?

>>> багато виїздили - це скільки, до речі?
-- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.

на прикладі цього бовдура поясню - в реальному житті не існує - лише, тільки, всі, ніхто, 99%. життя набагато складніше. коли ви чуєте такі заклики, просто майте на увазі - це маніпуляція та демагогія.

поки всі можна використати - ми всі помремо. 8) й то працюють, щоб зробити виключення. а уявіть - винайшли безсмертя, але щоб отримати - треба мати не менше 1 ярда дол. цікаво, що тоді будуть ліваки розповідати :oops:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но падения за предыдущие 30 лет на 10 млн. не было?
И это при том, что в цифру 42 млн. перед войной, по-моему, уже давно никто не верит. Оценивают в 37, в лучшем случае, 38 млн. Т.е. падение не на 10, а на 14-15 млн.
Знову педераційні маніпуляції...
1 А 42 млн ти рахуєш станом на січень 2014 ?
Чи 37 млн рахуєш станом на січень 2014?
2 А ОКУПАЦІЯ територій розміром в 43 969 км2 на яких проживало +/-5 млн населення
Ти куди вписуєш?
3 А як допомогло окупованим територіям те що густина проживання на них була 120 осіб/км2 відбити атаку педерації в якій густина населення 8 осіб на км2 ?

Виходить Україна маючи 10 осіб на км2 легко зможе захопити Бухарест?

Тому не пиши маячню - і не будеш виглядати совком.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 гру, 2025 17:11

_hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение :roll:
-- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками).
-- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT?
Никого не забы?..

Їм багато треба спеціалістів які б заробляли вище середнього - інженери, будівельники, лікарі і ІТ (ІТ потрібна в центральній Європі/США). Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
BIGor

Подякував: 1490 раз.
Подякували: 1901 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1616916170161711617216173 ... 16177>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: katso і 2 гостей