|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:01
Shaman написав: ЛАД написав:....... А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?
Где ответ на прямой вопрос? ще раз. в нас значне падіння населення, багато що зруйновано. що далі? що кажемо я та Будівельник - починаємо щось робити для відновлення. Будівельник точніше пропонує, що кожен працює для себе, а загалом це створює загальний ефект. що робить ЛАД та інші зрадофіли - розповідає ВСЬО пропало, далі буде лише гірше. й? й нічого не робить, й не збирається робити - хтось має щось зробити. є люди кажуть - нічого тут не буде, я буду виїжджати або вже виїхав - це хоч послідовна позиція. але більшість ВСЬО пропало сидить тут, й тут залишиться. тому питання, в кого який підхід до життя.
я ж не коуч - якщо за роки радянської влади у вас повністю зникла ініціатива - я вам не допоможу.
Вы не коуч. Можете только разговаривать и придумывать. Вы всерьёз думаете, что после развала Союза я не работал? Деньги мне с неба падали? Или вы с будивельником мне выделяли? И я без всякой инициативы достаточно заработал и поездил по миру? И да, в 75 лет у меня нет ни сил, ни желания проявлять инициативу и начинать новое дело. Но расскажите, какую инициативу проявили вы и какое дело начали за 30 лет до войны. Какое новое предприятие вы организовали? Сделайте вы что-нибудь. И я не писал, что нічого не треба робить. Говорил только о том, что без огромных инвестиций и при продолжении той же экономической политики, что и до войны, восстановление будет... очень долгим. А когда начнётся развитие, вообще непонятно. За годы независимости мы успешно превратились из индустриально-аграрной в аграрно-индустриальную и успешно двигались к просто аграрной. ----------------------------- я не розумію, що за розмови про 600 чи 800 тис - бо це має мало сенсу. знаєте? розкажіть ----------------------------- И что вы не розумієте? Тут об этом не раз писали.
я задав питання, а замість відповіді що? в цьому весь ви. обмеження 600 чи 800 тис - для мирного часу завелике, а для війни - замале, але тоді це неактуально. тому навіщо обговорюється це обмеження - я особисто не розумію. там щось є за лаштунками...
Не увидел питання. Но этот вопрос здесь не раз обсуждали. И некоторые радовались такому "успеху". Вы ни разу не высказались. И ни разу не написали, что это никакой не "успех", а просто смешное требование.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 15 гру, 2025 01:55, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:08
BIGor написав: _hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
Їм багато треба спеціалістів які б заробляли вище середнього - інженери, будівельники, лікарі і ІТ (ІТ потрібна в центральній Європі/США). Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
Ну почему. В качестве, например, ассенизаторов вполне сгодятся. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:14
Shaman написав: katso написав: budivelnik написав:1 Україна ВІДКРИЄ кордони після війни і ВСІ хто захочуть виїхати - отримають таку можливість 2 Від того що ти і твої знайомі виїдуть - я і мої знайомі гірше жити не стануть Бо ми живемо за рахунок того що самі для себе створюємо..
Ха, класно в сторону ушел напомню суть дискуссии: Флер написала что мало кто поедет за границу потому что там нет своего жилья Я написал что у молодежи и тут нет своего жилья Ты написал "если б хотели то что мешало им выехать до войны" Я написал что и так до войны многие выехали, привел в пример сокращение населения на 10 миллионов Ты парировал что это не украинцы а проживающие на территориии УССР россияне Я сказал что они все равно участвовали в экономике страны которой все равно украинец ты, татарин или еврей пока ты тут работаешь И дальше Ваш аргумент выше в стиле "мне пофиг что будет со страной я себе уже нахомячил"  Или как это еще понимать этот патриотический пост "Від того що ти і твої знайомі виїдуть - я і мої знайомі гірше жити не стануть"
це ти вперто пишеш дурню, не навіть не думаючи, що тобі кажуть. будемо повторювати, як маленьким дітям. а чого не їхали раніше - ніхто на це питання не відповідає. тоді я за вас відповім. непогано жити в Німеччині, непогано жити в США. й бажаючих там жити, точніше бажаючих жити на їх соціалі чимало. але прикол в тому, що НЕ ПРИЙМАЮТЬ розвинені країни просто так. треба мати якийсь підстави - просто хочу у вас жити - не канає. всіх розбалувала Німеччина під час війни, й напевне багато хто й не знає, що українцям дали допомогу, як німцям - це виключення такого раніше не було - й це відмінять. це ГОЛОВНЕ. зрозуміло?
так мова вище за молодь яка на соціалі ніколи не сидить а працює, й виїзд якої завдасть найбільшого удару по економіці та демографії України тепер з приводу житла. як це в молоді немає житла?
Ги, пан ніколи не жив в общазі? Не бачив цих людей навкого? Как у нас шутили "богатая жизнь она другая" батьків в них теж немає?
Й чому осі цы молоді люди кудись ломляться, жили б собі з батьками тому рано чи пізно якусь житло в спадок буде.
Рано чи пізно, так, буде. Але це до нашого питання виїзду немає жодного відношення - чи Ви вважаєте що майбутня спадщина якось вплине на рішення щодо еміграції? можна повернутися в батьківську
Можна, й це добре. Хтось й повернеться. Але при цьому треба щоб у батьківському місті життя було - безпека, работа, соціум. Та власне якесь більш-менш прогнозоване майбутнє, а не "ще один напад Росії та зустріч з ТЦК" 
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:27
Господар Вельзевула написав:Люди добрые, не несите хрени. На Европу молится тот, кто не может выехать и боится ТЦК. Оно-то так, но не забывайте, что нужно платить за аренду нормальной хаты (жить в бараке не вижу смысла, тогда и в ЗСУ можно, комфорт одинаковый) + всякие там налоги и страховки. Вот с условной трешки останется полторуха, пыль, и понимание того что своего жилья не будет никогда, и даже поговорить нормально там не с кем. Если кто не семьей уедет, тоже не забывайте, что местным дамам унтерменши не нужны, а соотечественницы перепрыгнут на прутень местных ради жилья и вида на жительство. Офигенная жизнь-пахать на пана и рукоблудить в бараке. У нас при той же скромной трешке можно жить в своем жилье, содержать семью, и возможно даже помогать какой-то 18-ти летней студентке исключительно ввиду отческой поддержки. А можно еще пытаться развиваться, занимать ниши уехавших, и повышать свой доход. Если же есть средства от ляма, тогда да, без вопросов,можно уезжать. Свое жилье + какой-то минимальный бизнес без риска чисто на покушать, и можно гулять по музеям и ставить жовтоблакитные аватарки и проповедовать незламнисть.
Я правильно понимаю, что вы это в порядке юмора написали?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:46
ЛАД написав: BIGor написав: -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
вийти з високого рівня піраміди з гуманітарної сфери послуг в україні і зайняти той рівень за кордоном складно, но можливо, якщо є підтримка держави і/або сожитєля з руками який повезе в себе на горбу і не буде гнушатись роботи "асенізатором". ) Тут іще й недооцінка того фактору, що в європі таки формується діаспора і це не стрибок у вільне падіння як було на початку 90х. І те що більшість тут оптимістична про повернення, не враховує того фактору, що економіка схлопується і робочих місць на тих що повернуться може не бути. Навіть з війни не факт що відбудеться повернення. Зустрічав цифри за 24 рік що третина тих що повернулись безробітні. А що буде коли повернуться масово? Те саме й з європою не факт що з європи є куди повертатись.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 15 гру, 2025 01:46
Shaman написав:........... тепер з приводу житла. як це в молоді немає житла? батьків в них теж немає? тому рано чи пізно якусь житло в спадок буде. й навіть якщо хтось не купив квартиру в Києві, то якщо щось не склалося, то можна повернутися в батьківську. в Німеччину куди повернемося - в табір для біженців до сирійців?
Ну да, есть батьківське житло. Вот только когда женились, надо с семьёй жить с родителями? Почему-то молодёжь так не хочет. Там, где есть батьківська хата не обязательно есть работа. Порой нет подходяшей, а порой и никакой. Из Німеччини тоже можно вернуться в батьківську хату. И спадок, конечно хорошо, но если человеку 20, а родителям 40-50, то ждать долго придётся. Подольше, чем большинству в советской очереди на жильё. ще раз кордони відкриють? й куди поїдеш? на Рашу - там потрібне населення на Далекий Схід - поки його китайці з японцями не повернули згідно історичних кордонів...
Знаю людей, которые уехали из Харькова во Владивосток, Ничего, вполне довольны. Или вы считаете, что за Уралом жизни нет?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 15 гру, 2025 02:09
ЛАД написав:Я правильно понимаю, что вы это в порядке юмора написали?
Ну может пару моментов приукрасил художественно, но вижу где-то так. А шо не так?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2025 03:16
Banderlog написав: ЛАД написав: BIGor написав: -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
вийти з високого рівня піраміди з гуманітарної сфери послуг в україні і зайняти той рівень за кордоном складно, но можливо, якщо є підтримка держави і/або сожитєля з руками який повезе в себе на горбу і не буде гнушатись роботи "асенізатором". )
Ну, тут, как говорит будивельник, каждый решает сам. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 15 гру, 2025 03:21
Господар Вельзевула написав: ЛАД написав:Я правильно понимаю, что вы это в порядке юмора написали?
Ну может пару моментов приукрасил художественно, но вижу где-то так. А шо не так?
Хотя бы то, что у нас "обычную трёшку" (я же правильно понимаю, что речь идёт о "трёшке" евро, а не грн?  ) заработать пересичному украинцу малореально. А в Европе на "обычную трёшку" вполне можно жить. Конечно, не особо шиковать, но вполне нормально. Не буду ручаться, но, возможно, даже квартиру в ипотеку взять можно. Если человек одинокий.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-