Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1618716188161891619016191 ... 16202>
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 14:56

Letusrock написав:
  Banderlog написав:......
нема чого на них кивати. Мінські домовленості це був шанс уникнути війни. Ми ним не скористались. Зараз війна і є шанс військовою силою відстояти курс в нато і єс но більшість населення не хоче воювати. Так не можно, це політична шизофренія. Ми або будуєм пронатовську диктатуру або демократію де визнаєм що більшості плювати на задекларовані цінності.
Я трохи поправлю, більшість може й хоче воювати але переважно щоб чужими руками (найкраще якимась ноунеймами-Миколами, які сильно заборгували державі)

Поправка ошибочная.
Більшість хоче не воювати, а щоб воював хтось.
І бажано подалі від того місця, де вони знаходяться.
:)
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:10

Water написав:
  Banderlog написав:Мінські домовленості це був шанс уникнути війни.

А потім нарід проголосував за шоу.
fler казала шо мінські домовленості це зрада.

нарід голосував не за шоу, а за мир и вообще другую политику.
То, что Зеленский испугался таких, как fler, и продолжил предыдущую политику, это другое дело.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:24

ЛАД написав:
  Water написав:
  Banderlog написав:Мінські домовленості це був шанс уникнути війни.

А потім нарід проголосував за шоу.
fler казала шо мінські домовленості це зрада.

нарід голосував не за шоу, а за мир и вообще другую политику.
То, что Зеленский испугался таких, как fler, и продолжил предыдущую политику, это другое дело.

Ну чому "испугался"? Просто до президенства він жив в дещо іншому світі(оточенні). З такими як fler перетинався мегарідно. Вважав таких як fler маргіналами.
Ставши президентом, він попав в інше оточення. Він зрозумів(або йому пояснили) що такі як fler - достатньо чисельні + йому особисто набагато вигідніше "грати героя" ніж погоджуватись на якісь там пропозиції путна чи когось іншого.

Зе дуже далекий від історії(та і політики) тому навіть не припускав що можлива війна. Він чомусь думав що можна просто послати путіна і нічого йому не буде, як він послав Маслякова.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:42

andrijk777 написав:
  Banderlog написав:Так як ми воюєм зараз, кінчиться тим що вибють тих що згодні воювати і тоді правда буде капітуляція.

Вже всі(в тому числі Зе) зрозуміли що до цього йде.
Різниця тільки в тому КОЛИ до цього дійде.
Зе і Ко думають що через 2-3 роки, тобто час побути при владі ще є. Навіщо спішити? Зараз ще можна посилати Трампа на**й. Він вважає що можна підписати угоду пізніше. По-моєму "для себе і Ко" він правий.
Деякі вважають що залишилось пів року, тобто часу немає.
Хто правий - не знаю.

Понимаю, что вы категорический противник Зе.
Но всё же надо сохранять объективность.
Не знаю, как будет сейчас, но он мог наплевать на безопасность и прочее и провести выборы год назад. И, безусловно, победил бы. Даже без всяких фальсификаций. И спокойно мог бы находиться при власти ещё 5 лет (или ещё 4 года, если считать сегодня). Так что дело не в том, чтобы "побути при владі". Что ему даёт сегодняшнее пребывание при владі?
И где вы увидели, что он "посилає Трампа на**й?
Что бы вы не говорили, но объективно он сегодня отстаивает интересы Украины. Всё, чего он пытается сегодня добиться, это лучших условий мира. И гарантий для Украины на будущее.
Или вы уверены, что, например, его согласие на полную сдачу Донбасса вызовет в Украине бурю аплодисментов, а не крики о "предательстве"? И хорошо, если только крики.
И, безусловно, условия мира создаются, главным образом, на поле боя, а не в кабинетах или любых саммитах. А для этого нужны люди в армии, а не "незламники" на форумах. И нужна мобилизация.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:44

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1174 раз.
Подякували: 2067 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:48

prodigy написав:
Власти рф заявили о дефиците бюджета до 2042 года

Федеральный бюджет России останется дефицитным в течение ближайших двух десятилетий, следует из опубликованного правительством долгосрочного прогноза до 2042 года.

В базовом сценарии дефицит в 2042 году вырастет с ожидаемых в текущем году 5,7 трлн рублей (2,6% ВВП) до 21,6 трлн рублей (2,9% от прогнозируемого ВВП). В консервативном сценарии дефицит достигает 54,7 трлн рублей, или 8,4% ВВП.
разбудите ЛАДа в 2042м
Я понимаю, что вас очень волнуют проблемы в РФ.
Особенно, в 2042 году. :)
Мне это как-то не очень интересно. Больше интересуют проблемы Украины.
А будить меня в 2042 не надо. Сомневаюсь, что это удастся. Разве что вы овладеете некромантией. :)
Вас будить, может быть, в 2042 ещё будет возможно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 15:52

ЛАД написав:Не знаю, как будет сейчас, но он мог наплевать на безопасность и прочее и провести выборы год назад. И, безусловно, победил бы. Даже без всяких фальсификаций.

Категорично не згідний. Він би програв з тріском.
*і ще - без згоди путіна він би вибори не провів(я так думаю), а путін такої згоди би не дав, бо слабкий Зеленський йому підходить
  ЛАД написав:И где вы увидели, что он "посилає Трампа на**й?
Что бы вы не говорили, но объективно он сегодня отстаивает интересы Украины. Всё, чего он пытается сегодня добиться, это лучших условий мира. И гарантий для Украины на будущее.

Що означає у вас "сьогодні". А вчора він чиї інтереси відстоював? :D :D
А які "интересы Украины"? Можете озвучити "интересы Украины" щоб я розумів про що ви.
Добиватись "лучших условий мира" це не якась там мегатяжка робота. Це робив би КОЖЕН президент України. КОЖЕН!! Навіть я б на місці президента без проблем "добивался лучших условий мира". Може йому медаль вручити за те що він "добивается лучших условий мира"? Це ж набагато важче ніж сидіти в окопі.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 16:10

andrijk777 написав:..........
Ну чому "испугался"? Просто до президенства він жив в дещо іншому світі(оточенні). З такими як fler перетинався мегарідно. Вважав таких як fler маргіналами.
Ставши президентом, він попав в інше оточення. Він зрозумів(або йому пояснили) що такі як fler - достатньо чисельні + йому особисто набагато вигідніше "грати героя" ніж погоджуватись на якісь там пропозиції путна чи когось іншого.
Ну так это и есть "испугался".

Зе дуже далекий від історії(та і політики) тому навіть не припускав що можлива війна. Він чомусь думав що можна просто послати путіна і нічого йому не буде, як він послав Маслякова.

Подозреваю, что точно не дальше вас.

Категорично не згідний. Він би програв з тріском.
*і ще - без згоди путіна він би вибори не провів(я так думаю), а путін такої згоди би не дав, бо слабкий Зеленський йому підходить
Первое это ваще личное мнение, не знаю, на чём основанное. По-моему, исключительно на личной антипатии. Я уверен в обратном. И моё мнение имеет хотя бы слабую поддержку в виде результатов соцопросов. Но понимаю, что с верой спорить бесполезно, поэтому не буду. Посмотрим, что покажут сегодняшние выборы, которые пройдут в гораздо худших для него условиях.
Второе вообще не понял. Зачем для проведения выборов нужно согласие Путина? Что меняет его наличие или отсутствие? Только не надо рассказывать, что нужны его "гарантии" отсутствия обстрелов предвыборных митингов или избирательных участков.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 16:27

andrijk777 написав:.........
Що означає у вас "сьогодні". А вчора він чиї інтереси відстоював? :D :D
А які "интересы Украины"? Можете озвучити "интересы Украины" щоб я розумів про що ви.
Добиватись "лучших условий мира" це не якась там мегатяжка робота. Це робив би КОЖЕН президент України. КОЖЕН!! Навіть я б на місці президента без проблем "добивался лучших условий мира". Може йому медаль вручити за те що він "добивается лучших условий мира"? Це ж набагато важче ніж сидіти в окопі.
Не занимайтесь придирками.
Сегодня - это с начала войны. Не беру раньше, потому что не хочу возвращаться к спорам о "ракетной программе" или подготовке армии и сдаче Херсона.
Интересы Украины сегодня это минимум потерь + гарантии на будущее. + помощь в восстановлении (желательно).
Можете не сомневаться - работа не лёгкая. Хотя согласен, что этого добивался бы любой президент. Вопрос, насколько настойчиво. Другой в ответ на "28 пунктов" мог бы развести руками и сказать: "Ну что поделаешь... Надо быстренько соглашаться, пока предлагают".
Вы "на місці президента без проблем "добивался лучших условий мира". Добивались бы, но вряд ли "без проблем" и вряд ли чего-то добились.
Последняя фраза, простите, на уровне детсада. Работа президента, конечно, совсем "чуть-чуть" ( :) ) "важче ніж сидіти в окопі", хотя менее рискованная.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 гру, 2025 16:40

ЛАД написав:Первое это ваще личное мнение, не знаю, на чём основанное. По-моему, исключительно на личной антипатии. Я уверен в обратном. И моё мнение имеет хотя бы слабую поддержку в виде результатов соцопросов. Но понимаю, что с верой спорить бесполезно, поэтому не буду. Посмотрим, что покажут сегодняшние выборы, которые пройдут в гораздо худших для него условиях.

Cоцопросы - :D
Мої аргументи:
1) Історично в Україні попередники провалювались з тріском. Виключення одне - Кучма, але той "усунув" головного конкурента - Чорновола і "праве крило" не маючи достойного кандидата голосувало за Кучму.
2)То чому не провів? Не почув від вас відповіді на це питання. Навіть більше - Зе ніколи не обговорював цього публічно. Чому? Раз він "гарантовано вигравав". :D
  ЛАД написав: Только не надо рассказывать, что нужны его "гарантии" отсутствия обстрелов предвыборных митингов или избирательных участков.

Чому "не надо"? А що ж мішало провести вибори як не це? Тоді всі зеботи кричали одне - в умовах війни ніхто вибори не проводить. Але ж в 2014 провели в умовах війни.
То в чому проблема провести вибори в 2024 по-вашому, я не розумію?

Ви чомусь зовсім проігнорували моє питання що таке "интересы Украины" по-вашому? Можна це озвучити?
І в догонку питання - а путін захищає інтереси РФ? чи ні? а Лукашенко захищає інтереси Білорусі? чи ні?
andrijk777

Профіль

#<1 ... 1618716188161891619016191 ... 16202>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор