Интересный пост Павлюченко о результатах переговоров в Берлине - . С разбивкой "про плюси та мінуси". В частности, по Донбассу:
Плюс. Президент України готовий ініціювати конституційну відмову України від вступу до НАТО в обмін на надання нам вищеприведених "Гарантії безпеки" та не проводити загальноукраїнський референдум щодо цього питання, а затвердити відмову "силами" ВРУ протягом місяця після НР.
Мінус. Це буде зробити складно - опозиція скоріш за все, не факт, використає всі можливості щоби розхитати суспільство спекулюючи на цьому питанні як під час війни так і напередодні виборів - "За що боролися"?...
Федеральный бюджет России останется дефицитным в течение ближайших двух десятилетий, следует из опубликованного правительством долгосрочного прогноза до 2042 года.
В базовом сценарии дефицит в 2042 году вырастет с ожидаемых в текущем году 5,7 трлн рублей (2,6% ВВП) до 21,6 трлн рублей (2,9% от прогнозируемого ВВП). В консервативном сценарии дефицит достигает 54,7 трлн рублей, или 8,4% ВВП.
разбудите ЛАДа в 2042м
Я понимаю, что вас очень волнуют проблемы в РФ. Особенно, в 2042 году. Мне это как-то не очень интересно. Больше интересуют проблемы Украины. А будить меня в 2042 не надо. Сомневаюсь, что это удастся. Разве что вы овладеете некромантией. Вас будить, может быть, в 2042 ещё будет возможно.
менше 3% в базовому сценарію, що відповідає вимогам ЄС, але має однозначно розвалитися
ЛАД написав: Только не надо рассказывать, что нужны его "гарантии" отсутствия обстрелов предвыборных митингов или избирательных участков.
Чому "не надо"? А що ж мішало провести вибори як не це? Тоді всі зеботи кричали одне - в умовах війни ніхто вибори не проводить. Але ж в 2014 провели в умовах війни. То в чому проблема провести вибори в 2024 по-вашому, я не розумію?
Почему я против выборов во время войны, уже не раз писал. Надоело. Кстати, можете посмотреть сегодняшнее сообщение Павлюченко (выше дал ссылку). Там есть и об этом.
Ви чомусь зовсім проігнорували моє питання що таке "интересы Украины" по-вашому? Можна це озвучити?
Я выше написал :
Интересы Украины сегодня это минимум потерь + гарантии на будущее. + помощь в восстановлении (желательно).
Вы не заметили или "недостаточно подробно и детально"?
І в догонку питання - а путін захищає інтереси РФ? чи ні? а Лукашенко захищає інтереси Білорусі? чи ні?
Защищают. Так, как их понимают. И Лукашенко, по-моему, лучше и умнее, чем Путин.
ЛАД написав:Интересы Украины сегодня это минимум потерь
Занавіс. В цьому питанні Зеленський добився максимуму! Таких втрат, яких "добився" Зеленський давно не було в світовій історії. Стверджувати що Зе добивається минимум потерь - це прям говорити на чорне біле.
ЛАД написав:Можете не сомневаться - работа не лёгкая. Хотя согласен, что этого добивался бы любой президент. Вопрос, насколько настойчиво. Другой в ответ на "28 пунктов" мог бы развести руками и сказать: "Ну что поделаешь... Надо быстренько соглашаться, пока предлагают". Вы "на місці президента без проблем "добивался лучших условий мира". Добивались бы, но вряд ли "без проблем" и вряд ли чего-то добились. Последняя фраза, простите, на уровне детсада. Работа президента, конечно, совсем "чуть-чуть" ( ) "важче ніж сидіти в окопі", хотя менее рискованная.
Це ваша особиста оцінка. Я іншої думки. Це все суб'єктивно. Об'єктивно - це вибори. Зе їх не провів. Все, більше немає про що говорити. Це має вирішувати народ а не ви чи я.
І в догонку питання - а путін захищає інтереси РФ? чи ні? а Лукашенко захищає інтереси Білорусі? чи ні?
Защищают. Так, как их понимают. И Лукашенко, по-моему, лучше и умнее, чем Путин.
Ні, не захищають. Лука 100% не захищає інтереси Білорусії, а захищає виключно свої. путін - цей частково захищає, бо розширення території держави - це в деякій мірі в інтересах РФ. Бачите, у нас зовсім інші погляди на "глобальні питання людства".
Росія утримує в Білорусі два армійські корпуси, тобто 350-360 тисяч боєздатних солдатів. За словами Кізеветтера, 2026 і 2027 роки будуть загрозливими для країн НАТО.
andrijk777 написав:Але запропонуй він ЗП 50-100К і буде черга робітників до нього. То подумай головою в чому проблема! Надіюсь не розучився логічно думати.
Ти підприємець? В твоїй голові доходи формує підприємець чи працівник? Дай мені працівника який згенерує своєю працею 200 000 грн , я сплачу з цих згенерованих ним цінностей 100 000 грн податків, візьму собі за ведення обліку і так далі 20 000 грн - і 80 000 грн видам працівнику на руки. Але на жаль , мої працівники в місяць генерують 30 000-40 000 грн доданої вартості , третина відразу в податки , з того що залишилось 80-85% вони отримують на руки ...але це всього 15000-20000.
Тобто у ілона маска 600 мільярдів доларів нагенерували працівники? Геніально))
А ти погугли , наприклад в компанії Тесла працює 125000 працівників середня зарплата 5000 доларів/місяць=60000доларів рік=7,5 млрд доларів рік...
Бетон написав:Працівник не генерує дохід у вакуумі. Він реалізує можливість, яку створив підприємець: знайшов нішу, залучив капітал, взяв ризик на себе, організував процес, продав результат. Без цього працівник генерує рівно 0. Саме тому: і той самий програміст у ФОПі Роги і копита заробляє 1 000$, а в Google 10 000$ Бо цінність створює система, а не робочі руки самі по собі
Давай так Ми знаємо що є ГУГЛ який платить 10000 в місяць І є баобаб ТИ який в рогах і копитах отримує 1000 доларів.... То хто з нас ХУ ? ти який працюєш в поганого підприємця Гугл - який бачив тебе в 5-тій точці бо ти на 10000 не напрацюєш Чи підприємець , який зміг тобі організувати робоче місце з оплатою 2* середня по Державі?
fler написав:Росія утримує в Білорусі два армійські корпуси, тобто 350-360 тисяч боєздатних солдатів. За словами Кізеветтера, 2026 і 2027 роки будуть загрозливими для країн НАТО.
fler написав:Росія утримує в Білорусі два армійські корпуси, тобто 350-360 тисяч боєздатних солдатів. За словами Кізеветтера, 2026 і 2027 роки будуть загрозливими для країн НАТО.
А чому він цими корпусами не вдарить по Україні?
Тому що цим корпусам прийдеться витягуватись в колонну довжиною кілометрів сто і йти по чотирьом дорогам ( дві з яких ледь не грунтовки асфальт Брест-Ковель Гомель-Чернігів напрямок сарни-оршани мозир-овруч Де їх і похоронять Як похоронили 200 000 в лютому-квітні 2022 які йшли на Київ