Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1626916270162711627216273 ... 16276>
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:20

холява

[Шановний] , ховатися потрібно вам
Я чесно та відкрито можу обгрунтувати чому я прав , та не праві опоненти
Всім би такі "розлади" - в Україні би Швейцарія з Голлівудом була, а не те що ви з нею сотворили
fox767676

Заблокований
Подякував: 430 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:21

sashaqbl написав:
  Shaman написав:як тебе понесло... може скінчиться, може й ні. якщо не скінчиться, то лише через небажання Раші - ти про оце постійно ухиляєшся. що тоді робити, подивимось... не переймайся - доставлять до тебе закарпатця та пару боровів...
ваш час - це чий? московитське пре? а якщо про СЗЧ зі зброєю - то для цього дещо мати, а ти яе прихвостень Яника явно без цього, куди скажуть, туди й підеш - але так, грозитися можеш.

Але ж він правий. Якщо нам пощастить, то мир скоріш буде і значною мірою на умовах раші. І проблема не в московському патріархаті чи в ждунах. Проблема в ухилянтах. Ні ти ні пісікіт на фронт іти не готові. А ті, хто тут, втомилися бути лохами.
До речі, в мене в полку досі вакансія бухгалтера. Мені досі не дали водія. В бандерлога в бригаді теж купа вакансій. Може є бажаючі, які можуть не тільки п***ти?

в тому що народ на фронті стомився - так, правий. я власне через це вже більше року кажу про різні умови перемир'я.

але через втому починати накидати на тих, хто в тилу. найцікавіше, що накидають саме на таких, хто має проукраїнські погляди. відвертих ухилянтів, як прямо показують, що вони всіх на одному місці крутили - чомусь не зачіпають. тобто будемо ще одне протистояння підживлювати - військові проти цивільних?..

оскільки населення не готове далі воювати, то поки зупиняємось на тому зо маємо. поточний варіант теж можна підписати. це надасть Україні МОЖЛИВІСТЬ. як країна цим скористається - питання відкрите. з того, що я тут читає - МОЖЛИВІСТЬ дуже хитка, не так багато людей готові щось робити, більшість лише розповідає, як все погано...

й цікава логіки - люди в тилу не можуть мати власної думки?.. чи мають мовчати?.. цікаво, чого ви так вписуєтесь за Бандерлога?.. він за себе може сам постояти 8)
Shaman

Подякував: 800 раз.
Подякували: 1698 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:25

sashaqbl написав:
  Shaman написав:тому що в них ті самі проблеми, й не треба перехвалювати міць Раші. тупо гнати людей на забій не так легко, як здається... а рівень брехні в них в як в пропаганді, так й у доповідях - на порядки вищий...

Так, в них ті ж самі проблеми, погоджуюся. Рівень брехні вищий, рівень міцності перевищений. І ми можемо перемогти, я в цьому абсолютно впевнений. Для цього просто треба підняти свою сраку і мобілізуватися.

перемогти ми на поточний момент не можемо. а от розвалитися під тиском власних проблем - в низ набагато більше шансів. в нас теж є такий ризик, але значно менший.

бо знову з початку - чого вони власне на нас напали?.. 8)
Shaman

Подякував: 800 раз.
Подякували: 1698 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:31

fox767676

Було би гарно як би ВИ подивились по сторонах за кордоном .
Дуже багато людей бажають слухати та читати Вас ?
Ви ....та й інші краще би не вертались в Україну ВЗАГАЛІ .

Ви не глупа людина ,але не перебільшуйте
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:34

Shaman написав:
  sashaqbl написав:
  Shaman написав:як тебе понесло... може скінчиться, може й ні. якщо не скінчиться, то лише через небажання Раші - ти про оце постійно ухиляєшся. що тоді робити, подивимось... не переймайся - доставлять до тебе закарпатця та пару боровів...
ваш час - це чий? московитське пре? а якщо про СЗЧ зі зброєю - то для цього дещо мати, а ти яе прихвостень Яника явно без цього, куди скажуть, туди й підеш - але так, грозитися можеш.

Але ж він правий. Якщо нам пощастить, то мир скоріш буде і значною мірою на умовах раші. І проблема не в московському патріархаті чи в ждунах. Проблема в ухилянтах. Ні ти ні пісікіт на фронт іти не готові. А ті, хто тут, втомилися бути лохами.
До речі, в мене в полку досі вакансія бухгалтера. Мені досі не дали водія. В бандерлога в бригаді теж купа вакансій. Може є бажаючі, які можуть не тільки п***ти?

......
й цікава логіки - люди в тилу не можуть мати власної думки?.. чи мають мовчати?.. ......

Это называется "не словом, а делом". Думку мать - конечно можно, но для ее исполнения неплохо бы и что-то делать...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Спражню думку мають в Німеччині. Бо на питання
- а робиш що?
- а що я з Німеччини можу..
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:40

budivelnik написав:2 Тепер беруть 50%.. а назад повертають 47% (освіта, медицина, дороги,пенсія)....
Таким чином оповідання про те що тих хто бере збільшилось в 7 разів - це проста фантазійна маячня.

47% - це точно фантазійна маячня
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

холява написав:Було би гарно як би ВИ подивились по сторонах за кордоном .
Дуже багато людей бажають слухати та читати Вас ?

з нетерпінням чекають мене щодня на нарадах
це флагмани фінансового та іт-середовища
навіть прізвища ротшильдів \ рокфелерів у діловому листуванні проскакують
після цього читати такі особисті випади...
але треба стиснувши зуби тримати зв'язок з простим народом, мені ще вас залізною рукою до щасливого майбутнього гнати
fox767676

Заблокований
Подякував: 430 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:42

Shaman написав:

й цікава логіки - люди в тилу не можуть мати власної думки?.. чи мають мовчати?.. цікаво

правильно, ті хто в тилу мають заткатись коли іде мова пропродовження війни. Хочеш воювати?- воюй.
І на отлічно в тебе вже не вийде так як війна вже йде 4 роки а ти з песікотом на все що здатні це засуджувати путіна.
Я ще можу зрозуміти Флер, яка за війну но своїх чоловіків тримає під спідницею, для жінки це нормально, жива собака краще за мертвого лева.
Но давати голос пасівним патріотам...
Banderlog

Подякував: 121 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 27 гру, 2025 14:52

Hotab написав:Спражню думку мають в Німеччині. Бо на питання
- а робиш що?
- а що я з Німеччини можу..

Тв что-то путаешь: я относительно этого кризиса - советов вообще не даю.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1626916270162711627216273 ... 16276>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 2 гостей