fler написав:Та невже? Де б кацапи зара були, якби не закриті кордони?
И как по Вашему закрытые кордоны этому помогают? Типа если запереть людей в стране они станут ее защитниками? Мне эта логика напоминает "пристегнуть девушку наручниками к батарее и любить каждый день, ниче, стерпится-слюбится"
Я впевнений, що за відкритих кордонів проблема з особовим складом була б ще більша, і так, втрати територій скоріше за все були б більшими І ваші притягнуті аналогії тут ні до чого
Вопрос же не "больше/меньше" — а "на сколько?". Ну и всякие "мелочи" навроде "а стоило ли того нарушение соц-контракта?"... А аналогия - вполне подходящая: люди, которым это все нафиг не сдалось - стали должны "в окопах сидеть".
katso написав:Та невже? Де б кацапи зара були, якби не закриті кордони?
И как по Вашему закрытые кордоны этому помогают? Типа если запереть людей в стране они станут ее защитниками? Мне эта логика напоминает "пристегнуть девушку наручниками к батарее и любить каждый день, ниче, стерпится-слюбится"
Я впевнений, що за відкритих кордонів проблема з особовим складом була б ще більша, і так, втрати територій скоріше за все були б більшими...[/quote] Це якщо з позиції "понад усе". Звісно що проблеми би були більшими, але чи це привід закрити всіх наприклад на 30 років? І чому ніхто не розглянув варіант перестати красти мільярдами - що автоматично б перекрило "негатив" від відкритих кордонів. Кілька сторінок вище був гарний текст на цю тему
Faceless написав:Я впевнений, що за відкритих кордонів проблема з особовим складом була б ще більша, і так, втрати територій скоріше за все були б більшими І ваші притягнуті аналогії тут ні до чого
Мій особистий досвід каже Якщо ти постійно те й робиш що ЗАТЯГУЄШ гайки.... то питання -скільки в тебе залишилось до зриву різьби - це просто питання найближчого майбутнього.... Тому Затягувати МОЖНА і треба , якщо десь є послаблення..... А затягувати всюди...... Ну затягнули, ну добились що єрмака погнали сраною мітлою , міндічцу/юзіку дали втекти , десятку депутатів НАБУ виставили претензії... Невже не зрозуміло що затягнуту пружину зараз тримає вже не різьба а війна? А війна все одно закінчиться.. і закінчившись не отримаємо ні кордонів 1991, ні кордонів 2022..... А сотні тисяч загиблих , мільйони поранених , практично десятки мільйонів втративших родичів/бізнес/роки....
Тому поки артисти при владі-доти вони думають що Держава це цирк, а громадяни Держави це глядачі..... На жаль коли до них дійде що це не так... може бути вже погано не тільки для них а й для Держави. І що тобі втримає пружину від Судів Лінча?
katso написав:И как по Вашему закрытые кордоны этому помогают? Типа если запереть людей в стране они станут ее защитниками? Мне эта логика напоминает "пристегнуть девушку наручниками к батарее и любить каждый день, ниче, стерпится-слюбится"
Я впевнений, що за відкритих кордонів проблема з особовим складом була б ще більша, і так, втрати територій скоріше за все були б більшими...
Це якщо з позиції "понад усе". Звісно що проблеми би були більшими, але чи це привід закрити всіх наприклад на 30 років? І чому ніхто не розглянув варіант перестати красти мільярдами - що автоматично б перекрило "негатив" від відкритих кордонів. Кілька сторінок вище був гарний текст на цю тему
Стосоно закритих кордонів моя позиція така - скільки б всякі не нили, закриті кордони і мобілізація мають бути. Ефективний опір ворогу ЗМЕНШУЄ сумарну кількість жертв. Натомість швидка повна окупація - ЗБІЛЬШУЄ. Стосовно тового тексту на рахунок рекрутингу - просто порахуй кількість бригад, які живуть за рахунок рекрутингу. В мене в СБС добровольців значно більше, ніж в лінійних, але більшість мобіки. Значна частина - ще й бусифіковані. Просто адекватніші за більшість. Азов чи 93 рекрутують ЦІННИХ СПЕЦІАЛІСТІВ. Піхота - або мобіки(теж з адекватніших), або СЗЧ, що від маньків утекли. Стосовно міндічів - для мене це вороги. Такі самі як і х.... Їх треба знайти і знищити. Сподіваюся, колись це станеться. UPD.: і коли пишете про рекрутинг, то пишіть за яких умов ВИ ОСОБИСТО стали б до лав ЗСУ, а не якийсь сферичний українець у вакууму, навіть не сусід чи знайомий, а ви особисто!
pesikot написав:Журналісти уточнили, чи можливо, що атаки не було. На що Трамп відповів: "Це теж можливо, вважаю. Але президент Путін сказав мені сьогодні вранці, що вона була".
Xуйлу сейчас верят больше, чем Найпотужнишому. Це вже стара реальність.
Андрюша777 писав, що це така гра і Трамп не вірить
Ти віришь х..., але це суті не міняє - ніякої атаки не було
sashaqbl написав:UPD.: і коли пишете про рекрутинг, то пишіть за яких умов ВИ ОСОБИСТО стали б до лав ЗСУ, а не якийсь сферичний українець у вакууму, навіть не сусід чи знайомий, а ви особисто!
Якщо відкинути що зараз від мене толку хіба в рембаті гачені ключі механіку подавати та медчастину (дай таблетку) напружувати. І то місяць... може два. Уявимо що я молодий здоровий та стріляю з кулемета тримаючи його однією рукою, а на спині рюкзак 50 кг. Непішов би, не бачу перспектив прийнятного результату. В навесні 2022 році бачив. Десь влітку 2022 року коли влада повернулася до управляння та взяла ситуацію під свій контроль, з'явилися сумніви в позитивному ході війни. Далі лише підтвердження сумнівів. Так війни не ведуть. Україні везе, що з тієї сторони теж дефективні менеджери керують.
Востаннє редагувалось UA в Вів 30 гру, 2025 17:13, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Журналісти уточнили, чи можливо, що атаки не було. На що Трамп відповів: "Це теж можливо, вважаю. Але президент Путін сказав мені сьогодні вранці, що вона була".
Xуйлу сейчас верят больше, чем Найпотужнишому. Це вже стара реальність. Просто в місцевого бомонду є своя думка... Не прошибешь
зі слів Арестовича
в школі на ГО вчили: "у випадку ЯУ завертайтеся в простирадло і повзіть в сторону найближчко цвинтара"
задача для першого класу: підрахyй дрони
Востаннє редагувалось flyman в Вів 30 гру, 2025 17:25, всього редагувалось 3 разів.
Однак згодом Трамп уточнив, що Путін таки розповів йому про це під час телефонної розмови вранці 29 грудня.
"Так, мені це не подобається. Це недобре. Я чув про це сьогодні вранці, знаєте, розповідав мені про це. Президент Путін розповів мені про це вранці. Він сказав, що на нього напали. Це недобре", – сказав американський президент.
Трамп додав, що він "зупинив Tomahawk". За його словами, наразі не слушний час для таких атак.
"Одне діло атакувати, а інше – нападати на його будинок. Зараз не слушний час для всього цього", – сказав американський лідер.
Журналісти уточнили, чи можливо, що атаки не було. На що Трамп відповів: "Це теж можливо, вважаю. Але президент Путін сказав мені сьогодні вранці, що вона була".
Рука-лице
Путін навішав локшину Трампу на вуха, а Трамп про це повідомив всім
sashaqbl написав:Стосовно міндічів - для мене це вороги. Такі самі як і х.... Їх треба знайти і знищити. Сподіваюся, колись це станеться.
Не станеться. Яник вон прекрасно живе. Хоча це з нього фактично все почалось.
Нажаль ви не можете знищити ні міндіча ні путіна. А знищуєте приблизно таких як ви, тільки по ту сторону лінії фронту. Зеленський і путін воюють "по телевізору", міндічі на цьому наживаються, а гинуть прості люди - такі реалії війни. І не зміните ви це ніяк.
sashaqbl написав:UPD.: і коли пишете про рекрутинг, то пишіть за яких умов ВИ ОСОБИСТО стали б до лав ЗСУ, а не якийсь сферичний українець у вакууму, навіть не сусід чи знайомий, а ви особисто!
Якщо відкинути що зараз від мене толку хіба в рембаті гачені ключі механіку подавати та медчастину (дай таблетку) напружувати. І то місяць... може два. Уявимо що я молодий здоровий та стріляю з кулемета тримаючи його однією рукою, а на спині рюкзак 50 кг. Непішов би, не бачу перспектив прийнятного результату. ......
Вот кстати да - касательно "не вижу перспектив". Но: смысл в этом "пишіть за яких умов"? Типа зеля прочитает, что народ пишет "пошел бы за среднюю ЗП среднего дальнобоя в Штатах" - и резко поднимет выплаты?