pesikot написав:Не в ту сторону ти свою лють направляєшь Якщо ти не розумієшь, який клин ти вбиваєшь, а тобі про це не тільки я писав, то перечитай, для повного розуміння
Коли за тебе воюють, а ти бикуєш - то трохи не ок. Може хочеш приєднатися до ЗСУ? Мені потрібен водій.
Shaman написав: іде розгортання но дуже стримано))) нащо вони тут потрібні після припинення вогню? Якщо знову почнеться вони побіжуть швидше турецьких будівельників.
давай, давай накидай на Європу хто там драпав в 41 році не пам'ятаєш? навіть "ни..
парторг, шо мішає європейським арміям зайти зараз коли вони тут потрібні?
тобі вже відповіли, святоша - для цього кроку теж мати рішучість, яка зараз ще недостатня в європейських лідерів. але час йде - Мерц вже замінив Меркель, а коли з'явиться нове покоління Скорценні - тоді й подивимось.
але коли європейські війська тут з'являться, то побачиш, що борзість руських залишиться лише борзістю.
pesikot написав:Не в ту сторону ти свою лють направляєшь Якщо ти не розумієшь, який клин ти вбиваєшь, а тобі про це не тільки я писав, то перечитай, для повного розуміння
Коли за тебе воюють, а ти бикуєш - то трохи не ок. Може хочеш приєднатися до ЗСУ? Мені потрібен водій.
Бикуеш саме ти ... на рівному місці, безпідставно
З тобою я спілкуюсь спокійно, з поваги, що ти в ЗСУ На відміну від тебе, ти спокійно спілкуватись не можешь
Якщо ти досі не знайшов водія - то це твоя проблема, як керівника Це що в війську, що в цивільному житті - працює однаково
То ж замість, бикувати на мене, подумай, як тобі знайти водія. Думаю, за 2-3 дні, ти знайдешь рішення і буде у тебе водій
prodigy написав:слухай, пане майор (чи може вже полковник?), ти не горячкуй так раптово
майор, майор. не переживай, до полковника за зелю і сосісони воювати не збираюсь. Нема значення чи вони патріоти чи ні. Громадяни України ? Значить Україна повинна їх захищати. Все. Крапка. А кримли вони чи з західної Країни родом значення немає. За особий патріотизм серед татар чесати не треба. Громадянство або є або його нема. А ці співанки за патріотизм тут ні до чого. Є підстави для позбавлення громадянства? Позбавляйте. З правом брати участь у виборах те саме.
що значить захищати? права захищати, так. але якщо вони скоїли злочин, то вибач - громадяни мають відповідати за це. громадянство України не звільняє від відповідальності...
Shaman написав:. видихай. ти щось надто перевантажився. почитай, що писали у вироках в 30-40х роках в НКВС - дуже здивуєшся
для особливо обдарованих, в моряків є українські паспорти. Порваний паспорт не є підставою для втрати громадянства, якби це було так то мільйони ухилянтів просто б порвали
порваний паспорт не є підставою для втрати. а от для доведення громадянства - паспорт виявляється таки потрібен...
pesikot написав:То ж замість, бикувати на мене, подумай, як тобі знайти водія. Думаю, за 2-3 дні, ти знайдешь рішення і буде у тебе водій
Рішення в мене є. На жаль, не дають добро приїхати в Чернігів і бусифікувати песикота. А бажаючих служити щось небагато. Всі тримають економічний фронт, посилено донатять.