|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 26 січ, 2026 07:29
ЛАД написав: Hotab написав:......... Якщо за рік після закінчення війни партнери все по енергетиці відновлять, то я проблеми не бачу .......
Вы серьёзно верите в такое? Вони вже вкладають і відновлюють. Шлють обладнання
Правда. Точнее, помогают поддерживать хоть какую-то их работу. И им это сегодня нужно, чтобы мы продолжали воевать. Как и что будет после войны, хтозна. А разбитые эл-станции можно отстроить за год?
А їх вже не нищили (пошкоджували, бо мабуть знищили такі масштаби непросто ) в цій війні? І хіба не було блекаутів? Але ж знов все працювало (хоча стасюки верещали що Трипільську ТЕЦ треба 20 років відновлювати) . Зараз нові удари. Але процес відновлення йде безперервно. Знов тепло зʼявляється в будинках, знов (до нових ударів) інтервали блекаутів скорочуються. Навіть ваш прифронтовий Харків не добили за 4 роки по теплу і е/е
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2564 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:26
budivelnik написав: Banderlog написав:коли я писав в жовтні минулого року що в києві буде армагедець.
Підсумовуємо ...... на 4+ році війни це запустити 100+ шахедів в день , які НЕ В СТАНІ погасити енергозабезпечення ОДНОГОміста... Той самий Київ ,має проблеми приблизно в 30% будівель міста+ має планові відключення десь по 12 годин в день.... ......
>>> які НЕ В СТАНІ погасити За один месяц А если оно еще месяца 4 будет? - будут "плановые" отключения по 22 часа? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:34
Не допускаете, что это просто "водянистая вода"?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:36
ЛАД написав:А Юнус красиво излагает, но у него самого однозначно звучит "азербайджанский Карабах", "агрессия Армении". Так что ему лучше бы разобраться со своими взглядами.
а чий Карабах? й як називається захоплення частини іншої країни?.. може треба ЛАДу розібратися зі своїми поглядами? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:39
коли українці будуть працювати по 6/12 - подивимось на результат. а заодно й пенсії будуть як в Китаї - типу не буде.
ще раз - яккби в 90 роки зробили, як поляки, як Китай - повна співпраця з Заходом, то й результати були б інші...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:40
Banderlog написав: katso написав: Shaman написав:як європейський вибір пов'язаний з війною - давай детальніше. Польща може, Прибалтика може, Фінляндія може - а чого ми не можемо?
Ага. Продовжуй, чого там - США може, Данія може - то ми за Данію чи за США? 
Я б за сша але ці довбодятли понятно будуть топити за данію
Соскін пропонує Барону женитися на принцесі в посазі з Гренладіяю. Тема вирішено полюбовно. І я там був, мед пив!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:43
ЛАД написав: Shaman написав:забули, ще раз нагадаю - в Україні дуже великий розмір тіньової економіки. навіть зараз реальна зп може й не в два рази вище, але близько. в 2005 році - в три рази. 350 дол - це зп вже з досвідом, але майже на рядових посадах - й це не Київ. 2005-2007 роки - це пік доларових зп в Україні. й ІТ тоді як такого ще масового не було, це почалося вже в 2010-2015 роках
У вас плохо со зрением? Я привёл цифру именно по Киеву. Да, тень у нас была и есть, но это нам обсуждать бесполезно, вы скажете в 3 раза, а я скажу "процентов на 20". И то, и другое будет голословно. "ІТ тоді як такого ще масового не було". но вообще ІТишники уже были. И не единичные. Но вообще-то речь была не о том. Говорили о том, что в РФ заработки были выше и довольно заметно. Надеюсь, с этим вы спорить не будете.
розмова йшла про те, які зарплати в Києві. те, що ви про такі не чули, не означає, що їх не було. й чимало таких вакансій але ви кажете зі стелі 20% а я - з досвіду. ось й вся різниця. ви взагалі працювали в ті часи? чи бізнес мучали?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:47
ЛАД написав: Shaman написав:......... й ще варіант - скільки коштує отримати нове під'єднання по еенергії - це ж твоя тема? від розміру хабаря очі лізуть на лоба? а як інакше Бандерлог з колегасиками буде жити, ще й церкву утримувати? а потім - а чого в нас немає нового виробництва?..
А я-то думал, почему у нас так сложно подключиться к сети! А оно вон что... Оказывается это всё из-за Banderlog"а! И западные капиталы к нам не идут из-за него же!
ще раз - ви заперечуєте, що отримання під'єдання до електромережі - це дуже дороге та корупційне дійство? зараз може легше, а раніше - ви дома головних енергетиків обленерго бачили? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:51
ЛАД написав:Water ... По каким параметрам Украину можно отнести к развитым странам?
а хто сказав, що Україна розвинена країна? знову щось вигадали, а тепер заперечуєте? в України є можливість стати розвиненою країною. а в Біларусі немає, там шлях Венесуели,й то, поки є дотація від Раші.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 09:53
ЛАД написав: Hotab написав:......... Якщо за рік після закінчення війни партнери все по енергетиці відновлять, то я проблеми не бачу .......
Вы серьёзно верите в такое? Вони вже вкладають і відновлюють. Шлють обладнання
Правда. Точнее, помогают поддерживать хоть какую-то их работу. И им это сегодня нужно, чтобы мы продолжали воевать. Как и что будет после войны, хтозна. А разбитые эл-станции можно отстроить за год?
які саме - теплові, як були? напевне ні. й потрібно, в нас до війни в ТЕС був чималий надлишок потужностей, вони працювали, доки не вийдуть зі строю. а більш компактні генерації гадаю за рік побудувати можливо. що буде після війни - побачимо. я вже казав, ми знаємо де не буде нічого - на окупованих територіях...
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 26 січ, 2026 10:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2