Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1673216733167341673516736 ... 16738>
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:07

АндрейМ написав:
  Shaman написав:а по факту якось так вийшло, що ухилянти почали активно накидати на інших, щоб відвести увагу від свого ухилянства. типу я ухилянт й це нормально, а воювати мають міфічні "до останньої верби" - але окрім ухилянтів та капітулянтів ніхто так не пише. парадокс, але так працює демагогія... 8)

Проблема в тому, що міфічні тут лише "ухилянти", а ось "до останньої верби" - абсолютно реальні.

Реальні "до останньої верби" ? То наведи, хоч одну цитату, де хтось про це пише

Ось, що є реальністю, то це той факт, що ти виїхав з країни, використовуючі корупційну складову
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Україна уразила Волгоградський НПЗ у Росії – пожежу зафіксували з космосу: фото
За його даними, у ніч на 11 лютого Сили оборони здійснили удар по НПЗ "Волгоградський", залучений до забезпечення російської армії.

"На території об’єкта зафіксовано пожежу. Масштаби збитків уточнюються", – зазначили у командуванні.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:22

Ексдиректор ЦРУ пояснив, чому Україна не повинна погоджуватися на "погану угоду"
Про це в інтерв’ю "Радіо Свобода" сказав Девід Петреус, генерал армії США у відставці, колишній директор Центрального розвідувального управління (ЦРУ) та екс-командувач американських військ в Іраку та Афганістані.
...
Стосовно того, чи має Україна погодитися на "погану угоду", враховуючи обставини на полі бою та російські обстріли енергетичної інфраструктури, він наголосив: "Україна не повинна погоджуватися на погану угоду, і я не думаю, що США, європейські країни чи будь-хто інший хоче цього".

Він додав, що угода, якої Україна досягла в переговорах зі США, є "цілком прийнятною".

"Там є компроміси, але вона дає Україні те, що їй потрібно. Проте суть у тому, що Росія нізащо не погодиться на те, що зараз прописано в угоді", - сказав генерал.

Петреус підкреслив, що щоразу, коли здається, що росіяни готові до компромісу чи серйозних переговорів, хтось виходить і заявляє: "Ні, у нас є наші ключові вимоги". А саме: замінити президента Володимира Зеленського на проросійську фігуру, демілітаризувати Україну та віддати Росії укріплені міста в тих районах Донецької області, до яких вони навіть не наблизилися.

Крім того, на запитання, чи бачить він шанс на припинення вогню, Петреус сказав: "Боюся, що ні". "Я просто не бачу поки умов, щоб це сталося. Як я вже згадував раніше, росіяни висувають, на мою думку, необґрунтовані вимоги. Вони не готові вести переговори серйозно, так, як це робить Україна", - наголосив генерал.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:28

pesikot написав:
  АндрейМ написав:Проблема в тому, що міфічні тут лише "ухилянти", а ось "до останньої верби" - абсолютно реальні.

Усі хто проти миру = "до останньої верби".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:35

pesikot написав:Ексдиректор ЦРУ пояснив, чому Україна не повинна погоджуватися на "погану угоду"
Про це в інтерв’ю "Радіо Свобода" сказав Девід Петреус, генерал армії США у відставці, колишній директор Центрального розвідувального управління (ЦРУ) та екс-командувач американських військ в Іраку та Афганістані.
...
Стосовно того, чи має Україна погодитися на "погану угоду", враховуючи обставини на полі бою та російські обстріли енергетичної інфраструктури, він наголосив: "Україна не повинна погоджуватися на погану угоду, і я не думаю, що США, європейські країни чи будь-хто інший хоче цього".

Він додав, що угода, якої Україна досягла в переговорах зі США, є "цілком прийнятною".

"Там є компроміси, але вона дає Україні те, що їй потрібно. Проте суть у тому, що Росія нізащо не погодиться на те, що зараз прописано в угоді", - сказав генерал.

То який сенс з цієї "УГОДИ"?
Треба нагадати генералу армії США у відставці що Україна воює не з США а з Росією. Генерал напевно трохи не при пам'яті, забуває такі "нюанси". :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:40

Shaman написав:бо накинути це легко

Так там нижче прям цитата була.

І давайте якось виділимо може хто це ухилянт. В моєму розумінні це чоловік призивного віку який НЕ в армії, хоть щоб він не робив, хай хоть собою як супермен шахеди у львові збиває, або навіть якщо його 200кг і не беруть.

Будівельник. Зрозумів, дякую, чекаємо)
BeneFuckTor

Подякував: 266 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:42

andrijk777 написав:
  pesikot написав:
  АндрейМ написав:Проблема в тому, що міфічні тут лише "ухилянти", а ось "до останньої верби" - абсолютно реальні.

Усі хто проти миру = "до останньої верби".

Назови тих, хто проти миру ? Саме миру
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:51

andrijk777 написав:
  pesikot написав:Ексдиректор ЦРУ пояснив, чому Україна не повинна погоджуватися на "погану угоду"
...

То який сенс з цієї "УГОДИ"?
Треба нагадати генералу армії США у відставці що Україна воює не з США а з Росією. Генерал напевно трохи не при пам'яті, забуває такі "нюанси". :D :D

Тобто, з виборами проросійського президента ти згоден ? чи ти не дочитав до цього моменту ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:54

andrijk777

Я завжди писав, що я за мир, саме за мир

А ось ти, свого часу, так і не відповів на просте питання - якщо Україна віддасть якісь теріторії, то це якось зупинить Путіна ?
Тоді ти писав, це питання з подвохом
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 17:59

fler написав:
  BIGor написав:
  fler написав:hunter, у мене є краща пропозиція. Щоб не заморачуватись з е-бронюванням треба повернути умовних Хантерів з-за кордону і ними замінити Бандерлогів. При цьому бюджет України ніяк не постраждає, адже він від Хантерів нічого не отримував. Натомість, у бюджеті ЄС вивільняться 500 ойро з кожного Хантера, які можна буде спрямувати до бюджету України на військові потреби. Ця схема однозначно win-win, бо зміцнює оборону України і безпеку ЄС. Крім того, український тил не постраждає. Як вам? :D

Вибачаюсь що влажу, але хіба "доктор наук" не знає, що кріпацтво (форма рабства) у Російській імперії було скасовано в 1861 році?

Що будемо робити з незаконним перетином державного кордону? Панять і прастіть?

Це хто його незаконно перетнув, москалі?
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

#<1 ... 1673216733167341673516736 ... 16738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор