|
Руйнація економіки РФ з початком війни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
Додано: Сер 11 лют, 2026 23:52
stm написав: killer_of_liars написав:stm скільки потрібно Укрзалізниці ви теж знаєте? Бо мене РЖД якось не дуже цікавить.
Так, як і те що ви збрехали. Чому був час коли орки побігли, полетіли, пішли пішки на всі кордони? Погуглити чи джипіті використайте, там був наказ про щось на росіі. Так ось, наказ той так і не відмінили )
я задав питання і навів факт що РЖД мене не цікавить. тут 100% немає брехні. а далі ви видали якийсь набір букв: чи летить, чи біжить, чи наказує, вже не зовсім зрозуміло 
-
killer_of_liars
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 00:50
stm написав:РЖД вже потрібно 4 трлн.
Поки не заснув загуглив про РЖД, яке мене не цікавить, бо якби дійсно там були проблеми на трильйони - це б стало цікаво  нажаль, ви помилились в тисячу разів або збрехали, там збитки 4 млрд, а не 4 трлн. в Укрзалізниці - все набагато гірше.
-
killer_of_liars
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 11:00
BeneFuckTor написав: stm написав:на росіі вже і інтернету немає
Та ну дайте людим оговтатись, вчора тільки їжа закінчилась, ну що ж Ви за нелюд такий. Ось подобаються мені Ваші пости)
Я теж люблю вас читати. Завжди цікаві речі які чомусь не спрацювали у пітері. Поясніть мені що могло піти не так, було 100 ресторанів, стало 70 ресторанів і мало б взагалі проблем не виникнути. Але, нові Будівельники не з'явилися, і, можна б було сказати що всі пішли як і раніше, але загальний продаж їжі скоротився? Про РЖД і інтернет теж немає помилки. Загальна недостача РЖД 4 трл., не млрд як мені пише кришталево_правдивий. Його інтернет, а він погуглив, не показав цифр радіо свободи. Так буває ) і наказ про мобілізацію на росії після якого були ті незрозумілі мої речення про масовий від'їзд орків він теж не знайшов. Правда на росіі має цікаві особливості. Наказ той діє і до нині ) То давайте з вами, як спеціалістом 100 було і 70 стало - нічого не змінилося по ресторанах, розбиратися, чому практика все ок не спрацювала у пітері?
Востаннє редагувалось stm в Чет 12 лют, 2026 11:04, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 11:06
барабашов написав:stm Когда в снигерии на фоне неконтролируемого печатания готивки появится первый маркер их звездеца - курс хотя бы 200 в обменках? Про 500, 1000, гипер, я уже и не мечтаю Після розвалу, і далі цікава думка молодого ЛАДу працівника РЖД, працівника Самолета, працівника ракетних комплексів Циркон, яких всі боятися, за 35 років ) До розвалу у січні планова діра бюджету у 1,7трн. Будівельник Самолету молодий ЛАД, працівник РЖД молодий ЛАД не вміють читати звітність компаній, і не повинні. Вони слухають те що доступно масі - соловйов/скабєєву. Але чи через 35 років, коли інтернет більш прозоро розкриє тайну фін.грамотності? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 11:22
stm написав:о давайте з вами, як спеціалістом 100 було і 70 стало
Та мені з Вами не по масті сперечатись. Як дитина з мамою, все вірно пишите. Але мені як дитині всеодно не зрозуміло. Ну менше вони похавають в кафе, ну менше ВВП на людину і що з цього? Будуть гірше жити люди, і як це впливає на фронт, шахедів виробляють достатньо, завод розширюється не вспівають з космосу фоткать, людей на піхоту хватає. Ну винна та ржд в бюджет і фіг на нього. Америка он скільки винна, а ми, і нормально. Доречі вчорашня новина. Що рф збільшила бюджет пропаганди своїх книжок в країни єврови з 50 до 75млн длр)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 11:36
BeneFuckTor написав: stm написав:о давайте з вами, як спеціалістом 100 було і 70 стало
Та мені з Вами не по масті сперечатись. Як дитина з мамою, все вірно пишите. Але мені як дитині всеодно не зрозуміло. Ну менше вони похавають в кафе, ну менше ВВП на людину і що з цього? Будуть гірше жити люди, і як це впливає на фронт, шахедів виробляють достатньо, завод розширюється не вспівають з космосу фоткать, людей на піхоту хватає. Ну винна та ржд в бюджет і фіг на нього. Америка он скільки винна, а ми, і нормально. Доречі вчорашня новина. Що рф збільшила бюджет пропаганди своїх книжок в країни єврови з 50 до 75млн длр)
А це вже питання до спеціаліста Андрій777, чи можливо легко друкувати гроші у будь-якій кількості. З вами ми беремо за правило що менще Будівельників, то краще. Ітого: будівельників менше, іжу чомусь беруть менше, але друкувати літератури збільшено, це до РЖД з 4трл. боргів, Самолету з 700 млрд. боргів. Про борги військових заводів відкриють таємницю після розвалу. Там цифра взагалі більша за 4 трл. РЖД. Чому після розвалу союзу така кількість людей була викинута на проголодь з дітьми, а всі їх кошти наднадійновеличного сбербанку стали тиквою, коли до все було гаразд багато років...? Незрозуміло...
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 11:59
stm написав:Чому після розвалу союзу така кількість людей була викинута на проголодь з дітьми
Так давайте не приписувати людям чого не було. Я говорив що якщо якийсь топ/мега/пік незамінний менеджер піде у війско його хтось замінить або ні то нічого не станеться) це суттєва різниця. І друге ось знову приклад, ніби і згоден але далі не розумію. І що з цього, чекати і надіятись розпаду росії хз скільки років, якщо він буде. А воювати кому, одні менеджери залишились. Величний он таку тактику і взяв. Каже не розумію що за вибори зупиніть війну і будуть вибори. Чел, поки ти там сидиш її не зупинити.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 12:23
BeneFuckTor написав: stm написав:Чому після розвалу союзу така кількість людей була викинута на проголодь з дітьми
Так давайте не приписувати людям чого не було. Я говорив що якщо якийсь топ/мега/пік незамінний менеджер піде у війско його хтось замінить або ні то нічого не станеться) це суттєва різниця. І друге ось знову приклад, ніби і згоден але далі не розумію. І що з цього, чекати і надіятись розпаду росії хз скільки років, якщо він буде. А воювати кому, одні менеджери залишились. Величний он таку тактику і взяв. Каже не розумію що за вибори зупиніть війну і будуть вибори. Чел, поки ти там сидиш її не зупинити.
Нещастя я не жила при союзі, нажаль мій батько жив і він як ЛАД, а був як молодий ЛАД. Він як молодий аспірант союзу, найвеличнішої країни мрії, закупав(доставав за гроші поштучно, не всім то було легко) фінську бумагу для дисертації... а друкувала дисертацію за гроші за таку ж максимально вирвану чехословацьку машинку жінка з союзу і покупала собі валеріанку (небезпечні ліки, якими і наразі користуються ЛАДи), бо бумага була поштучно. І ані ЛАД, ані мій батько не бачать грьбаного трешу у своїх спогадах. Нічого окрім ракет, танків нормального. Зброї яка потребую багато коштів на загрозу, а не співпрацю ці люди не бачать. На моїй пам'яті лише білебратерство спромоглося до таких пошкоджень мозку маси людей...
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 13:03
stm написав:Чому після розвалу союзу така кількість людей була викинута на проголодь з дітьми, а всі їх кошти наднадійновеличного сбербанку стали тиквою, коли до все було гаразд багато років...? Незрозуміло...
Ви вважаєте що на момент розвалу ссср економічна ситуація в ньому була найгірша за весь період його існування? Ті гроші на рахунках просто вкрали.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 12 лют, 2026 13:10
Banderlog написав: stm написав:Чому після розвалу союзу така кількість людей була викинута на проголодь з дітьми, а всі їх кошти наднадійновеличного сбербанку стали тиквою, коли до все було гаразд багато років...? Незрозуміло...
Ви вважаєте що на момент розвалу ссср економічна ситуація в ньому була найгірша за весь період його існування? Ті гроші на рахунках просто вкрали.
Вы про талоны слышали или может держали в руках?, это примерно , уже не помню, 1987+
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 529 раз.
-
-
Профіль
-
-