Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

В Одессе военные в балаклавах людей вытягивают как скот из собственных дворов
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Он прекрасно знал свои шансы

У нас німецькі бігунці ще і тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2570 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:08

Hotab написав:
У нас німецькі бігунці ще і тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
А ще ті для кого 500 євро на халяву-це верх карєри , вважають що потрапити на Олімпіаду-це як два пальці об асвальт...
Я 7 років тренувався. і не те що до Олімпійської... навіть до дорослої збірної України для виступу на третьорозрядних міжнародних змаганнях - не зміг дорости....
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:21

Ой+ написав:
  Бетон написав:
  Hotab написав:Бетон
здатний пройти відбір на Олімпіаду?

Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта
90%+ мирового спорта вообще не олимпийские
А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.
Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет
Вот к чему этот вопрос вообще?

Ещё раз.
Его выпустили завоевать медаль.
Он взял специально, зная про запрет, забаранился.

Величие? Пусть будет так

Пауерліфтинг не тільки тому не олімпійський, є зокрема правило Олімп. Хартії для включення має бути розвинутий в 75 країнах 4 континентів. Для прикладу, син знайомих ліфтерів ЗМС і ЗТУ стає чемпіоном Європи серед юнаків. Дивлюсь протокол а він аж перший з одного учасника. І навіть на юніорських чемпіонатах світу можку бути особливо у важких категоріях учасників приблизно якраз на п'єдестал або на пару осіб більше. З другого боку, якщо би він раптом став олімпійським, то українських призерів-чемпіонів різко би зменшилось, бо конкуренція підстрибнула би на порядки.

Пауэрлифтинг развит далеко более 75 стран и 4 континентов.
Проблема совершенно в другом. В дроблении на весовые категории и прочие ньансы.
Нужно смотреть вообще категорию сына ваших знакомых, какие соревнования и прочее. Бывает, что соревнования в межсезонье или зимой, далеко. Такое бывает.
Я когда то в 2000х приехал в Бердянск в -20 и метр снега. Участников мало было из-за погоды банально.
И я бы не обесценивал его достижения. В категории 105 нужно 350 кг присесть, 350 кг потянуть и 210 кг пожать. Это на грани феномена, чуда природы. Это такие результаты, которые выполняют единицы на всем белом свете
Бетон

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:25

Hotab написав:

тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.

Словами объяснить? - или и так все поймешь? :wink:
Зображення

На всякий случай еще и объясню: _получить_ медаль (оно же _показать_ хотя бы "бронзовый" результат) - и подняться на Подиум в том шлеме - вот это было бы да, Заявление. А "проходной спортсмен делает PR stunt" - это, если что, в таком ключе его тут, в основном, обсуждают - ну такэ...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:27

Россия сознательно атаковала дипломатические учреждения Азербайджана в Киеве, – заявил Президент страны Алиев

«Было 3 атаки на энергетическую инфраструктуру Азербайджана в Украине, а также трижды были атаки на посольство Азербайджана», – говорит он.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:28

budivelnik написав:
  Hotab написав:
вважають що потрапити на Олімпіаду-це як два пальці об асвальт...

Ты ничего не понял. Или забыл уже :lol: - на Олимпиаду он _уже_ попал. Т.е. _для себя_ из ситуации он получил максимальный максимум.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:29

_hunter написав:
  Hotab написав:

тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.

Зображення

На всякий случай еще и объясню: _получить_ медаль (оно же _показать_ хотя бы "бронзовый" результат) - и подняться на Подиум в том шлеме - вот это было бы да, Заявление. А "проходной спортсмен делает PR stunt" - это, если что, в таком ключе его тут, в основном, обсуждают - ну такэ...

Я им это и объясняю.
Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат.
Нет. Ну возьми сними штаны, я не знаю, удиви хайпони
Бетон

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:40

Бетон написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:

Зображення

Я им это и объясняю.
Нет. Ну возьми сними штаны, я не знаю, удиви хайпони

При этом заявлять "Они выкинули мою олимпийскую мечту" - будто были хоть какие-то шансы хоть на бронзу...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 20:48

Бетон написав:Я им это и объясняю.
У вас ум за разум зайшов?
1 Щоб ПОТРАПИТИ на Олімпіаду - треба було виграти у кількох сотень таких самих професіоналів і потрапити в 50 найкращих ( серед них і жінки)
2 А потім змагаючись з 30 найкращими СПРОБУВАТИ перемогти..

Так от
Для деяких дурників
Якщо потрапив в 30 найкращих... але не став ПЕРШИМ-ТРЕТІМ - то ти лох?...

З таким підходом Ви всі ЛОХИ , бо ніхто з Вас не потрапив в трійку кращих світового змагання під назвою ЖИТТЯ..

ПС
коли я заявляю що потрапив в 2 млн найкращих серед 40 млн - то для мене це ДИКО ВИСОКЕ досягнення...
А якийсь хунтер в якого з досягнення халявне пиво і в рейтину українців він десь на 30+ млн місці..... - потрапляння на Олімпіаду це фігня..
На свої досягнення глянь.
Порівняй їх з досягненнями тих хто просто пройшов відбір на Олімпіаду
а вже потім 3,14зди.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему