У нас німецькі бігунці ще і тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
У нас німецькі бігунці ще і тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
А ще ті для кого 500 євро на халяву-це верх карєри , вважають що потрапити на Олімпіаду-це як два пальці об асвальт... Я 7 років тренувався. і не те що до Олімпійської... навіть до дорослої збірної України для виступу на третьорозрядних міжнародних змаганнях - не зміг дорости....
Hotab написав:Бетон здатний пройти відбір на Олімпіаду?
Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта 90%+ мирового спорта вообще не олимпийские А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США. Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет Вот к чему этот вопрос вообще?
Ещё раз. Его выпустили завоевать медаль. Он взял специально, зная про запрет, забаранился.
Величие? Пусть будет так
Пауерліфтинг не тільки тому не олімпійський, є зокрема правило Олімп. Хартії для включення має бути розвинутий в 75 країнах 4 континентів. Для прикладу, син знайомих ліфтерів ЗМС і ЗТУ стає чемпіоном Європи серед юнаків. Дивлюсь протокол а він аж перший з одного учасника. І навіть на юніорських чемпіонатах світу можку бути особливо у важких категоріях учасників приблизно якраз на п'єдестал або на пару осіб більше. З другого боку, якщо би він раптом став олімпійським, то українських призерів-чемпіонів різко би зменшилось, бо конкуренція підстрибнула би на порядки.
Пауэрлифтинг развит далеко более 75 стран и 4 континентов. Проблема совершенно в другом. В дроблении на весовые категории и прочие ньансы. Нужно смотреть вообще категорию сына ваших знакомых, какие соревнования и прочее. Бывает, что соревнования в межсезонье или зимой, далеко. Такое бывает. Я когда то в 2000х приехал в Бердянск в -20 и метр снега. Участников мало было из-за погоды банально. И я бы не обесценивал его достижения. В категории 105 нужно 350 кг присесть, 350 кг потянуть и 210 кг пожать. Это на грани феномена, чуда природы. Это такие результаты, которые выполняют единицы на всем белом свете
тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
Словами объяснить? - или и так все поймешь?
На всякий случай еще и объясню: _получить_ медаль (оно же _показать_ хотя бы "бронзовый" результат) - и подняться на Подиум в том шлеме - вот это было бы да, Заявление. А "проходной спортсмен делает PR stunt" - это, если что, в таком ключе его тут, в основном, обсуждают - ну такэ...
вважають що потрапити на Олімпіаду-це як два пальці об асвальт...
Ты ничего не понял. Или забыл уже - на Олимпиаду он _уже_ попал. Т.е. _для себя_ из ситуации он получил максимальный максимум.
тренери-фізіогноміки. Можуть буквально по обличчю визначити кожному шанс на олімпіаді, ну і звісно поставити хрест на спортсмені ще до початку виступу.
На всякий случай еще и объясню: _получить_ медаль (оно же _показать_ хотя бы "бронзовый" результат) - и подняться на Подиум в том шлеме - вот это было бы да, Заявление. А "проходной спортсмен делает PR stunt" - это, если что, в таком ключе его тут, в основном, обсуждают - ну такэ...
Я им это и объясняю. Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат. Нет. Ну возьми сними штаны, я не знаю, удиви хайпони
Я им это и объясняю. Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат. Нет. Ну возьми сними штаны, я не знаю, удиви хайпони
При этом заявлять "Они выкинули мою олимпийскую мечту" - будто были хоть какие-то шансы хоть на бронзу...
Бетон написав:Я им это и объясняю. Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат.
У вас ум за разум зайшов? 1 Щоб ПОТРАПИТИ на Олімпіаду - треба було виграти у кількох сотень таких самих професіоналів і потрапити в 50 найкращих ( серед них і жінки) 2 А потім змагаючись з 30 найкращими СПРОБУВАТИ перемогти..
Так от Для деяких дурників Якщо потрапив в 30 найкращих... але не став ПЕРШИМ-ТРЕТІМ - то ти лох?...
З таким підходом Ви всі ЛОХИ , бо ніхто з Вас не потрапив в трійку кращих світового змагання під назвою ЖИТТЯ..
ПС коли я заявляю що потрапив в 2 млн найкращих серед 40 млн - то для мене це ДИКО ВИСОКЕ досягнення... А якийсь хунтер в якого з досягнення халявне пиво і в рейтину українців він десь на 30+ млн місці..... - потрапляння на Олімпіаду це фігня.. На свої досягнення глянь. Порівняй їх з досягненнями тих хто просто пройшов відбір на Олімпіаду а вже потім 3,14зди.