Бетон написав:Я им это и объясняю. Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат.
У вас ум за разум зайшов? 1 Щоб ПОТРАПИТИ на Олімпіаду - треба було виграти у кількох сотень таких самих професіоналів і потрапити в 50 найкращих ( серед них і жінки) 2 А потім змагаючись з 30 найкращими СПРОБУВАТИ перемогти..
Так от Для деяких дурників Якщо потрапив в 30 найкращих... але не став ПЕРШИМ-ТРЕТІМ - то ти лох?...
З таким підходом Ви всі ЛОХИ , бо ніхто з Вас не потрапив в трійку кращих світового змагання під назвою ЖИТТЯ..
ПС коли я заявляю що потрапив в 2 млн найкращих серед 40 млн - то для мене це ДИКО ВИСОКЕ досягнення... А якийсь хунтер в якого з досягнення халявне пиво і в рейтину українців він десь на 30+ млн місці..... - потрапляння на Олімпіаду це фігня.. На свої досягнення глянь. Порівняй їх з досягненнями тих хто просто пройшов відбір на Олімпіаду а вже потім 3,14зди.
Ого - это ты только про Гераскевича так думаешь? - или про всех участников?
Лох - це ти Це ти з Бетоном так думаєш.. Для мене успіх коли я ПРОГРАВ 2 млн і займаю 2 000 001 місце.. А ти з бетоном розвів срач про те що Гераскевич не правий.
Бетон написав:Пауэрлифтинг развит далеко более 75 стран и 4 континентов. Проблема совершенно в другом. В дроблении на весовые категории и прочие ньансы.
Може формально. Дивлюсь крайній ЧС - 30 країн у чоловіків, причому половина по 1 учаснику. Максимум 14-ть учасників серед кваліфікувавшихся у найчисельнішій в.к. Щодо Гераскевича, то він ще раніше у 2023 запам'ятався тим, що ішов проти течії, виступаючи в Україні проти Бубки з його бізнесами на ТОТ і т.д. Проригівський НОК явно був не в захваті.
Бетон написав:Я им это и объясняю. Выйди, завоюй медаль и покажи всему миру результат. У вас ум за разум зайшов? 1 Щоб ПОТРАПИТИ на Олімпіаду - треба було виграти у кількох сотень таких самих професіоналів і потрапити в 50 найкращих ( серед них і жінки) 2 А потім змагаючись з 30 найкращими СПРОБУВАТИ перемогти..
Так от Для деяких дурників Якщо потрапив в 30 найкращих... але не став ПЕРШИМ-ТРЕТІМ - то ти лох?...
З таким підходом Ви всі ЛОХИ , бо ніхто з Вас не потрапив в трійку кращих світового змагання під назвою ЖИТТЯ..
ПС коли я заявляю що потрапив в 2 млн найкращих серед 40 млн - то для мене це ДИКО ВИСОКЕ досягнення... А якийсь хунтер в якого з досягнення халявне пиво і в рейтину українців він десь на 30+ млн місці..... - потрапляння на Олімпіаду це фігня.. На свої досягнення глянь. Порівняй їх з досягненнями тих хто просто пройшов відбір на Олімпіаду а вже потім 3,14зди.
Ого - это ты только про Гераскевича так думаешь? - или про всех участников?
Лох - це ти Це ти з Бетоном так думаєш.. Для мене успіх коли я ПРОГРАВ 2 млн і займаю 2 000 001 місце.. А ти з бетоном розвів срач про те що Гераскевич не правий.
Единственный бездарный лох здесь это ты, будильник. Это ты))
Бетон написав:Пауэрлифтинг развит далеко более 75 стран и 4 континентов. Проблема совершенно в другом. В дроблении на весовые категории и прочие ньансы.
Може формально. Дивлюсь крайній ЧС - 30 країн у чоловіків, причому половина по 1 учаснику. Максимум 14-ть учасників серед кваліфікувавшихся у найчисельнішій в.к. Щодо Гераскевича, то він ще раніше у 2023 запам'ятався тим, що ішов проти течії, виступаючи в Україні проти Бубки з його бізнесами на ТОТ і т.д. Проригівський НОК явно був не в захваті.
Ви серйозно???? Пауерліфтингом займаються в кожному спортзалі кожного міста по всьому світу. Масовість — мільйони людей. А тепер покажи мені де скелетоністи. Скільки трас? Скільки країн реально мають доступ? Скільки спортсменів? Смішно, але олімпійський скелетон — це клуб для обраних з інфраструктурою за мільйони, а ліфтинг — масовий спорт, який просто не вписується в олімпійську бюрократію
Hotab написав:Бетон здатний пройти відбір на Олімпіаду?
Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта 90%+ мирового спорта вообще не олимпийские А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США. Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет Вот к чему этот вопрос вообще?
Ещё раз. Его выпустили завоевать медаль. Он взял специально, зная про запрет, забаранился.
Величие? Пусть будет так
Який? Я не питав у тебе про твою здатність пройти на олімпіаду) Де ти знайшов це питання?) (Upd: бачу що там виправили відповідь, прибравши цитату і вийшло кривовато, наче я питаю у тебе про твою здатність) .. Але ж ти бачив оригінальний мій пост і відповідав вже на нього) Я спитав, чи можна назвати людину посереднім спортсменом, якщо він пройшов відбір на Олімпіаду. Ти вище відповів, що він в 15-ти кращих. Я вважаю таких гарними спортсменами. Посередні на олімпіади навіть не пробиваються. Щодо самого інциденту. Так, можливо свідомо спровокував , розуміючи що відсторонять. Але навіть його гіпотетична медаль має менше медійне значення, чим його відсторонення і весь світ вчергове дізнався (хто не хотів знати, сидів в шорі) що нема ніякого «сво протів нацистав». Є жорстока війна , в якій коцаби вбивають всіх підряд українців.
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 14 лют, 2026 21:37, всього редагувалось 1 раз.
Може формально. Дивлюсь крайній ЧС - 30 країн у чоловіків, причому половина по 1 учаснику. Максимум 14-ть учасників серед кваліфікувавшихся у найчисельнішій в.к. Щодо Гераскевича, то він ще раніше у 2023 запам'ятався тим, що ішов проти течії, виступаючи в Україні проти Бубки з його бізнесами ......
Да... Жаль, что спортивными результатами спортсмен не запомнился...
был близок к медали — занял 4-е место, проиграв всего 0,11 сек серебряному призёру и 0,08 сек — бронзовому
Бетон написав:Пауерліфтингом займаються в кожному спортзалі кожного міста по всьому світу. Масовість — мільйони людей. А тепер покажи мені де скелетоністи. Скільки трас? Скільки країн реально мають доступ? Скільки спортсменів? Смішно, але олімпійський скелетон — це клуб для обраних з інфраструктурою за мільйони, а ліфтинг — масовий спорт, який просто не вписується в олімпійську бюрократію
Мільйони ліфтерів, це так як мільярди грають у футбол. А от кінним спортом чи яхтсменством займається також не так багато, але відповідають вимогам хартії. А тут як із шоломом - потрібно для початку відповідати правилам. ОІ на початках це і була забава передусім для аристократів і багато моментів в ОІ залишилось ще з часів монархій. І навіть, якщо припустити, що прорахував шанси і вирішив, як стверджуєте "хайпонути", ну то зробив це вельми успішно.