Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:10

цікава стаття про розвиток БПЛА
https://www.unian.ua/weapons/istoriya-d ... 37436.html

"Про те, що росіяни борються з нашим РЕБ, встановлюючи все більше елементів у CRPA антени, я вже розповідав. Ще недавно я показував вам антени на 12 елементів, і, ось, цієї ночі на "Шахеді" знайдена антена на 16 елементів. Умовно, щоб РЕБ вплинув на такий "Шахед" і не дав йому знайти ціль, треба 16 джерел перешкод (РЕБ) навколо "Шахеда", - написав 7 червня у фейсбуці фахівець з РЕБ та дронів Сергій "Флеш" Бескрестнов.

Сама наявність такого дрону показує наш рівень РЕБу – як мінімум, над Києвом. Хотілося б, щоб всі міста були так прикриті. Слід додати, що ППО, щоб перейти на інші алгоритми, завжди потрібен час на адаптацію у кілька місяців, чим зараз росіяни й користуються.
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 16 чер, 2025 20:18, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3303 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:17

АндрейМ написав:
  Banderlog написав:В чому ж неправильність майдану ?
В тому що владу взяла вулиця. Це ігнорування демократичних виборчих процедур а значить і ігнорування прав виборців які голосували за ригів.

Вибачте, але це - неправда. Янукович втік. Яка "вулиця" взяла владу? Я поважав вибір тих, хто голосував за Януковича.
тяжко з вами говорити. ) ніби і не так давно все було ... ну добре , а як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?

більше половини з сотень Майдану записались в "добробати" (які створювали під егідою МВД Аваков і деяким ДБ зброєю допомагав Коломойській, в Дніпрі так точно), але 2 сотні залишились і продовжували варити собі їжу на кострі і тоді мер Кличко запитав, що ви тут робите після виборів президента, коли на сході почалось АТО (по факту проксі війна рф на Донбасі), після цього прибрали залишки наметів і відновили бруківку на Хрещатику
prodigy

Подякував: 3303 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:31

Banderlog написав:
  АндрейМ написав:
  Banderlog написав:В чому ж неправильність майдану ?
В тому що владу взяла вулиця. Це ігнорування демократичних виборчих процедур а значить і ігнорування прав виборців які голосували за ригів.

Вибачте, але це - неправда. Янукович втік. Яка "вулиця" взяла владу? Я поважав вибір тих, хто голосував за Януковича.
тяжко з вами говорити. ) ніби і не так давно все було ... ну добре , а як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?

Перефразую питання: чому народ не розійшовся одразу, тільки но -

*Як повідомляє Укрінформ, у ніч на 21 лютого на Банковій почались переговори по врегулюванню кризи між Віктором Януковичем та лідерами опозиції. Там же були присутні представники Європейського союзу та Росії. Перемовини тривали понад дев’ять годин. Зрештою, угода була підписана.*
https://www.ukrinform.ua/rubric-society ... ajdan.html

Стаття має назву "Янукович пішов на поступки і підписав угоду, яку освистав Майдан"
Закінчується: "На Віче виступили лідери опозиції, які оголосили про укладання угоди з Януковичем. Але такі дії євромайданівці засудили і освистали. На думку людей, Янукович мав піти у відставку."
https://zaxid.net/nalivaychenko_rozpovi ... u_n1303891

Яник не став чекати)))
А самий треш це те, як Аваков під присягою в суді свідчив:
""Я літав туди не для того, щоб зловити Януковича, закувати його в кайдани. Я хотів поговорити з ним, і сподівався, що Янукович повернеться до виконання своїх обов'язків", - додав міністр.
https://www.pravda.com.ua/news/2017/12/11/7165167/
Прохати повернутися до виконання своїх обов'язків 😁😁😁
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 16 чер, 2025 20:42, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:49

Президент:
"Одне з питань, яке я буду обговорювати з президентом Трампом на зустрічі, щодо оборонного пакету, який Україна готова купити".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/06/16/7517384/
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:49

Ой+ написав:
  Banderlog написав:Запамятайте собі закон- поліцаїв бити нізя.

У Києві військовослужбовець вдарив правоохоронця протезом по голові....під час проведення запланованої громадянами акції «КиївПрайд Парк» https://sud.ua/uk/news/video/333058-v-k ... love-video

Ви за кого?

Чувака вдруге бусіфікували
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2331 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 20:50

Banderlog написав:ну добре , а як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?

Янукович втік, але якби він зробив те, що він обіцяв, то міг би залишиться на посаді до закінчення строку повноважень. Якщо у Вас претензії особисто до мене, то я не хотів, щоб він пішов з посади. Я поважаю вибір народу. Те, що він втік, я вважаю операцією росіян.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 21:08

Banderlog написав:
  Ой+ написав:
  Banderlog написав:Запамятайте собі закон- поліцаїв бити нізя.

У Києві військовослужбовець вдарив правоохоронця протезом по голові....під час проведення запланованої громадянами акції «КиївПрайд Парк» https://sud.ua/uk/news/video/333058-v-k ... love-video

Ви за кого?
я за закон.
Ви за беззаконня?

Ну то супер.
В даному конкретному випадку закон за гей-паради і проти свавілля ветеранів-інвалідів ЗСУ. Так тримати.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 21:13

pesikot написав:
  Бетон написав:Я прямо сейчас нахожусь рядом с калекой, своим штукатуром со шрамами в палец, с перебитыми ногами и руками от осколков кабов, который год не мог ходить, глухой пол года. А не так давно тцк-ашники украли его сына.
И вот он теперь нафиг никому не нужен, штукатурит через адскую боль.

Как обычно, информации очень мало - зато куча эмоций ...

Он оформил себе инвалидность или нет ?
Если оформил, то какой размер пенсии ?
Что или кто заставляет его штукатурить ?

ти настільки тупий пес що не знаєш відповідей на свої питання?
відповіді ж очевидні:
не оформив,
мінус,
бажання не здохнути з голоду.
sergey_stasyuk555

Подякував: 35 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 21:13

prodigy написав:
  Banderlog написав:як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?

більше половини з сотень Майдану записались в "добробати" (які створювали під егідою МВД Аваков і деяким ДБ зброєю допомагав Коломойській, в Дніпрі так точно), але 2 сотні залишились і продовжували варити собі їжу на кострі і тоді мер Кличко запитав, що ви тут робите після виборів президента, коли на сході почалось АТО (по факту проксі війна рф на Донбасі), після цього прибрали залишки наметів і відновили бруківку на Хрещатику
як то запитав кличко? :lol: януковичу значить питати що ви тут робите нізя було ? А кличку мона? :lol:
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість