|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:02
Banderlog написав:якщо церква і мова то я -за.
я теж але як варіант можно заборонити церкви всіх патріархатів, щоб нікому не обидно було 👍
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:08
thenewepic написав: fox767676 написав:Які цілі переслідують люди артикулюючи таку позицію ?
я приблизно маю уявлення про початкові стратегічні цілі ворога, і те, що зараз обговорюється - не відповідає цим цілям. Значить або ворог визнав свою поразку (що є дивним, бо його армія на даний момент сильніша, ніж українська), або це лише його хитра гра і він буде намагатися засунути свої умови, які мають призвести до його стратегічної перемоги, в мирну угоду.
Чому "на даний момент"?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:11
yanyura Все буде добре, тримайтеся.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:15
_hunter написав:она _уже_ внесена. -- перечитайте Статью 10
ну значить цей пункт вже виконано, так пуйлу і скажемо. _hunter написав:Понятно, что _какие-то_ цели/планы у него были. Но с чего вы решили, что вы их знаете?
ну, наприклад, дивлюсь чорновики Стамбульських домовленостей. Раджу вам теж глянути. Там багато цікавого, здатного прояснити цілі пуйла станом на весну 22. fox767676 написав:"любые" будуть коли рф переповзе на правий берег,
отож, якщо підемо на "демілітаризацію" і "денацифікацію", то рф нічого не завадить переповзти на правий берег. Так що не треба ставити воза поперед коней. Banderlog написав:за які гроші ви хочете утримувати мільйонну армію?
не у нас з вами має боліти голова про це. Чомусь пуйло боїться сильної української армії, інакше б не ставив таких умов. Banderlog написав:Потом щодо денацифікації , не зрозуміло що вони мають на увазі, якщо церква і мова то я -за за що ви конкретно? За те, щоб діти в російськомовних регіонах не знали української мови? За те, щоб рпцшні попи проповідували про "трієдіний" народ? Розкажіть, за що виступаєте ви? flyman написав:Чому "на даний момент"?
бо у 22 році (після укр мобілізації і до рос мобілізації) на фронті переважали українські сили.
Востаннє редагувалось thenewepic в Нед 17 сер, 2025 19:16, всього редагувалось 1 раз.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:25
thenewepic написав: _hunter написав:она _уже_ внесена. -- перечитайте Статью 10
ну значить цей пункт вже виконано, так пуйлу і скажемо. _hunter написав:Понятно, что _какие-то_ цели/планы у него были. Но с чего вы решили, что вы их знаете?
ну, наприклад, дивлюсь чорновики Стамбульських домовленостей. Раджу вам теж глянути. Там багато цікавого, здатного прояснити цілі пуйла станом на весну 22.
>>> ну значить цей пункт вже виконано, так пуйлу і скажемо Ну значт потому он из повестки и пропал  >>> Там багато цікавого, здатного прояснити цілі Там половина пунктов написаны в стиле "письмо турецкому султану": как бы еще забавнее понасмехаться над украинской делегацией. Стратегия сработала: делегаця "в слезах" из Стамбула убежала - даже не озвучив встречные условия... 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:33
Дитинство Михайло Подоляк провів у Львові та Нововолинську. З 1989 року жив у Білорусі, закінчив Мінський медичний інститут[2].
У 2002 році проти Подоляка подав позов голова Комітету держконтролю Білорусі Анатолій Тозік за публікацію «Конфіденційно» в опозиційній газеті «Наша свобода». У статті йшлося про те, що президент республіки Олександр Лукашенко «гальмує розвиток російсько-білоруського економічного співробітництва»
У червні 2011 року Михайло Подоляк був серед шести журналістів, яких вперше запросили до «Межигір'я» — резиденції тодішнього президента України Віктора Януковича. До цього рух «Стоп цензурі» закликав голову держави показати для ЗМІ свій маєток, як він обіцяв ще в 2010 році[12].
Старший брат Подоляка — Владимир (1965—2024), был гражданином России, где проживал с 1987 года, и по данным СМИ был полковником ФСБ. Подоляк не отрицал службу своего брата в российских спецслужбах, однако заявил, что тот по состоянию на 2021 год уже давно находился на пенсии[30][31][32].
Подоляк сказав про "слабкий інтелектуальний потенціал" Індії та Китаю. Чому це великий удар по українській дипломатії А індійський підрозділ пропагандистського сайту Sputnik вже увечері 12 вересня поширив повідомлення, що "Михайло Подоляк назвав індійців і китайців такими, які мають "слабкий інтелектуальний потенціал", і згідно з його твердженнями, вони не аналізують наслідки своїх дій".
В интервью изданию «Крым. Реалии» 5 апреля 2023 года заявил: «Мы точно, за очень короткое время, с исторической точки зрения это очень мало шесть месяцев, или пять, или семь месяцев, мы будем находиться в Крыму»[26].
Якщо ж повернутися до стану до 24 лютого не вийде, то, на думку Кіссінджера, можна провести референдуми на «особливо спірних територіях, які неодноразово переходили з рук в руки протягом століть».
При цьому ексдержсекретар пише, що «мирний процес має пов’язати Україну з НАТО», оскільки «нейтралітет Києва більше не має сенсу», особливо після приєднання до Альянсу Фінляндії та Швеції. На мирний план Кіссінджера вже відреагували в Україні. Зокрема, свою думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.
«Знову про „зберегти обличчя Путіну“. На жаль, навіть після 10 місяців війни пан Кіссінджер так нічого і не зрозумів… Ані природи цієї війни, ані її впливу на світовий порядок», — написав Подоляк у своєму Telegram
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 сер, 2025 19:37
thenewepic написав: _hunter написав:она _уже_ внесена. -- перечитайте Статью 10
ну, наприклад, дивлюсь чорновики Стамбульських домовленостей. Раджу вам теж глянути. Там багато цікавого, здатного прояснити цілі пуйла станом на весну 22. fox767676 написав:"любые" будуть коли рф переповзе на правий берег,
отож, якщо підемо на "демілітаризацію" і "денацифікацію", то рф нічого не завадить переповзти на правий берег. Так що не треба ставити воза поперед коней. Banderlog написав:за які гроші ви хочете утримувати мільйонну армію?
не у нас з вами має боліти голова про це. Чомусь пуйло боїться сильної української армії, інакше б не ставив таких умов. Banderlog написав:Потом щодо денацифікації , не зрозуміло що вони мають на увазі, якщо церква і мова то я -за за що ви конкретно? За те, щоб діти в російськомовних регіонах не знали української мови? За те, щоб рпцшні попи проповідували про "трієдіний" народ? Розкажіть, за що виступаєте ви? flyman написав:Чому "на даний момент"?
бо у 22 році (після укр мобілізації і до рос мобілізації) на фронті переважали українські сили.
триєдіний народ то казочки. Навіть комуністи вчили про 15 республік 15 сестер) Потом шо значить оте народ? А росіяни які є українськими громадянами з якого народу? Сирський наприклад? А презедент наш української народності? Ну повертайте в паспорта графу національність я тільки за. Прєдупрєждаю я впишу румун) вписав би і єврей якшо б вони повірили чому це не знали мови? Вчіть всіх української, хто мішає? Чому я за демобілізацію і проти нагрузки на економіку мільйонної армії?)))) То армія в нас буде контрактна чи кадрова? А до скількох років? ) Пенсії потом військові теж платити будете? З скількох років? А розмір військової пенсії Ви знаєте? От спитайте в пана полковника. Він розкаже. Може. Ви в курсі що в мене зара 75 % знижка на комуналь і вихід на пенсію в 55?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 сер, 2025 20:05
fox767676 написав:Я все-таки думаю, что (50%)- следующую неделю просаботирует и процесс перенесут на 2-3 месяца ближе к зиме, по аналогии с ресурсной сделкой. ну и размер подконтрольных территорий донецкой области к тому времени уменьшится, источник разногласий рассосется сам собой
та да там осталась самая "вкусная" агломерация для любителей биться лбом об стену но что то мне подсказывает что ты казачок то засланный...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 сер, 2025 20:20
+++ yanyura спасибо вот этот вот текст выше нужно написать на лбу "железнокопытному" номерному фоксу сотоварищи 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 сер, 2025 20:22
_hunter написав: Shaman написав:ти збрехав, коли сказав що я там щось не те написав. немає аргументів, що я неправий.
Не "щось не те" - а полный бред - не брэши "немає аргументів"? -- сегодняшняя новость от Reuters _без_ пунктов про денацификацию/демиталиризацию - это что?
наведи цитату, що я написав маячню... немає? то не бреши. для покручів ще раз нагадаю, що я задав питання - що з цими двома пунктами - денацифікація та демілітаризація? й припустив, що їх могли викинути на смітник. у публікації Рейтерс ми побачили, що поки ці пункти за дужками. в чому ти бовдур бачиш протиріччя? юо ти особисто ні питання сформулювати не можеш, ні відповідь - що більш-менш вдається - це цитувати. дуже хочеш на мене накинути - то накидай. дурнику щоб накинути, не потрібні аргументи, - на то він й дурник. але просто всі інші це розуміють 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1636 раз.
-
-
Профіль
-
-
1